AmaTur: Turneu A Turneu "A" Giurgiu 12 Martie 2016 "Cupa Prieteniei"

Buna dimineata!
As dori sa multumesc,in primul rand, organizatorilor,in special lui Cornel si lui Mihai, pentru turneul extrem de bine desfasurat.Deasemenea vreau sa le multumesc tuturor prietenilor care m-au sustinut pe toata perioada turneului.
Astept cu nerabdare viitorul turneu de la Giurgiu!

Ii felicit si eu pe toti organizatorii, in frunte cu Cornel Dena, pentru acest prim turneu A de la Giurgiu, un turneu foarte reusit. Meniul consistent inclus in taxa de participare a fost foarte apreciat, cred, de toti participantii.
Ii felicit, de asemenea, pe castigatori: in special pe Papacu Bejoli, Ionel Pandele si Rafael - de la amatori, dar si pe Daniel Aftenii si Ovidiu Panea de la open.
Cu toate ca in ziua turneului aveam programat altceva, am venit cu placere la Giurgiu pentru a-mi reintalni prietenii si colegii de tenis.
La mai multe turnee reusite!

Felicitari Mircea Neagu, ai demonstrat ca performanta de la Targoviște nu a fost o intamplare!

Felicitari Ionel Pandele, ne-a fost clar inca din inferioare ca locul tau este la Open!

Felicitari pentru organizare, Cornel, Rafael, si, evident, Mihai, micile neplaceri creeate de calitatea catorva mese si de lumina care batea in anumite locuri in mod nefiresc au fost surmontate de fluenta desfasurarii concursului, suprafata excelenta de joc, loc la masa suficient si, per ansamblu, atmosfera extraordinara in care s-au desfasurat "ostilitatile". De asemenea il felicit pe initiatorul ideii de a invita la acest concurs pe fetele de la clubul de tenis de masă Giurgiu care ne-au oferit surprize placute (sau mai putin placute pentru unuii :) ) prin jocul si prezenta lor.

Revenim oricand cu placere la Giurgiu! :)

IMG_20160312_085951.jpg
IMG_20160312_085957.jpg
IMG_20160312_090003.jpg

Iar Ministerul Sanatatii a fost foarte foarte bine reprezentat. Alt motiv de reveneala....de revenire

Ministerul sanatatii a fost reprezentat de doamna Emanuela Georgescu, declarata oficial cea mai frumoasa asistenta medicala de ambulanta din tara. Meritati o asistenta ca ea, nu? Sa-i multumim lui Rafael pentru foarte placuta prezenta, sunt rude. Si sper sa vina si la urmatoarele concursuri de la Giurgiu, i-a placut atmosfera.

A fost un turneu organizat excelent, fara timpi morti. Multumim Giurgiu, d-lui Dena Corneliu, d-lui Vranceanu si d-lui Badulescu pentru atentia de care au dat dovada pentru ca turneul sa se desfasoare in cele mai bune conditii, pentru ca s-au gandit sa asigure si asistența medicala si pentru meniul excelent pe care l-am savurat cu totii. A fost cu adevarat un turneu al prieteniei ! Cu siguranta ca vom reveni cu placere oricand la Giurgiu. Un TURNEU DE 10 + !!! :clap::thumbup::wave:

Back
Sus