Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Marius, acum ai trecut la o categorie superioara. Existau si timpuri in care voiai sa ramai acolo. Ai putintica rabdare.Mi se pare interesant de semnalat ( dupa ce am analizat punctajele acordate la acest turneu ) un aspect pe care il consider inexplicabil .....un amaturist cu medie 10 , .. ( deci abia iesit de la incepatori ) care se inscrie la Open (?) , castiga un singur meci , nu trece de grupa inferioara si obtine 25 pct .....pe de alta parte un " avansat " care ajunge in eliminatorii si pierde primul meci obtine 24 pct .
Undeva e o problema !
Poate ar trebui mai atent analizat accesul celor "fara medie" la punctajele mari corespunzatoare categoriilor superioare .
P.S. Un singur meci castigat poate fi , totusi , o intamplare .
O seara faina tuturor !
„Cât privește nemulțumirile gastronomice, aveți vă rog frumos în vedere că Organizatorii AmaTur trebuie să asigure participanților la turneu mingi de joc și 2 litri de apă plată.
Ce fac unii dintre noi atunci când organizeză turnee și pregătesc un ceaun, o gustare, o cafea, etc. este o chestiune absolut benevolă și care ține de posibilitatea și generozitatea de bună gazdă a fiecăruia și nu cred că e fair-play să ne plângem de mărimea sau calitatea porției. E suficient să-i spunem gazdei "Mulțumesc pentru masă" și dacă totuși nu ne-a plăcut rugăm soția data viitoare să ne pună un sandwich în plus.
Nu e demn de spiritul unui gentleman al tenisului să pună în discuție mărimea c?rnatului din farfurie.
încă o dată scuze tuturor participanților la Turneul A+ din Bucovina, și consider că aici vorbesc și în numele Organizatorilor locali, care au vrut totuși să vă ofere o sâmbătă frumoasă în Țara Fagilor, dar au avut parte de ghinion (ploaie) și poate n-au momentan resursele sufletești să le pună pe h?rtie.
Sunt sigur că vor mai fi pe viitor turnee frumoase la Gura Humorului! ”
Topicul turneului a devenit SUBIECT ?NCHIS!!!
A inchide un subiect atât de fierbinte pentru simplul motiv ca nu mai ai chef sa auzi critici la ceea ce ai facut sau la ceea ce nu ai facut bine e un gest ABSOLUT CONDAMNABIL nemaiîntâlnit pe forum si denotă o atitudine de crasă sfidare a tuturor regulilor de comportament ! Prin acest gest organizatorii au demonstrat ca ceea ce s-a intamplat la Gura Humorului nu a fost jocul unor întâmplări nefericite ci a fost rodul nepasării și disprețului total față de amaturiști!!! Acest gest a pus capac la toate, fiind la fel de bădăran cu cel de a tr?nti cuiva telefonul atunci când nu-ti mai place ce auzi!
Am inceput acest topic cu un citat din ultimul post al domnului Marcel Giosan, pentru care am avut și voi avea în continuare respectul pe care îl merită pentru ceea ce a făcut, face si va mai face in tenisul de masa amator. Dar se pare că a derapat de pe traseul echidistanței ce ar fi trebuit să-i caracterizeze atitudinea. Și-a turnat ceva cenușă în cap, dar se pare că nu destulă!
Domnule Giosan, un turneu de tenis este un pachet de servicii ALL INCLUSIV, care este compus in principal din taxa pentru folosirea salii, prețul apei, a mancării anunțate și a cotei părți către AMATUR și pentru care fiecare plătește! Deci aceste servicii pentru care participanții au plătit o taxă(deloc mică) sunt obligatoriu a fi furnizate la nivelul celor declarate . Deci „ceaunul” sau gustarea dinainte anunțată nu este deloc „o chestiune absolut benevolă și care ține de posibilitatea și generozitatea de bună gazdă a fiecăruia”, ci este o obligație asumată prin anunțul turneului, care trebuie asigurată cel puțin la nivelul celor 12 lei la cât a fost evaluat meniul.
