AmaTur: Turneu A Turneu "A " Focșani - 21 mai 2016

Felicitari lui Robert, ma bucur pentru el, cu ocazia asta a aratat ca este un jucator extraordinar. Multa bafta in continuare!

Robert merita toate felicitarile, Claudiu este un jucator "greu de ucis"...
....iar acum, trecand la "realizarile" tale de la acest concurs, ma intreb, Victor, cum de ai reusit "performanta" de a termina concursul fara...victorie?... pentru ca stiu ca nu asta e nivelul tau...;)

Felicitari lui Costi si lui Dan pt. organizare. Nu e putin lucru sa ai deja 2 concursuri organizate in Focșani in 2014.
De asemenea, felicit pe Carnu Eugen Jr. pt. locul 4. O surpriza foarte placuta, care confirma seriozitatea si munca din ultima perioada si care da sperante pe viitor.Succese tuturor!

....iar acum, trecand la "realizarile" tale de la acest concurs, ma intreb, Victor, cum de ai reusit "performanta" de a termina concursul fara...victorie?... pentru ca stiu ca nu asta e nivelul tau...;)
Simplu,nu s-a prezentat la concurs.

- - - Actualizat - - -

Felicitari Claudiu!

Vroiam sa comentez despre meciuri numai la cald, de acasa, dar nu prea pot sa scriu mai mult nici eu in acest sens. Au fost multe meciuri super-echilibrate, respectiv frumoase si la open, dar si la amatori.
In eliminatoriile de la open s-a jucat de multe ori foarte dechis, rezultand un tenis de calitate superioara.
Urmele aplauzelor provocate de ultimul punct din sfertul Stoinea-Marius inca le simt in palme.
...

Sper ca pe Gelu l-a lăsat durerea de spate suficient cât să mute trepiedul de "colo-colo" și vedem și noi "ce fuse și cum se duse", că pe Robert n-avem a pune bază c-a mai apucat să filmeze ceva. :)

Zero victorii ar fi benefice pt cei ce stau in clasament cu mediile pe langa 18, cum ar fi Nitu V., care nu are cum sa primeasca zero victorii.

Felicitari, Claudiu Costache, sa-i povestesti lui Gabi din Călărași cum a fost meciul nostru si o sa-ti spuna ca a fost copie fidela cu meciul dintre noi la Valeni (identic, primii 8, 2-0, 2-2, avantaje, ...nu suporta serva, etc).

M-am simtit bine, mi-am facut multi prieteni, mă pregatesc plecare, caci cu bataia m-am obisnuit.

Salut Gelu...cu Claudiu am vorbit azi-noapte, dupa concurs....mi-a povestit de meciul vostru, copie dupa al nostru...;) a fost si el, in mod evident, foarte deranjat de servele tale cu foarte mult efect si...."necitibil"...
In legatura cu pozitia din clasament a lui Nitu Victor....chiar mi-am pus intrebari ce s-a intamplat cu el de apare cu 0 victorii, ca il stiu la alt nivel, insa acum m-am lamurit...
Drum bun spre casa, si sa auzim de bine pana la urmatorul concurs cand vom avea ocazia sa mai schimbam cate o opinie "la o bere" - fara alcool ;)

- - - Actualizat - - -

Simplu,nu s-a prezentat la concurs.

Felicitari Claudiu!

Cred ca este primul concurs la care vad in clasament 0 victorii pentru cei ce nu s-au prezentat, de aceea eram contrariat de locul in clasament si nr. de victorii...dar avand in vedere ca eu nu prea m-am mai uitat de mult peste clasamentele ultimelor turnee, nemaiparticipand, pesemne ca am ramas in urma cu noile prevederi ale regulamentului, sau punerea lor in aplicare, avand in vedere ca nu sunt organizator de turnee si nu sunt foarte interesat in legatura cu regulamentul.

Ultima editare:
O rugaminte pt organizatori,inainte de afisarea grupelor inferioare ,puneti si ordinea inscrierilor.

"Cand am sa ma trezesc, multi am sa popesc si eu"....sau ceva de genu.......I LL BE BACK!

Dupa cum bine v-am obisnuit, o sa postez si cateva filmulete. Tura asta nu prea am avut timp sa filmat...
Finala Open - Lungu Cosmin - Sterea Viorel
https://www.youtube.com/watch?v=Xa7M68GDbFM&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=cY3Iqa384DI&feature=youtu.be

Lungu Cosmin - Uta Adrian
https://www.youtube.com/watch?v=nJUMGS6TqbE&feature=youtu.be

Semifinala Amatori - Wischegg Robert - Bodin Ion
https://www.youtube.com/watch?v=IKZN3Oqotbo&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=tpAC73R5WVI&feature=youtu.be

Finala Amatori - Wischegg Robert - Costache Claudiu

https://www.youtube.com/watch?v=ultf7UsjVNE&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=4kAfc-XbTAE&feature=youtu.be
Imi pare rau. Atat doar turneul asta. Data viitoare ma voi revansa. Promit !
Sper ca mai sunt care au filmat si alte meciuri si care vor sa le impartaseasca cu noi . Sa ne revedem Sanatosi !

