Punct de vedere . Frumos turneu , bine organizat . Totusi , cred ca la categoria Open nu s-au alcatuit cum trebuia grupele inferioare , de ce: toti jucatorii de la Open stiau cine .este Andreea Dragoman si in mod normal trebuia sa fie cap de serie nr 1 in competitie ( 1. din respect pentru aceasta domnisoara , 2. recunoasterea valorii F.R.T.M. in competitiile Amatur ) . A-ti putea raspunde ca acesta este regulamentul si a-ti avea dreptate, dar nu cred ca v-ar fi aratat nimeni cu degetul ca ati gresit. In rest totul a fost de nota mare . Sa ne vedem cu bine!
Ai dreptate, eu am pus problema in Comitet ca unele persoane desi nu au MP sunt de locul 1 si ca ar trebui ca organizatorul sa faca "sarpele" dupa cum este mai bine.
Eu la Brașov am intrebat pe forum daca se deranjaza cineva ca dau MP la doi insi care sunt jucatori buni tocmai pentru a nu ocupa locul 6 din grupa, sau mai pe inteles, pentru a echilibra grupele.
Nu trebuie sa scapam din vedere nici alte doua aspecte:
1. Regulamentul pana una alta spune exact cum se compun grupele, tocmai pentru a nu se face abuz ;
2.Nu toti sunt de acord ca X-ulescu sa ocupe pozitia 1 fara sa detina media corespunzatoare, si mai ales cei ce sunt detronati de pe pozitia 1 in favoarea altuia care vine prima data la un turneu.
Acum asta este, nici nu merita prea mult discutat pentru ca au fost grupe de repozitionare si nimeni nu a fost eliminat in inferioare. Pe viitor vom mai vedea.
Multumesc Emi pentru tot efortul tau, multumesc celor ce au avut posibilitatea sa ajunga la acest turneu, si ca sa nu va plictisesc cu paleta veche din timpul noptii am sa las pe toti cei ce au fost "pedepsiti" sa-si onoreze pariul pana la capat

))
-Csaba Zedler
-Lucian (partial

)) )
-ADN
-Militianca
-Petrica
-Chirap
- Alin H
-Baietii din Victoria
....nu asa ne-a fost vorba, trebuie sa afle lumea ce pariu ati pierdut

))
Una peste alta Nicu Oprea s-a simtit atat de bine ca a uitat sa manance, si dupa ce s-a terminat turneul cauta ceaunul

)) A zis ca vrea sa manance ceaun, dar nu era spalat, avea multa funingine. Ce sa mai, criminal omu'!