Intrebare: intervalul de validare la incepatori este de doar 15 minute (8-8,15) sau este vorba de o eroare de scriere? Multumesc.
într-adevăr era vorba de o eroare. Intervalul de validare este același ca și la Avansați (45 min.).
Observați, de asemenea, că ora de începere a concursului este
9,00 a.m. și nu 9,30 cum se obișnuiește de regulă în AmaTur. Am luat această decizie dintr-un singur motiv. încercăm să fluidizăm concursul la maxim - și o să reușim numai dacă avem și ajutorul dumneavoastră - pentru a nu termina la miezul nopții (vom fi în jur de 220 de oameni la Sala Siderurgistul).
Dar despre programul "minut cu minut" al zilei de Sâmbătă în unul din posturile viitoare.
Cu parere de rau ne anuntam retragerea de la aceasta "nunta" bucovineana.
Balog Andreea
Kaposta Victor
D-apoi rău ne pare, pentru că, în primul rând, din fotografiile postate pe FB sunteți un cuplu care știe a aprecia specificul tradițional al bucătăriei românești. Și, nu în ultimul rând, meciul Andreei cu Lulu Roman de la Turneul Final din 2014 îl consider unul dintre cele mai spectaculoase meciuri văzute de mine în AmaTur.
Cât despre "nunta" bucovineană, sunteți în acord cu jumătatea mea, care e de părere că acum îmi dau "doctoratul" pentru a mă califica la organizarea nunții fie-mii - nu că aș vrea s-o mărit în următorii cinci ani.
Să fiți iubiți!