AmaTur: Turneu A Turneu A EMI-TT & Papa Sam DUMBRAVITA - Sambata 27 August 2016

Clasament open

1.
Sorescu Deian - Resita.jpg
Sorescu Deian - Resita
2.
Roman Bogdan - Arad.jpg
Roman Bogdan - Arad
3 -- 4
Manea Karla - Timisoara.jpg
Manea Karla - Timișoara
Mandru Bogdan - Hunedoara.jpg
Mandru Bogdan - Hunedoara
5 -- 8
Balint Andreea - Dumbravita
Popescu Carol - Timișoara
Boru Lucian - Timișoara
Butnariu Daniel - Timișoara
9 -- 12
Zbancu Leo - Deva
Parvu Nicolae - Resita
Veres Francisc - Oravita
Popa Bogdan - Timișoara
13 -- 19 1v gr.sup.
Verdet Adrian - Oravita
Popet Doru - Timișoara
Mihalescu Dinu - Timișoara
Ciublea Vichente - Oravita
Kiraly Pongratz - Salonta
Sferlea Marius - Oradea
Crisanov Aurel - Timișoara
20 -- 24 0v gr.sup.
Spatariu Daniel - Arad
Creinicean Liviu - Oravita
Cotca Dacian - Oradea
Vaida Sorin - Oradea
Steopan Darius - Dumbravita
25 -- 26 3v gr.inf.
Oprea Adrian - Lugoj
Kalman Csaby - Timișoara
27 -- 31 1v gr.inf.
Kaposta Victor - Arad
Lungu Marius - Oravita
Birtalan Laszlo - Oradea
Fieraru George - Timișoara
Mitrache Simion - Timișoara
32 -- 37 0v gr.inf.
Put Gabriel - Oravita
Dani Leo - Arad
Gros Eduard - Lupeni
Munteanu Constantin - Resita
Hajnal Norbert - Salonta
Balint Tiberiu - Timișoara

Felicitari, Dumbravita.De la primar la femeile de la curatenie.Intre ei, Emi si ajutoarele.Excelente conditii,excelenta organizare.Si eu m-am simtit excelent.Multumesc.

Un nou turneu-marca Emi-cu de toate....inclusiv vreo 6 categorii
PS....un turneu in care Gabi Put are 0 victorii in inferioare-INCREDIBIL!!!!UNA din marile surprize....este un turneu foarte tare....oricum au fost o gramada de jucatori care au jucat in superliga si divizia A.....etc
PS2....Ale a fost imbatabila astazi.....dupa cum o jucat nu stiu cine o batea. ....Ea nu a pierdut niciun set.....iar eu am reusit performanta sa pierd 2 meciuri in sup si inf cu 3-2.....dupa ce am condus cu 2-0 ....bravo nu i prima data.....

FELICITARI ECHIPEI ORGANIZATOARE!!!

Ca de obicei, o primire excelenta, o atmosfera formidabila. FELICITARI castigatorilor, participantilor si nu in ultimul rand bucatarului; gulasul a fost excelent.

https://youtu.be/TwhSpaMZqGA

Ultima editare de un moderator:
Felicitari organizatorilor,castigatorilor si tuturor participantilor!

Am si eu o nemultumire pe care vreau sa o semnalez legata de nerespectarea sistemului de joc postat in anuntul turneului la copii 2007-2010(grupe inferioare 4-5 jucatori,grupe superioare si apoi eliminatorii- la celelalte categorii s-a putut respecta la asta nu)?!

S-au facut grupe de 7 si s-a spus ca se califica primii 2(asa au stiut parintii si copiii).Dupa jucarea meciurilor din grupa inferioare Emi mi-a zis ca sunt 2 variante (1 varianta- se joaca semifinale - locul 1 cu locul 2 din cealalta grupa si apoi finala,sau a 2-a varianta o grupa de 4 cu primii 2 calificati din cele 2 grupe si sa joace fiecare cu fiecare dar asa se punea intrebarea daca sa se mai joace sau nu meciurile jucate in grupele inferioare).Dupa aceste discutii(or mai fi fost si altele la care eu nu am asistat) ne-am trezit direct cu tablou eliminatoriu de 8 adica s-au calificat primii 4 din cele doua grupe?!

PS- recomandarea mea e ca pe viitor sa se respecte sistemul de joc pus in anuntul turneului iar daca totusi e necesar sa se faca modificari acestea sa fie anuntate la inceputul concursului si nicidecum sa schimbam regulile in timpul concursului-in acest caz regulile s-au schimbat cam de multe ori...

Ultima editare:
Felicitari organizatorilor,castigatorilor si tuturor participantilor!

Am si eu o nemultumire pe care vreau sa o semnalez legata de nerespectarea sistemului de joc postat in anuntul turneului la copii 2007-2010(grupe inferioare 4-5 jucatori,grupe superioare si apoi eliminatorii- la celelalte categorii s-a putut respecta la asta nu)?!

S-au facut grupe de 7 si s-a spus ca se califica primii 2(asa au stiut parintii si copiii).Dupa jucarea meciurilor din grupa inferioare Emi mi-a zis ca sunt 2 variante (1 varianta- se joaca semifinale - locul 1 cu locul 2 din cealalta grupa si apoi finala,sau a 2-a varianta o grupa de 4 cu primii 2 calificati din cele 2 grupe si sa joace fiecare cu fiecare dar asa se punea intrebarea daca sa se mai joace sau nu meciurile jucate in grupele inferioare).Dupa aceste discutii(or mai fi fost si altele la care eu nu am asistat) ne-am trezit direct cu tablou eliminatoriu de 8 adica s-au calificat primii 4 din cele doua grupe?!

PS- recomandarea mea e ca pe viitor sa se respecte sistemul de joc pus in anuntul turneului iar daca totusi e necesar sa se faca modificari acestea sa fie anuntate la inceputul concursului si nicidecum sa schimbam regulile in timpul concursului-in acest caz regulile s-au schimbat cam de multe ori...

Sunt multe de discutat pe aceasta tema ,dar unele le-am discutat telefonic.Daca mai sunt persoane interesate de aceasta adaptare la situatia existenta la fata locului sa semnaleze aici .Multumesc.

...Castigatorii celor 6 categorii.....ne spun ca Aradul cu Oradea or fost fruncea in Banat....:D....

1.Arad-3 categorii castigate
2.Oradea-2 categorii castigate
3.Resita-1 categorie castigata.........

Un turneu reusit ca de obicei. Atmosfera faina, conditii la fel din toate punctele de vedere. Felicitari organizatorilor. Ne-am simtit foarte bine, vom reveni.
Deasemenea felicitari castigatorilor de la toate categoriile, in special junioarei Alesia, care a progresat foarte tare si sunt convins ca mai are de unde.

Am găsit la Sala o pereche de pantaloni treisfert de culoare maro cu o curea neagra și un tricou portocaliu pe care scrie Water Sport!! Sunt la băieții de la Oravita!! Tel de contact :0768445242!

acum imi dau seama si eu, se vede ca nu am mai jucat de la concurs... si eu am uitat o Husa paleta Tibhar dubla.... daca a gasit-o cineva o primesc cu bucurie mersi.... daca nu sa fie sanatos....;) 0720299335.

Back
Sus