Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Gelu multumim frumos in numele meu si a lui Bogdan..a fost maraton pentru noi,si acum deabia imi trag suflul ca nu demult am ajuns acasa..a fost ceva inedit pentru noi,mie greu sa cred ca am repeta povestea....nici acum numi revin.A fost ceva foarte frumos si greu in acelasi timp..nu am crezut ca va fii un turneu asa de tare la DumbravitaBogdan si Victoraș de la oras, obositi pana-n maduva oaselor ati ajuns in final(ă). Am senzatia ca pe drum ati fost si matematicieni, dar chiar si asa țin să vă felicima
Bravo Emi!
Urez drum bun și mult succes jucătorilor care ne reprezintă clubul: Crăciun Călin, Cotca Dacian și juniorii lui Diana și Rareș, Vaida Sorin, Ghile Ioan și Savu Cristian! Forța KING PONG să fie cu voi!![]()
![]()
![]()
Asemenea urez succes și celorlalți jucători care reprezintă Oradea și alte orașe, fiind onorat să cunosc personal pe mare parte dintre participanți!![]()
![]()
De 3 ani alături de voi!
Da cam asa ii.... microbul tenisului de masa si de ce nu Amaturul ne face sa uitam aproape de tot si sa colindam tara, sa socializam, sa ne intalnim prietenii din tara iubitori ai acestui sport frumos. A fost un turneu regal si la Targoviște unde am reusit sa il fac sa tremure putin pe Uta Adrian ( castigatorul turneului ) care a reusit sa ma invinga cu 3-2 desi am condus tot meciul. M-as bucura foarte mult sa vad mai multa ambitie, curaj si optimism la fiecare din cei peste 3000 de amatori, si sa creada in sansa lor.. chiar se poate. Cu lupta si perseverenta totul este posibil.. si sa nu spunem niciodata nu.. !Felicitari Victor pentru victoria(finala!) in fata "ursului" Bogdan!
Nu stiu daca sau cat a contat in favoarea ta "testul" de la Targoviște,unde ati fost prezenti amandoi sambata,dar un lucru e sigur:.......sunteti "nebuni",fratilor,cu adevarat nebuni dupa tenisul de masa!!!!!!
Ambilor jucatori,CHAPEAU!