Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Hai Ciobanu Daniel!Adu o cupă la Blaj!
Nu stiu cum a iesit asa, m-am plimbat cat am putut prin sala si am incercat sa nu fie nici o masa goala degeaba ... openistii astia dau prea multe mingi pe masaFlorine categoria open de 8 grupe inceputa la 13.15 si la 21 de abea termina superioarele e ceva normal la majoritatea turneelor tari din zona ,dar da-mi si mie o explicatie cum cred uni ca la un turneu A+ o categorie de Elite cu cei mai buni 72 din tara poate sa inceapa la 13.30 si sa faci premierea la 21.40 si multi mai si cred.
Dupa ce "realizari" au fost la Humor nu cred ca-i cazul sa faci pe desteptul, nu crezi?!... cum cred uni ca la un turneu A+ o categorie de Elite cu cei mai buni 72 din tara poate sa inceapa la 13.30 si sa faci premierea la 21.40 si multi mai si cred.
Nu stiu cum a iesit asa, m-am plimbat cat am putut prin sala si am incercat sa nu fie nici o masa goala degeaba ... openistii astia dau prea multe mingi pe masa
... a inceput la 14.00 ...
Dupa ce "realizari" au fost la Humor nu cred ca-i cazul sa faci pe desteptul, nu crezi?!
Da,dar la Simeria Ciobanu a castigat 3-0 la un concurent care a jucat finala,iar la Vintu acelasi concurent a jucat finala de elit