Constatarea despre mărimea cărnatului îmi aparține în totalitate, și vreau să știți că deși nu țin să mă incadrez in categoria gentlemenilor tenisului de masa, mă consider doar un om cu bunul simț în limitele normalului și căruia ?i plac ca regulile jocului să fie respectate. De altfel, pentru a orice eventualitate sanvișurile în plus atât de recomandate de dvs au fost pregătite de acasă, fiind elementele care m-au ajutat să rezist în condițiile „idilice” create.(drăcușorul din mine mi-a adus aminte că soluția propusă de dumneavoastră de a lupta împotriva foamei, seamănă izbitor cu cea a unui fost prim-ministru care prin anii 90 ne dădea soluția salvatoare împotriva frigului din casă prin implementarea acelei haine în plus!)
?n concecință nu m-am dus la doamna Chirap să-i mai cer o porție, așa cum cu o fină ironie mi s-a sugerat, dar nici să-i spun sărut m?na pentru masă!
?n continuare, orice asemănare a bancului de mai jos cu realitatea este pur întâmplătoare...
Nea Ion, flăm?nd nevoie mare, intră la un restaurant cu staif (pentru gentlemeni!), și comandă fasole cu c?rnați. Chelnerul ?i aduce o portie domnească, așa ca pentru burți subțiri, și observă că nea Ion, tăt intorcea c?rnatul pe toate fețele, uit?nduse de zor când la un capăt al c?rnatului când la celălalt.
- Este vreo problemă?
- No, șefule, bag samă că-i mare bai mare cu capetele c?rnatului!
- Și care ar fi problema?
-No dragă domnule, baiul e că de ce ?s capetele așa de aproape unul de altul?
Din partea mea, (fără însă a închide topicul) consider discuțiile încheiate.
sansa oferita aici Marcele catre organizatorii locali a fost sfidata prin acest act de inchidere a subiectului.încă o dată scuze tuturor participanților la Turneul A+ din Bucovina, și consider că aici vorbesc și în numele Organizatorilor locali, care au vrut totuși să vă ofere o sâmbătă frumoasă în Țara Fagilor, dar au avut parte de ghinion (ploaie) și poate n-au momentan resursele sufletești să le pună pe h?rtie.
Scurt si la obiect! restul e pt. Cancan....Stimati colegi amaturisti, cateva ganduri :
- trebuie sa depasim impreuna idilicul Amaturului de altadata...aceasta miscare a devenit o afacere. Buna, rea, o afacere ramane. Cel putin, asa e vazuta de cativa organizatori ( daca pun taxa atat inmultit cu atatia jucatori, voi castiga aceasta suma - cheltuieli minime ( chirie ioc, mesele proprietate personala, apa de proasta calitate, etc ) inseamna profit mare...si invers !
- propun afisarea la fiecare turneu desfasurat, a unui sondaj de opinie a celor care au participat ( nu din auzite sau povestite ) cu doua variante de raspuns : DA sau NU ! Pentru o transparenta totala si ca sa nu ne mai ascundem dupa porecle, nume false, etc, calificativele trebuiesc asumate, sa se stie cine a dat NU si cine a dat DA ( fara prietenii pe sub masa, fara complicitati inutile, fara suparari ( cu bilele la vedere e expresia uzitata in politica ) ! Turneele care vor strange mai multi de NU se vor elimina usor usor de pe harta Amatur...la fel cum , in aceeasi nota se pot retrage acreditarile pentru desfasurare de turnee A+, turnee zonale sau TF, acelor turnee cu calificative slabe...dupa cum bine se spune in lumea afacerilor, daca nu masori rezultatele, nu poti gestiona un business. Simplu !
- nu-l cunosc pe dl Chirap personal asa ca nu ma lansez in speculatii sau idei false insa presimt ca va alege o varianta din doua : ori se va ambitiona si turneul urmator va fi un regal tenisistic, ori nu-l va deranja foarte tare critica celorlalti si va pune lacatul pe sala o vreme...nu stiu. Ramane sa aflam.
Stimati colegi amaturisti, cateva ganduri :
.....
