C catalin M duceac senior 31 Mar 2016 #21 coro a spus: Hop si eu la avansati Click pentru a extinde... Hop si eu la open Duceac Catalin
S Sorin-Gabriel Simionese senior 31 Mar 2016 #23 Din Granicesti se inscriu la INCEPATORI : Simionese Sorin-Gabriel Morosan Ionel Simionese Ovidiu Multumim !
Din Granicesti se inscriu la INCEPATORI : Simionese Sorin-Gabriel Morosan Ionel Simionese Ovidiu Multumim !
DAN TT organizator local 31 Mar 2016 #26 pop danut dej-open pop zoltan dej -open muntean mircea - bm amatori
T Tenis club 60 senior 31 Mar 2016 #29 Insriere open Insriere open Irimia ilinca - open cirnu eugen -junior open cirnu eugen senior open
ursuleanvasile senior 1 Apr 2016 #30 La open: Ursulean Florin Ursulean Vasile Ursan Viorel Ilies ioan
popescu doru viorel junior 1 Apr 2016 #31 ursuleanvasile a spus: La open: Ursulean Florin Ursulean Vasile Ursan Viorel Ilies ioan Click pentru a extinde... din Botoșani la incepatori popescu doru viorel,iar la avansati alexandru liviu.
ursuleanvasile a spus: La open: Ursulean Florin Ursulean Vasile Ursan Viorel Ilies ioan Click pentru a extinde... din Botoșani la incepatori popescu doru viorel,iar la avansati alexandru liviu.
ARIA-TT organizator local 1 Apr 2016 #32 Din Botoșani: Stefanache Bogdan - incepatori Lupu Cristi - incepatori Havris Rares - incepatori Balauca Cornel - avansati
Din Botoșani: Stefanache Bogdan - incepatori Lupu Cristi - incepatori Havris Rares - incepatori Balauca Cornel - avansati
L lucic.corneliu senior 1 Apr 2016 #39 Se inscrie la amatori avansati - Lucic Corneliu - Suceava - - - Actualizat - - - Se inscrie la incepatori - Enachi Ionel Gabriel - - - Actualizat - - - se inscrie la avansati - Sofian Corneliu - Suceava
Se inscrie la amatori avansati - Lucic Corneliu - Suceava - - - Actualizat - - - Se inscrie la incepatori - Enachi Ionel Gabriel - - - Actualizat - - - se inscrie la avansati - Sofian Corneliu - Suceava
Ma Rola senior 1 Apr 2016 #40 Stroe Ionel-Bacău-Avansati Trimis de pe al meu SM-G361F folosind Tapatalk