felicitari... si poze
felicitari... si poze
In primul rand,felicitari organizatorilor.
Lui Dragos si Gabi-multumirile mele pentru intelegere, lui Florin-respectul meu pentru munca pe care o depune in permanenta,cu discretie si profesionalism,in spatele calculatorului si felicitari pentru rezultatul obtinut.
Felicitari castigatorilor si celor invinsi, felicitari tuturor competitorilor ...si insotitorilor -pentru rabdarea de a sta pana la miezul noptii sa-si urmareasca favoritii, fie ei copii, soti, sau prieteni.
Felicitari si tinerei echipe din Agnita, care cu timiditate a luat contact cu marea competitie...
Felicitari lui Jozsef Lorincz, adversarul meu din grupe, pentru reusita de a se clasa,in final,pe un onorant loc 8 - o mare realizare.
Felicitari greilor Garduli, Gabor, Gogu, Rusu, Apian, Florescu, Daneliuc, Govoreanu,...careau onorat cu prezenta aceasta competitie si care dau,de fiecare data,culoare oricarei competitii la care participa.
Felicitari si simpatiilor mele, mai tinerii Mathe Mihai (pe care il urmaresc de mult) si Pop Mihai (pe care l-am descoperit acum) pentru tenacitate, spiritul combativ, lipsa de complexe, aratate in meciurile disputate cu mai marii turneului si le doresc sa ajunga cat mai sus.
Regret cu nu am putut sta pana la sfarsit, ca nu am avut prilejul sa asist la duelurile finale si la premiere, dar sper ca exista cineva care a filmat sau macar a pozat ...
Precum am promis, o sa postez o parte din pozele facute, dupa triere, in etape.
Sunt bucuros ca am participat si eu la competitie si ca pot sa-mi aduc si eu aportul la acest fenomen minunat care se numeste AMATuR.
Numai bine,tuturor!