AmaTur: Turneu A Turneu A “EMI-TT” & “Papa Sam ” - Cupa Dumbravita 06 Martie 2016

Felicitari organizatorilor !!! :thumbup: Felicitari participantilor, si premianților.... :thumbup: ,,,, Bravo Victor, Sorin, Doru....etc..:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:

Bogdan si Victoraș de la oras, obositi pana-n maduva oaselor ati ajuns in final(ă). Am senzatia ca pe drum ati fost si matematicieni, dar chiar si asa țin să vă felicima
Bravo Emi!
Gelu multumim frumos in numele meu si a lui Bogdan..a fost maraton pentru noi,si acum deabia imi trag suflul ca nu demult am ajuns acasa..a fost ceva inedit pentru noi,mie greu sa cred ca am repeta povestea....nici acum numi revin.A fost ceva foarte frumos si greu in acelasi timp..nu am crezut ca va fii un turneu asa de tare la Dumbravita
cu multi jucatori buni si legitimati:Pauliuc Madalina,Karla,,Dumitrescu Cristina,Emese...am fost intro zi mare...mia intrat tot si in semifinala spectaculoasa cu Emese si cu Bogdan,finala de vis..Te salut cu drag si sa ne vedem cu bine :-)

PS : Multumesc Bogdan Raducan pentru felicitare si tuturor celor care m-au sustinut si felicitat la concurs.. :-D

Ultima editare:
Felicitari organizatorilor si tuturor castigatorilor de la toate cele 3 categorii !!! A fost un turneu excelent, asa cum ne-a obisnuit Emi in ultimul timp. Mai ales ca s-a rezolvat si treaba cu lumina -nemaipomenit- uite ca se poate!!! Deasemenea a fost un turneu deosebit de greu, mai ales ptr. subsemnatul, desi am avut si noroc de un traseu destul de bun. Ca daca picam in ramura cealalta, la forma in care sunt, nu stiu cat de departe ajungeam. "Prietenii stiu de ce".
A si nu in ultimul rand, ne-a picat excelent de bine -"tratatia calda" de la sfarsit (gulasul, sucurile, berea si prajiturelele)- tuturor celor care am ramas pana la capat. Jos cu palaria.

Ultima editare:
Un turneu de exceptie, organizare foarte buna, felicitari lui Emi pentru desfasurarea si terminarea turneului in timpul propus (adica devreme), multumiri pentru bogracs ! Felicitari castigatorilor de la cele trei categorii si in special pentru colegul nostru din Oradea Sorin.

Felicitari Maxxxime Sorin a.k.a. "Rechinu"!!! Asemenea felicitari si celorlalti oradeni care s-au clasat destul de bine! ;)

In primul rand tin sa-l felicit pe Vaida Sorin(zis RECHINUL:)) pentru locul 1 la Avansati!
Felicitari Avram Victor pentru locul 1 la Open si castigatorului de la categoria incepatori!

Felicitari lui Emi si echipei de la Dumbravita pentru tot(organizare,super conditii,mancare buna...)-ce mai, un turneu EXCEPTIONAL!

Un mare bravo tuturor participantilor in special copiiilor care au participat in numar mare la toate categoriile!

Un turneu foarte bun si frumos!!!
Felicitari Emi si sa faci in continuare treaba buna la Dumbravita

Multumesc pentru incurajare,conducerii KING PONG ORADEA, a fost un turneu frumos

Multumesc pentru incurajare,conducerii KING PONG ORADEA, a fost un turneu frumos

Urez drum bun și mult succes jucătorilor care ne reprezintă clubul: Crăciun Călin, Cotca Dacian și juniorii lui Diana și Rareș, Vaida Sorin, Ghile Ioan și Savu Cristian! Forța KING PONG să fie cu voi!
Asemenea urez succes și celorlalți jucători care reprezintă Oradea și alte orașe, fiind onorat să cunosc personal pe mare parte dintre participanți!

daa54b79f7414f07b8119e37500e1767.jpg

De 3 ani alături de voi!

- - - Actualizat - - -

Multumim conducerii KING PONG ORADEA, pentru incurajare, a fost un turneu foarte frumos, felicitari cistigaorilor.