- propun afisarea la fiecare turneu desfasurat, a unui sondaj de opinie a celor care au participat ( nu din auzite sau povestite ) cu doua variante de raspuns : DA sau NU ! Pentru o transparenta totala si ca sa nu ne mai ascundem dupa porecle, nume false, etc, calificativele trebuiesc asumate, sa se stie cine a dat NU si cine a dat DA ( fara prietenii pe sub masa, fara complicitati inutile, fara suparari ( cu bilele la vedere e expresia uzitata in politica ) ! Turneele care vor strange mai multi de NU se vor elimina usor usor de pe harta Amatur...la fel cum , in aceeasi nota se pot retrage acreditarile pentru desfasurare de turnee A+, turnee zonale sau TF, acelor turnee cu calificative slabe...dupa cum bine se spune in lumea afacerilor, daca nu masori rezultatele, nu poti gestiona un business. Simplu !
......
Turnee cu calificative (note de la 1 la 5 pe categorii - lumina, mese, mingi, etc) le-am propus acum vreo 2 ani dar cineva zicea ca... prea multe sondaje nu e de bine. Sa nu uitam ca aceste calificative pot fi date si la "oha".
Vis-a-vis de transparenta, si acest lucru l-am propus, in profilul fiecarui utilizator sa fie afisat numele si prenumele real, sau macar cel inscris la concursuri. Sunt multe persoane care-si creeaza conturi doar pentru a-si da like sau a sustine o idee propusa tot de ei. De fapt se vede de la o posta ca e aceeasi persoana cu atat mai mult cu cat si postarile de pe facebook ale acestor persoane sunt aproape identice. Asa ca, "ascunderea" identitatii pe forum nu-si are rostul.
In ce priveste turneele organizate la Gura Humorului, cu siguranta vor fi foarte apreciate si presimt si eu ca si altii ca nici carnati nu vor mai fi !
Pentru cei mai noi veniti in Amatur sa stiti ca si datorita lui Dan Chirap aceasta miscare a luat amploare si a ajuns unde a ajuns, Dan este un bun pionier al miscarii Amatur. Cei mai vechi de pe-aici poate-si mai amintesc ca pe la inceputuri jucam pe niste mese hobby de proasta calitate. Acum folosim mese de top. Si asta pentru ca au fost buni administratori, gen Dan Chirap, Seby Rojnita, Catalin Cozma si altii ca ei.
Insa, nu stiu care-i scopul unora dintre utilizatori dar se pare ca nu sunt decat niste "Gica contra"/troll. Am cautat activitatea unora dintre ei si nu m-a mirat faptul sa vad ca 80% din posturile d-lor sunt de tip fight. :surprised: Se pare ca se "hranesc" cu acest tip de activitate.
Vreau doar un mesaj sa va mai transmit, cu privire la organizare de turnee.
Sa stiti ca absolut toti organizatorii fac eforturi extrem de mari pentru organizarea acestor competitii, isi sacrifica zile intregi pentru aceste evenimente (uneori chiar si certuri cu familia), un turneu organizat nu inseamna doar o sambata "pierduta" si cel putin 4-5 zile de umblatura ca la nebuni. Daca tragi linie nu ramai decat cu cuvintele de bine (sau nu) de dupa concurs si cu satisfactia ca ai reusit sa duci la bun sfarsit inca o adunare sportiva, chiar daca nu poti multumi pe toata lumea.
Totul devine trecut, faceti-va amintiri placute.
Respect.
- mi se pare inacceptabil ca, dupa ce dai drumul la turneu la avansati(16 grupe pe 24 mese) sa stam pana la minim 3 ca sa se termine grupele inferioare. Tinand cont ca primele grupe au fost de 5 si pot confirma personal ca mesele alea s-au eliberat repejor, unele stateau libere sau jucau altii de la alte categorii, in timp ce in capatul celalalt al salii unii mai aveau 3 meciuri de jucat dupa ce eu terminasem de o ora si vedeam cel putin 2-3 mese libere personal. Nu e greu sa mearga cineva si sa vada cine a terminat, unde sunt ramase in urma meciurile(ca sa fie redistribuiti la alte mese) si sa mergem mai departe.
