AmaTur: Turneu A Turneu A ?EMI-TT" -AMATUR- VICTORIA 23 APRILIE 2016

Se inscrie din Fagaras :la Avansati Ivan Catalin ,Marocico Marius iar la Incepatori Lolea Toma

- - - Actualizat - - -

Din Fagaras la Avansati -Ivan catalin si Marocico Marius iar la Incepatori -Lolea Toma
 
Emi, te rugam sa ne dai niste repere in plus:
-ceaunul daca este separat (oaie / porc / pui) sau una dintre ele, sau amestecat. :-)
-in ce priveste "a la CONI" daca poti sa ne spui un tip de spagheti care ii este cel mai apropiat
-post = post sau =? :-)

-este Sf.Gheorghe,este Post,sunt Floriile,precedentele Ceune de oaie,porc si pui au fost foarte apreciate,spagheti "a la CONI" au fost deasemeni devorate de aceea avem rugamintea la inscriere de a preciza aproximativ directia inspre care inclinati ,cu urmatoarele specificatii. POST , CEAUN , "a la CONI"

in rest, te rog sa-mi spui daca sunt O.K. urmatoarele scheme pt. superioare:
1635 pt incepatori
1524 pt avansati
1432 pt open

PS: am promis cuiva la telefon ca poti sa revii cu detalii in ce priveste bucatele pana maine seara. :-)
 
Rezervat.

Inscrieri Incepatori - on 4/8/2016 at 11:38:59 AM

1. Barbulescu Dan, Sibiu - 943 - 11.58 - A
2. Ciky Cornel, Fagaras - 441 - 10.86 - AW
3. Gligor George, Sibiu - 591 - 9.94 - A
4. Marica Dan, Brașov - 667 - 9.5 - A
5. Docea Beniamin, Aiud - 1402 - 9.5 - A
6. Pralea Constantin, Alba Iulia - 531 - 8.83 - AW
7. Bozosan Petre, Sibiu - 937 - 8.25 - A
8. Lolea Toma, Fagaras - 1010 - 7.88 - A
9. Fekete Istvan, Arad - 713 - 7.78 - A
10. Malene Petru, Fagaras - 649 - 7.6 - A
11. Kis Istvan, Brașov - 637 - 7.43 - A
12. Kondort Dan, Sibiu - 735 - 7.42 - A
13. Dumitrescu Sorin, Brașov - 642 - 7.3 - A
14. Morariu Marius, Sibiu - 1345 - 5.92 - A
15. Tanase Stefan, Fagaras - 2277 - 5.75 - AJ
16. Midvichi Alexandru, Deva - 1243 - 5.05 - A
17. Pica Horia, Fagaras - 1096 - 4.82 - AJ
18. Zedler Iuliu, Blaj - 1306 - 4.82 - AW
19. Brașoveanu Vali, Sibiu - 1348 - 4.5 - AW
20. Somlea Codrin, Cisnadie - 1561 - 2.92 - A
21. Nica Daniela, Brașov - 1871 - 2.75 - AF
22. Stanciu Daniel, Alba Iulia - 3271 - 0 - A

Inscrieri Avansati - on 4/8/2016 at 4:32:27 PM

1. Vladoiu Gelu, Brașov - 133 - 18.68 - AW
2. Pitac Ovidiu, Brașov - 188 - 18.13 - AW
3. Weiss Simona, Cisnadie - 417 - 17.54 - AF
4. Groza Alexandru, Cisnadie - 303 - 17.38 - A
5. Ivan Catalin, Fagaras - 446 - 17.13 - A
6. Beches Andrei, Sibiu - 238 - 17.08 - A
7. Matei Dumitru, Deva - 263 - 15.03 - AW
8. Popa Paul, Sibiu - 437 - 14.78 - A
9. Bacanu Paulian, Brașov - 716 - 14.06 - A
10. Dragos Florin, Brașov - 463 - 14 - A
11. Bucur Dan, Cisnadie - 464 - 13.72 - A
12. Marocico Marius, Fagaras - 914 - 13.25 - A
13. Botian Radu, Sibiu - 488 - 12.84 - A
14. Sarbu Dan, Ploiești - 495 - 12.84 - AW
15. Manitiu Florin, Sibiu - 588 - 11.13 - A
16. Eftimie Adrian, Agnita - 1283 - 10.5 - AW
17. Puiulet Iosif, Agnita - 825 - 10.46 - A
18. Mitrofan Petrica, Brașov - 618 - 7.5 - AW