Ar fi multe de spus, despre turneu, si toate la superlativ, incepand cu organizarea care a fost ireprosabila, conditiile de joc impecabile si masa oferita dupa turneu care aproape m-a facut s-a regret ca am parasit Timișoara dupa facultate si am revenit pe plaiuri bihorene.
Insa ceea ce m-a impresionat cel mai mult, a fost nivelul de joc a concurentilor si partidelor de la open, unele din ele luptand de la egal cu cele mai reusite faze de ping pong de pe youtube, iar despre castigatorul de la open, Victor , e greu sa faci aprecieri, cel putin dupa cum a jucat in finala(pe care am reusit sa o urmaresc integral desi am inteles ca si in semifinala a jucat extraordinar) ar trebui ca antrenorii de tenis sa foloseasca partida respectiva pe post de manual despre cum sa joci impotriva materialelor(iarba, bloc, superbloc etc) si sa castigi.

Cu alte cuvinte pot spune ca a fost cel mai reusit turneu la care am participat,
Bravo, bravo, bravo organizatorilor

Da ai dreptate Sorine, dar aici (in legatura cu manualul) trebuie sa mentionam ceva:
mult conteaza si -mana, energia, greutatea si varsta- celui care foloseste materialul,
ca la Bogdan, in afara de "mana", toate au fost in defavoarea lui...,
ca amandoi au fost epuizati, ca nu au dormit noaptea - da, dar tantarelul de Victor -e logic ca a recuperat mai repede- avand si alta varsta si greutate - aproape jumatate cat Bogdan,
ca, da, asa ar trebui jucat cu un ierbar care nu ataca -si oricum Victor stie sa joace impotriva ierbarilor extraordinar de bine. Dar daca ierbarul respectiv stie sa si dea topspin si il si foloseste... se schimba complet situatia.
ca inca "ursul" mai are ceva de spus, cand e odihnit, asta e a doua parte a problemei - desi la cat de bine i-a mers jocul ieri la Victoras, n-as mai baga mana in foc pentru nimic.
Oricum ai dreptate - a fost un meci demn de mentionat.

Ultima editare:
...Mie mi-a placut cel mai mult la acest turneu FINALA ......de la cantina........:D........care merita pusa pe you tube.....:D....cu bogras,bere,prajituri...sucuri.etc........TOATE DE NOTA 10 PLUS......:D
...in rest nu sunt prea multe de spus.......organizare PERFECTA........totul perfect..........:D.......mai putin eu care m-am 'stins'.......cand nu trebuia........:D......chiar daca de vreo 2 saptamani hernia de disc a uitat de mine putin.......aducandu-mi aminte de forma sportiva de odinioara.......:D.........consider ca daca 'somalezu' era odihnit nu ajungea in finala la open sa castige......:D......

P.S ...la avansati castiga un RECHIN......:D....iar la open un SOMALEZ.....:D...ce ne va rezerva viitorul?????

Felicitari Victor pentru victoria(finala!) in fata "ursului" Bogdan!
Nu stiu daca sau cat a contat in favoarea ta "testul" de la Targoviște,unde ati fost prezenti amandoi sambata,dar un lucru e sigur:.......sunteti "nebuni",fratilor,cu adevarat nebuni dupa tenisul de masa!!!!!!
Ambilor jucatori,CHAPEAU!

Felicitari Victor pentru victoria(finala!) in fata "ursului" Bogdan!
Nu stiu daca sau cat a contat in favoarea ta "testul" de la Targoviște,unde ati fost prezenti amandoi sambata,dar un lucru e sigur:.......sunteti "nebuni",fratilor,cu adevarat nebuni dupa tenisul de masa!!!!!!
Ambilor jucatori,CHAPEAU!
Da cam asa ii.... microbul tenisului de masa si de ce nu Amaturul ne face sa uitam aproape de tot si sa colindam tara, sa socializam, sa ne intalnim prietenii din tara iubitori ai acestui sport frumos. A fost un turneu regal si la Targoviște unde am reusit sa il fac sa tremure putin pe Uta Adrian ( castigatorul turneului ) care a reusit sa ma invinga cu 3-2 desi am condus tot meciul. M-as bucura foarte mult sa vad mai multa ambitie, curaj si optimism la fiecare din cei peste 3000 de amatori, si sa creada in sansa lor.. chiar se poate. Cu lupta si perseverenta totul este posibil.. si sa nu spunem niciodata nu.. ! :-) Numai bine :-D

"Mor mor mor":) Oare Ursu ce mai poate spune?. Multumeste echipei dumbravitene pt ospitalitatea de care a dat dovada, si ursu se va duce de fiecare data la prietenii lui timisoreni.
Blana mi-e parlita de atata oboseala, labile ma dor de atata efort, asadar ma retrag vreo doua saptamani in barlogul meu, si apoi ies din nou la joaca.
Va pupa Ursu pe toti!!!

Un turneu super organizat, felicitări tuturor participanților și câștigătorilor.
Mulțumim EMI!

Back
Sus