Lasand la o parte victoria frumoasa pe care am obtinut-o, eu URSU si COCORUL avram victor, nu am avut parte de mancare, cred ca ceaunele au plecat cam repede de langa noi, si am inteles ca au fost 3 toate sau golit?
![]()
Nu voiam sa mai pun paie pe foc,insa pentru progres m-am hotarat sa scriu.
Este al doilea turneu A+ la care am refuzat sa particip din cauza lipsei conditiilor de desfasurare. La ora 17.30 (meciurile trebuiau sa inceapa la ora 14.00)se discuta in holul salii,daca sa ne mutam intr-o alta sala la Fălticeni sau sa nu mai jucam deloc. Cineva a avut ideea de a face o lista cu nemultumirile noastre si de a o semna de toti cei de la categoria Elite. In final aceasta petitie a fost intocmita de Bogdan Roman si semnata doar de cațiva,ceilalti dorind sa joace in orice conditii. Hilar a fost faptul ca si cei care au fost foarte vehementi la inceput,la ideea lui EMI TT,de a da o bere daca joaca la open si la elite,s-au razgandit,ba chiar spuneau ca sala se afla in cele mai bune conditii si se poate juca fara nici un pericol.
Turneul inceput la 17.45 era clar ca se juca pana la ora 3 dimineata,numai ca s-a luat decizia de a nu mai juca grupe superioare,trecandu-se direct la eliminatorii. Acest lucru mi s-a parut bizar si in afara regulamentului unui turneu A+
,” fie facand oferte de nerefuzat tuturor celor de la Open si Elite care vor accepta sa joace in conditii impropii si anume 2 beri ( Dl Beltechi Dumitru –EMI TT ) ca sunt nepotriviti pentru a li se incredinta organizarea unei competitii sportive pentru ca scopul lor este evident unul comercial si nu stiu sa se comporte conform spiritului unei competitii sportive .”Ce este insa absolut ingrijorator si m-a motivat sa scriu si eu aceste randuri este atitudinea organizatorilor .
Unii au demonstrat fie pastrand tacerea asupra evenimentelor ( Dl Chirap Daniel -Dakiro ) fie trecand sub tacere incidentele si laudand cu un festivism exagerat succesul organizarii , neuitand sa critice concurenta( Pitești) in organizare ( Dl Corneanu Sorin) , fie facand oferte de nerefuzat tuturor celor de la Open si Elite care vor accepta sa joace in conditii impropii si anume 2 beri ( Dl Beltechi Dumitru –EMI TT ) ca sunt nepotriviti pentru a li se incredinta organizarea unei competitii sportive pentru ca scopul lor este evident unul comercial si nu stiu sa se comporte conform spiritului unei competitii sportive .
Altii au demonstrat ca sunt alaturi de tenis de masă si au acceptat ca sunt conditii inacceptabile, le-a parut rau si au cerut scuze si au propus celor de la Elite sa ne mutam ( era ora 17 00 -trebuia sa inceapa la 14 00 concursul ) in sala de la Fălticeni pusa la dispozitie de Dl Mosneagu Marius si de Dl Cozma Catalin .
Bravo lor !
Incidentul se refera la faptul ca toti cei de la Elite si majoritatea de la Open au inteles ca sunt conditii impropii si exista risc de accidentare si ca in primul rand nu se va juca tenis de masă in conditii de competitie conform asteptarilor pe care le avem de la un concurs A+ .
De aceea s-a facut o lista scrisa de Roman Bogdan ( si campion Gura Humorului-Bravo lui !) in care multi au semnat ca nu sunt de acord sa joace in conditiile existente .
!
Aici se refera la persoana mea ,si face niste acuzati incriminatorii la adresa mea pe care nu le inteleg.Astept niste explicatii Radu .Inteleg de la unii prieteni - care au participat sau care au vrut sa participe dar au renuntat - ca un organizator a incercat sa ofere sau chiar a oferit o sticla-doua de bere pentru cei care vor juca. ASTA E CEA MAI MARE MIZERIE PE CARE O POATE FACE UN ORGANIZATOR SI ARATA CE GANDESTE ACESTA DESPRE PARTICIPANTI SI CAM CUM II APRECIAZA EL. DACA sunt persoane care au acceptat sau care pentru asta au decis sa continue, inseamna ca asta este valoarea lor ca oameni si asa trebuie apreciati. Si la fel trebuie apreciat si caracterizat organizatorul respectiv...