Inscrieri Open - on 4/8/2016 at 4:32:34 PM

1. Govoreanu Florin, Cisnadie - 12 - 29.5 - O
2. Lazaroiu Adrian, Targoviște - 66 - 24.35 - O
3. Nica Ionut, Brașov - 79 - 23.77 - O
4. Hutanu Alin, Brașov - 98 - 21 - O
5. Somlea Darian, Cisnadie - 153 - 19.86 - O
6. Tokos Pal, Odorheiu Secuiesc - 116 - 19.84 - O
7. Toader George, Agnita - 279 - 19.16 - O
 
Emi, te rugam sa ne dai niste repere in plus:
-ceaunul daca este separat (oaie / porc / pui) sau una dintre ele, sau amestecat. :-)
-in ce priveste "a la CONI" daca poti sa ne spui un tip de spagheti care ii este cel mai apropiat
-post = post sau =? :-)



in rest, te rog sa-mi spui daca sunt O.K. urmatoarele scheme pt. superioare:
1635 pt incepatori
1524 pt avansati
1432 pt open

PS: am promis cuiva la telefon ca poti sa revii cu detalii in ce priveste bucatele pana maine seara. :-)

]

Informatii foarte exacte despre bucate nu sunt in masura sa dau acuma ,dar cat de curand voi intra in contact cu "Echipa operativa de Bucatari" sa vad ce ne pregatesc pe lista de bucate, dar din experianta anilor trecuti ne-am lasat la gusturile bucatarilor si niciodata nu am fost dezamagiti.
Ce pot sa spun cu certitudine este ca spaghetele sunt din familia Barilla (ultima oara am cumparat cateva pungi din alt sortiment si bucatarul m-a trimis cu ele inapoi si a trebuit sa ii fac pe plac si sa iau Barilla).
Mancarea de post - nu este deocamdata facut meniul
Ceaunul depinde de ce reusim sa "vanam" saptamana viitoare, dar cu siguranta nu va face mor,mor ,deci cel mai probabil behehe-behehe sau groh-groh-groh si are rit.

Se vor pregati cantitati aproximative cu cerintele voastre.(ca la ultimul turneu ,am comandat 60 portii de spaghetti si ne-au fost livrate 120 si nu au ajuns ,restul ne-am ceaunit la Cabana)
 
In legatura cu cazarea va rog cei interesati sa luati legatura direct cu mine,telefonic 0747630959 (din 15.04 sunt in tara),004915145251706,mp sau sms,Whatsaap sub nr 004915145251706 si din 15 sub 0747630959.

Multumesc.EMI
 
Sunt nevoit sa ma retrag, Sarbu Dan din Ploiești, la Avansati.
Ieri mi s-a rupt a treia paleta.. Ultima oara am patit-o la Topoloveni chiar la primul meci; chiar daca mi-as lua o alta paleta, tot degeaba.. decat sa ma duc cu capu'.. prefer sa iau o pauza.

Va urez sa aveti un turneu reusit!
 
Se inscriu din Brașov: -Stanciulescu Bogdan, avansati, ceaun
-Loghin Florin , incepatori, ceaun
-Voinea Valerian , incepatori , spagheti
-Demeny Zoltan , incepatori , spagheti
 
Inscrieri Incepatori - on 13/04/2016 at 21:07:32

1. Demeny Zoltan, Brașov - 1837 - 11.75 - A
2. Barbulescu Dan, Sibiu - 943 - 11.58 - A
...
29. Pralea Cosmin Ionut, Anglia - 3272 - 0 - A
30. Voinea Valerian, Brașov - 3273 - 0 - A

Inscrieri Avansati - on 13/04/2016 at 09:20:35

1. Vladoiu Gelu, Brașov - 133 - 18.68 - AW
2. Pitac Ovidiu, Brașov - 188 - 18.13 - AW
...
17. Puiulet Iosif, Agnita - 825 - 10.46 - A
18. Mitrofan Petrica, Brașov - 618 - 7.5 - AW

Inscrieri Open - on 13/04/2016 at 09:22:53

1. Govoreanu Florin, Cisnadie - 12 - 29.5 - O
2. Lazaroiu Adrian, Targoviște - 66 - 24.35 - O
...
8. Zakarias Szabolcs, Odorheiu Secuiesc - 276 - 19.25 - O
9. Toader George, Agnita - 279 - 19.16 - O
 
Back
Sus