Ei, cum sa cred asa ceva mai Alex,...am vrut sa nu te mai bag in seama, dar m-ai adus la disperare......
Sa nu o iei ca pe jignire Gelu dar asta e situatia.
Alex Grigore.
Pentru ca toata tara vede ca te-am injurat, mai ales ca esti un participant, iti transmit ca nici nu ma asteptam sa o iei ca pe o injuratura "bai Alex, mai mai dute-n...mea" , pentru ca ai fost unul dintre cei ce ma dreanjeaza la telefon cu probleme de doi bani,...si asta m-a facut sa cred ca esti unul dintre cei apropiati.
Acum, dupa ce ai recunoscut ca ai plecat de nebun de la turneu, sa-ti amintesc ca tu ai fost problema turneului, si inainte de faza asta si dupa. Esti groaznic, si sper ca daca nu ti-a placut sa stai acasa data viitoare, ...mai castigam si noi macar o ora...
Trebuie sa-ti mai amintesc ca dupa ce s-au terminat toate grupele inf (cu exceptia "zilei") toata lumea ma intreba cand dau drumul la superioare,...ca sa constat ca la masa unde era "problema zilei" mai erau de jucat trei meciuri. Te-am cautat, te-am gasit nevinovat cum de altfel esti tot timpul, si m-am ocupat sa faci meciul cu Mitzea.
La superioare am fost oprit din joc de cei doi parteneri ai tai, Roman si Mureșan, care se plangeau ca ei nu au cum sa joace,...ma rog, se stie ca tot din cauz ta.,...am oprit meciul meu de la masa vecina, si am inceput sa vad ce pot face. Culmea este ca aveam de ales intre scorul prin neprezentare si varianta "bai Alex, dute-n puii ...mea". Da am ales varianta gresita, nu mi-am data seama ca esti Mare si Sensibil.
Trebuie sa ne aducem aminte ca si in eliminatorii ai fost absent atunci cand Emi a strigat numele tau pana a cedat, iar tu freca i menta.
Ce sa-ti mai spun decat ca m-ai adus la disperare,...in rest vorba ta, totul a fost bine.