...
Un alt exemplu negativ, un om de nimic, un incompetent (aspecte rezultate din comportamentul catalogat de majoritatea ) este :::::::, care a inteles acest turneu ca un fel de bazar, bisnita. Acest individ- putin analfabet, facand numeroare greseli in vorbire, striga ca o persoana suferinda de diferite afectiuni sa paraseasca concurentii sala, fara a-l intreresa conditiile de afara.!
Daca se doreste cu adevarat o schimbare majora, trebuie luate masuri drastice si persoana/ele vinovate sa fie trase la raspundere si/sau penalizate altfel este vorbarie goala sau Cancan! Trebuie neaparat facute schimbarile necesare, altfel se va duce si circuitul nostru in deriva.
.
Drumul spre iad e pavat cu bune intentii!
Am tot respectul pentru organizatori, dar nu te intinde mai mult decat iti e plapuma, caci risti sa-ti inghete picioarele! Si ne-au cam inghetat! In ceea ce priveste derularea concursului, organizatorii au fost total depasiti de situatie!
Un turneu A+ ar trebui sa fie un regal, si in nici un caz o incercare de a dobora un record de prezenta.Cu riscul de a supara pe multi, dar atatia incepatori nu-si au locul la un A+. Fara exagerare, din cauza lor s-a pierdut o groaza de timp! Multi dintre ei nu au o cultura elementara a concursului in sensul ca umbla brambura prin sala in loc sa stea la masa lor sa-si astepte randul. pierzandu-se mult timp cu prezentarea la masa. Printre altele,multi nu stiau nici macar sa completeze foaia de concurs. Cu tot respectul, dar initierea incepatorilor in Amatur trebuie facuta prin turnee B, apoi A. Turneele A+ ar trebui sa fie cireasa de pe tort si sa fie apanajul celor care in Amatur au strabatut sute si mii de kilometrii, si au strans puncte. In detrimentul celor de la open si de la elite, care au ajuns sa inceapa jocurile cu o intaziere de 4-5 ore, s-a apelat la o solutie cel putin ciudata, de a permite incepatorilor si avansatilor sa joace si superioarele in timp ce cei de la open si elite taiau frunze la caini! Este de inteles frustrarea lor! In plus, pe la orele 15 in sala era un condens imens, fapt absolut imputabil organizatorilor, in conditiile in care nu au luat decizia pornirii la timp a ventilatoarele si geamurile nu au fost deschise decat pe la ora 17! Oare de ce? S-a dovedit ulterior ca indiferent de conditiile meteo, ventilatoarele pornite si geamurile deschise au putut rezolva cu brio problema condensului, pana la sfarsitul concursului sala ramanand permanent uscata.
Aceste sali de sport nu sunt facute pentru a primi 25 de mese! Numarul exagerat de mese a determinat un spatiu de joc destul de mic,in care cuvantul de ordine a fost STOP, fragmentandu-se jocul nepermis de mult! Mesele de langa balustrada metalica au fost iluminate insuficient!, iar la mesele din cele patru colturi puteai sa-ti bagi degetele in ochi, de intuneric ce era! Suprapopularea salii la Gura Humorului a demonstrat inca odata ca este absolut obligatorie stabilirea unui normativ Amatur cu privire la numarul maxim de jucatori aceptati la un turneu, in functie de numarul de sali disponibile, si capacitatea acestora de a primi un numar optim de mese in condtiile de asigurea aunui nivel decent de joc.
O alta problema nerezolvata de organizatori a fost eliminarea timpilor morti prin limitarea timpului de incalzire si redirectionarea jocurilor nedisputate spre mesele la care deja s-au terminat grupele. Au existat perioade in care erau 6-7 mese libere , iar la anumite grupe jucatorii inca isi asteptau randul. In conditiile in care ai un termen limita de incepere a jocurilor, respectiv ora 14 pentru open, si un numar exagerat de jucatori la incepatori si avansati, tu ca organizator trebuie neaparat sa faci pe zbirul la masa de joc! Altfel situatia o ia razna rau de tot!
