AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ Gura Humorului 29.04.2017

In continuare raman la parerea ca grupele inferioare folosite si pentru o ierarhizare corecta a participantilor urmate de un turneu dublu knock-out ar face turneul mult mai atractiv si ar scadea si timpul pierdut cu grupele superioare dand si sansa ca mai multi jucatori "sa simta" meciurile din eliminatorii .
Sper ca Florin sa aiba timp la un moment dat sa implementeze si acest sistem.

Am fost foarte ocupat in ultima perioada si nu am reusit sa dau un raspuns tuturor acuzelor ce mi s-au facut public pe acest forum.
Chiar daca o sa fie un post lung si greu de citit am sa tratez fiecare post in care minciuna si relatarile aleatorii sunt puse pe tapet.Despre reusita sau nereusita turneului las la aprecierea fiecarui participant ,eu doar incerc sa combat cateva neadevaruri.

-Dupa cum se vede si din filmari si din afisarea grupelor Macovei Cristi la 12.30 juca superioarele,restul cu mesele libere se pot studia filmarile de pe you tube unde de multe ori se vede ca mai apar jucatori dupa o pauza de 10-15 minute si se mai joaca cate un meci.

Nu vreau sa te pun intr-o lumina proasta ,dar trebuie sa le spui forumistilor ca erai ocupat cu operatiunea “Lista lui Bogdan” si duceai munci de lamurire cu elitist si openisti sa se gaseasca o solutie pentru ei,eu personal am aflat a 2 zi de lista cand am recuperat-o de pe masa din hol ce ti-am imprumutat-o pt a-ti expune echipamentele,si am vazut-o semnata doar de Roman Bogdan,Bularda.Petrescu,Tigau,Bauer,Farkas,si Tudorache.(Pentru curiosi am facut si poza)
De aceea a ramas Bogdan nemancat ,nu din alte motive.:D:D:D

-Prima inexactitate,” 17.30 se discuta pe hol”.Se vede clar in postarea cu filmarile la 16 30 sau dat drumul la grupe,chiar cei mai constinciosi jucau deja oficial la 16.40 (Se vede Rodica Sicoe la masa 7)
-Al doilea lucru inexact (initial am vrut sa spun ca e o minciuna) “la idea lui EMI TT (adica firma mea are ideei) de a da o bere daca joaca la open si la elite”
Total neadevarat atata timp cat eu nici macar nu am participat la acele discutii si nici macar nu am avut cunostinta de ele.Dar cercetand si discutand cu mai multa lume ,se pare ca aceasta idee s-a vehiculat de la momentul in care Dan si cu mine am anuntat aceea pauza de condens si cineva din tribune a replicat ca daca tot facem o pauza nu dau organizatorii si o bere doua ,vorbe pe care eu personal nu le-am auzit ,doar cand am inceput sa cercetez aceasta idee cu berea data de EMI TT am aflat-o de la mai multii participanti care au auzit-o.Un raspuns clar l-am primit de la Domnul Tigau pe Mp cum ca pe hol unul din Organizatori,coordonatori au facut acest anunt in numele meu,cum ca EMI TT v-a da 1-2 beri celor care raman.Nu am aflat numele organizatorului sau coordonatorului.
Din acest fapt a rezultat o creere a imagine mele foarte neplacuta pentru care solicit tuturor celor ce s-au folosit
de aceasta, sa isi retraga cuvintele aceelea.
P.S.Singura propunere de a da o bere a venit din partea lui Adi Lazaroiu la adresa mea cu care am si baut o bere (singura la acest turneu) ,dar spre nemultumirea unora ,tot platita de Adi in semn de amicitie si nimic altceva.

,” fie facand oferte de nerefuzat tuturor celor de la Open si Elite care vor accepta sa joace in conditii impropii si anume 2 beri ( Dl Beltechi Dumitru –EMI TT ) ca sunt nepotriviti pentru a li se incredinta organizarea unei competitii sportive pentru ca scopul lor este evident unul comercial si nu stiu sa se comporte conform spiritului unei competitii sportive .”

-din nou aceleasi acuze fara nici o baza ,pe deasupra isi asuma si competenta de a cataloga titulatura de organizator amatur.

Aici se refera la persoana mea ,si face niste acuzati incriminatorii la adresa mea pe care nu le inteleg.Astept niste explicatii Radu .

