AmaTur: Turneu A Turneu A Gura Humorului 16.04.2016 O+ A+ I cupa ,,ARINIS-LIVE ,,

Din motive de sanatate se retrag
Irimia ilinca - open
cirnu eugen -junior open
cirnu eugen senior open

Buna ziua, cu parere de rau va rog sa retrageti de pe lista de avansati pe Ciortescu Cristi din Iași.

Am sperat pana astazi ca ma refac dupa o accidentare la glezna dar se pare ca lucrurile merg cam greu........

Este prima oara cand ma retrag si .....am un sentiment ciudat, de parere de rau ca nu sunt printre amaturisti intr-un loc deosebit.

Succes organizatorilor si concurentilor.....in mod special succes colegilor din IASI:p.....sa vina cu cel putin o cupa acasa.

TOATE CELE BUNE!!!!!!

Multumesc tuturor celor care s-au retras la timp si au dat dovada de corectitudine pentru a desfasura turneul fluent, nu am dat like deoarece imi pare rau ca nu suntem impreuna. Dar nu este nimic vor putea viziona turneul si pregatirile (daca se trezesc mai devreme) pe siteurile: http://sportdakiro.com/arinis-live/ si http://arinis.info/live-video/ . Puteti deja sa vizionati ce se intampla in sala ;) .

Buna ziua,
Din pacate trebuie sa ma retrag de pe lista de participare la turneu. Victor Patras - incepatori

Se transfera de la avansati la incepatori Alexandru Liviu din Botoșani.
Multumim.

Cu parere de rau dar din motive medicale trebuie sa ma retrag BALAU LAURENTIU incepatori Fălticeni.
Succes. Sper sa ne revedem la urmatorul turneu.

Se retrage Bogza Dragos - avansati, din Iași.
Succes organizatorilor si tuturor participantilor!

Acum m-a anuntat, se retrage de la incepatori Romascan Constantin. E dupa ora anuntata, dar macar sa stiti cand intocmiti grupele.

La avansati ordinea din grupe se pastreaza la masa: gr. 1 la masa 1, gr. 2 la masa 2, gr.3 la masa 3, gr.4 la masa 4, gr. 5 la masa 5, gr.6 la masa 6, gr. 7 la masa 7,
La incepatori grupa nr. 1 va juca la masa 8 , nr. 2 va juca la masa 9 nr. 3 va juca la masa 10 etc
La open fiecare grupa joaca pe 2 mese.
Hai ai nostri !

Turneul A "Cupa Ariniș-Live", după cum ?i zice și numele :), se transmite live aici.
Aveți însă în vedere faptul că imaginile de la camera 1 sunt în "oglindă", adică nu s-a triplat peste noapte numărul de stângaci din circuit. :)

Back
Sus