AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ "Dunărea Noastră... Descoperă Bucovina", Galați - 18.06.2016

Bucovinenii nu obișnuiesc să bea băuturi tari (palinca însăși e motiv de sărbătoare în Țara Fagilor ), dar fiind oameni ai muntelui, care trăiesc - ca și ardelenii, de altfel - în bun respect față de bucatele împărătești ale porcului (slănina afumată și ținută în saramură fiind prietenul cel mai bun al cosașului bucovinean), duc mult. Drept pentru care se servește din belșug "secărica"!

Am gasit si postul ...

Momentul sponsorului - Centrul Comercial Auchan Galați

Momentul sponsorului - Centrul Comercial Auchan Galați

Mulțumim Centrului Comercial Auchan Galați care ne ajută să putem pune în practică partea culinară de la mijlocul zilei, pliindu-se pe sloganul concursului nostru: Descoperă Bucovina!

Revin cu rugămintea de a ne furniza un minim de informații referitoare la accesul către sălile în care vom încerca să ne ridicăm măcar la nivelul la care se implică organizatorii. Dacă pentru cei de la open și amatori lucrurile par a fi mai simple, deoarece au ca reper stadionul "Siderurgistul" iar sala nu poate fi confundată (așa cum se vede și în fotografii), la începători, pentru cei care nu cunosc Galațiul (printre care mă număr și eu), s-ar putea ?nv?rti în cerc până se termină competiția :confused::confused::confused: Pe Google Maps și pe Wikimapia, la nr. 399 de pe strada Traian apare restaurantul IMPERIAL HOUSE. Vă rog să ne lămuriți unde se află poziționată sala C.S. Activ față de acest restaurant. Sunt sigur că urma să postați informațiile despre acces dar ... trebuie să existe și c?rcotași ;) Mulțumesc!!!

Revin cu rugămintea de a ne furniza un minim de informații referitoare la accesul către sălile în care vom încerca să ne ridicăm măcar la nivelul la care se implică organizatorii. Dacă pentru cei de la open și amatori lucrurile par a fi mai simple, deoarece au ca reper stadionul "Siderurgistul" iar sala nu poate fi confundată (așa cum se vede și în fotografii), la începători, pentru cei care nu cunosc Galațiul (printre care mă număr și eu), s-ar putea ?nv?rti în cerc până se termină competiția :confused::confused::confused: Pe Google Maps și pe Wikimapia, la nr. 399 de pe strada Traian apare restaurantul IMPERIAL HOUSE. Vă rog să ne lămuriți unde se află poziționată sala C.S. Activ față de acest restaurant. Sunt sigur că urma să postați informațiile despre acces dar ... trebuie să existe și c?rcotași ;) Mulțumesc!!!

Treaba e simpla. Sala CS Activ e in aceiasi cladire cu restaurantul Imperial House. Practic iesim de la antrenament si intram la un sprit. :)
O sa pun diseara si o harta.

Se inscriu la avansati din Brașov : Antal Denes si Demeny Zoltan

O partida de pescuit a iesit câștigătoare sambata:), din pacate,ma retrag Aftenii Daniel,OPEN.

Ride on Band ... Descoperă Bucovina

Ride on Band ... Descoperă Bucovina

Vorbind despre Bucovina n-o să omit să vă prezint o trupă rock ?nființată la Câmpulung Moldovenesc, de către un coleg de clasă din liceu.
Radu C?rlan, având alături printre alții pe regretatul Miroslav Dziubinski, (cel alături de care pomenea și Dan Chirap într-unul din posturile trecute că a avut onoarea să cânte) a pus bazele trupei Ride On Band, trupă care de câțiva ani concertează în "underground-ul" bucureștean.
Am avut plăcerea să-i urmăresc live la sf?rșitul anului trecut într-un concert "in memoriam" Miroslav Dziubinski.

Imaginea muzicală a zilei - Day 28

Imaginea muzicală a zilei - Day 28

Bucovina, mon Amour:
Is There Anybody Out There?

Here come the men!
Are you big enough?
Are you strong enough?
Are you hard enough?

Back
Sus