Pe langa toata postarea rautacioasa la adresa turneului ,mi –se pare inadmisibil rasplatirea cu “like” din partea altor organizatori ,chiar coordonatori ai circuitului a unor astfel de ineptii,a unor astfel de persoane care fac astfel de afirmatii.Chiar daca sunt niste acuze grave ma limitez la gandul ca frustrarea unora e mare si nu avem ce face.

Aici ai perfecta dreptate Victor,trebuie luate masuri drastice,eu am facut deja, cand tu trebuia sa joci cu Rodica Sicoe care m-a rugat frumos sa te caut si nu am reusit cu ea sa te gasim vreme de 32 de minute pentru a juca un meci din eliminatori.
Tin sa te anunt ca eu am luat deja masuri si la urmatoarele mele turnee nu vei fi primit.

Acelasi EMI.

Vadca se vorbeste mult si in neconstiinta de cauza. Eu nu am nimic personal cu tine dar sa spui ca m-ati cautat vreme de 32 minute sa joc ii o mare minciuna. Eu personal am vorbit cu Rodica sa astepte 10 minute sa duc un coleg la cazare dar pana la urma am mers doar la o tigara afara si am revenit. Ca ce drept spuneti lucrurile astea? Cand eu doream sa joc in tablou si erau mese libere nu am fost lasat. Ca ce drept a tinut doamna Rodica foile cu tabloul la Elite?Facea parte si ea din trupa organizatorica? Nu credca aveti dreptul sa nu ma primiti la turnee pe motiv ca nu va place fata mea.

PS : Asa se intampla si in politica ca si in Amatur.Aruncati cu noroi in oameni simpli si nu va asumati ESECUL si/sau demisia.Nu este o rusine sa gresesti.Cu totii gresim.Demnitatea se pare ca lipseste la multe persoane si toata lumea vorbeste ca in codru pe aici.Mult respect pentru persoanele care nu fac parte din acest "grup vesel".

Ultima editare:
Atatea certuri si discutii din cauza unui carnat si a unor ceaune...Cred ca si Ignat porcul nu ar fi bucuros daca ar putea citi asa ceva...
Am gasit undeva un articol, am prelucrat si iata ca postez aici ce trebuie sa mananci inainte si in timpul unui turneu de tenis de masă:

?n ziua dinaintea unui turneu de tenis de masă este bine să mănînci alimente bogate în carbohidrați complecsi:
cereale integrale, ovaz, grau, orz, porumb, orez, legume (fasole, mazare, linte, varza, conopida, morcovi), soia, nuci, seminte, fructe (prune, banana, capsuni, struguri, pere).. Acest lucru vă va umple muschii cu glicogen si va va da mai multă energie
Grasimile si proteinele nu au ce cauta in meniul unui jucator de tenis de masă atat inainte de competitie cat si in timpul desfasurarii acesteia
Grasimile si proteinele stau foarte mult in stomac si va va incetini.
?n dimineața zilei de turneu, mîncați mai devreme si bine să nu te simți slab de foame
?n timpul turneului, mancati din nou in mare parte carbohidrati complecsi.
Nu manca niciodata o masa mare (sau medie) chiar înainte de meciuri.
Acest lucru poti sa il faci numai daca exista pauze foarte lungi!!!
Mananca mici gustări pe tot parcursul zilei. Fructele sunt cele mai bune pentru asta.
?n timpul turneului va trebui să beți foarte multe lichide (apa minerala plata este cea mai indicata) pentru a nu fi deshidratat.
Băuturile foarte ușor ?ndulcite sau bauturile sportive cum ar fi Gatorade sunt de asemenea bune.
Băuturile âmbogățite cu foarte mult zahar vă vor face să vă simțiți obosiți și trebuie să fie evitate.
Zaharul consumat in exces conduce la aparitia unor valori anormale ale insulinei, aspect care isi lasa amprenta asupra sistemului circulator, in mod special asupra arterelor.
Un nivel ridicat al insulinei presupune si o crestere anormala a celulelor musculare netede vasculare din jurul fiecarui vas de sange.
Astfel se instaleaza hipertensiunea arteriala care poate conduce la aparitia AVC-ului (accident vascular cerebral) si a atacului de cord.

Ultima editare:
Back
Sus