Va multumesc tuturor pentru urari si ma bucur ca am fost alaturi de jucatori atat de valorosi . Din Iași, Bogdan Axinte

Felicitari castigatorilor Cosmin & Robert si tuturor celor care au participat!

- - - Actualizat - - -

RadioGrafia FinAlei la OpeN

Dupa cite vad eu,deja ti-e dor de Amatur.....ti-am mai zis eu"da-o dreak de divizia A" si revino unde ti-e locul,linga amicii tai:))))))

Felicitari castigatorilor , participantilor si nu in ultimul rand organizatorilor care au reusit sa mentina sau mai corect spus sa ridice valoarea concursului ....

Ultima editare:
Finala Open
STEREA VIOREL,1 - LUNGU COSMIN,4 ... 1-3
(11-9, 3-11, 10-12, 10-12, -,)

....si iata cum perseverenta lui Cosmin incepe sa dea roadele mult asteptate!!!!!!!BRAVO Cosmine!
(sa fie doar o "sincopa" a dlui Viorel Sterea...sau se modifica ierarhiile la Open in acest an,deja???)

Felicitari castigatorilor de le Open si Amatori si felicitari organizatorilor acestui turneu foarte reusit ! Au fost meciuri intradevar spectaculoase si captivante , m-am simtit minunat la Focșani si o sa revin cu placere la alte turnee .

....si iata cum perseverenta lui Cosmin incepe sa dea roadele mult asteptate!!!!!!!BRAVO Cosmine!
(sa fie doar o "sincopa" a dlui Viorel Sterea...sau se modifica ierarhiile la Open in acest an,deja???)
In decursul a 2 luni au fost 2 "sincope"-prima la etapa de la Constanța,unde Cosmin a cistigat 3-2 si acum,unde Cosmin a cistigat 3-1....eu tind sa cred ca,Cosmin a trecut de "hopul" Sterea,pe care il admir si-l respect.......el stie asta.

Cu bune si cu rele s-a mai terminat un turneu la Focșani. Din nefericire neanuntarea retragerilor in timp util si prezenta la sala inafara intervalului de timp indicat de catre organizatori au fost prezente si la acest turneu. Ceea ce m-a deranjat extrem de mult,este faptul ca in randul celor care nu si-au anuntat retragerea de la turneu se afla destui baieți ,,seriosi '' din Focșani sau localități limitrofe. Daca in secolul XXI , cu atâtea mijloace de comunicare la dispoziție acest lucru nu a fost posibil..., nu mai spun nimic!

Vreau sa multumesc tuturor celor care au fost prezenti la concurs(ca jucatori , sustinatori ai acestora,spectatori,etc), celor implicati direct in organizare(se stiu ei care sunt),in mod deosebit lui TOKOS PAL si lui VLADOIU GELU cu ajutorul carora am putut gestiona destul de bine desfasurarea turneului. Evident ca in conditiile descrise mai sus nu am putut mulțumi pe toata lumea (desi mi-as fi dorit extrem de mult acest lucru) dar o sa incercăm sa facem si mai bine la turneul urmator.

Ultima editare:
Asa cum ne-am si asteptat...Focșani-ul a reusit inca o data sa realizeze un turneu spectaculos , cu o organizare exemplara. Va felicitam pentru acest lucru si va multumim pentru o zi de weekend de neuitat. De asemenea felicitari castigatorilor nostri care au demonstrat valoarea sacrificiilor lor si orelor de antrenament ce le-au depus. Am avut meciuri spectaculoase , de un nivel mare ce ne incanta si ne ambitioneaza si pe noi "restul" sa fim ca ei. Echiva de la Bacău va este recunoscatoare pentru toate sacrificiile depuse acestui turneu si va reveni cu mult drag la Focșani la etapele urmatoare .

Cel mai tare turneu A la care am participat pana acum!Valoare ridicata,numar mare de participanti si o organizare excelenta!Multumesc pentru tot!

Felicitari Lungu Cosmin pentru rezultat si Ioanei Stoinea pentru victoria impotriva mea.Pentru mine a fost cel mai tare meci jucat pana acum in Amatur!Daca a filmat cineva il rog tare mult sa posteze ceva pe aici.

Back
Sus