Gulasul si fasolea au fost gustoase, portiile fiind insa cam prea "subtiri", cei care au optat pentru fasolea cu carnati avand surpriza de a fi serviti cu o "miniatura" de carnati de 2 centimetrii. Iar faptul ca painea, cel putin in perioada in care noi am fost la masa a lipsit cu desavarsire, confirma faptul ca satisfactia "clientului" nu a jucat totusi un rol primordial.
Cu aceste randuri nu am vrut sa supar pe nimeni, sunt pur si simplu observatii la rece prin care am vrut doar sa atrag atentia asupra unor deficiente organizatorice. Tot respectul pentru domnul Chirap, dar se pare ca in conditiile mai sus amintite nu a prea nimerit...centrul țintei!
Postat în original de laky
?Cât privește nemulțumirile gastronomice, aveți vă rog frumos în vedere că Organizatorii AmaTur trebuie să asigure participanților la turneu mingi de joc și 2 litri de apă plată.
Ce fac unii dintre noi atunci când organizeză turnee și pregătesc un ceaun, o gustare, o cafea, etc. este o chestiune absolut benevolă și care ține de posibilitatea și generozitatea de bună gazdă a fiecăruia și nu cred că e fair-play să ne plângem de mărimea sau calitatea porției. E suficient să-i spunem gazdei "Mulțumesc pentru masă" și dacă totuși nu ne-a plăcut rugăm soția data viitoare să ne pună un sandwich în plus.
Nu e demn de spiritul unui gentleman al tenisului să pună în discuție mărimea c?rnatului din farfurie.
încă o dată scuze tuturor participanților la Turneul A+ din Bucovina, și consider că aici vorbesc și în numele Organizatorilor locali, care au vrut totuși să vă ofere o sâmbătă frumoasă în Țara Fagilor, dar au avut parte de ghinion (ploaie) și poate n-au momentan resursele sufletești să le pună pe h?rtie.
Sunt sigur că vor mai fi pe viitor turnee frumoase la Gura Humorului! ?
Topicul turneului a devenit SUBIECT ?NCHIS!!!
A inchide un subiect atât de fierbinte pentru simplul motiv ca nu mai ai chef sa auzi critici la ceea ce ai facut sau la ceea ce nu ai facut bine e un gest ABSOLUT CONDAMNABIL nemaiîntâlnit pe forum si denotă o atitudine de crasă sfidare a tuturor regulilor de comportament ! Prin acest gest organizatorii au demonstrat ca ceea ce s-a intamplat la Gura Humorului nu a fost jocul unor întâmplări nefericite ci a fost rodul nepasării și disprețului total față de amaturiști!!! Acest gest a pus capac la toate, fiind la fel de bădăran cu cel de a tr?nti cuiva telefonul atunci când nu-ti mai place ce auzi!
Am inceput acest topic cu un citat din ultimul post al domnului Marcel Giosan, pentru care am avut și voi avea în continuare respectul pe care îl merită pentru ceea ce a făcut, face si va mai face in tenisul de masa amator. Dar se pare că a derapat de pe traseul echidistanței ce ar fi trebuit să-i caracterizeze atitudinea. Și-a turnat ceva cenușă în cap, dar se pare că nu destulă!
Domnule Giosan, un turneu de tenis este un pachet de servicii ALL INCLUSIV, care este compus in principal din taxa pentru folosirea salii, prețul apei, a mancării anunțate și a cotei părți către AMATUR și pentru care fiecare plătește! Deci aceste servicii pentru care participanții au plătit o taxă(deloc mică) sunt obligatoriu a fi furnizate la nivelul celor declarate . Deci ?ceaunul? sau gustarea dinainte anunțată nu este deloc ?o chestiune absolut benevolă și care ține de posibilitatea și generozitatea de bună gazdă a fiecăruia?, ci este o obligație asumată prin anunțul turneului, care trebuie asigurată cel puțin la nivelul celor 12 lei la cât a fost evaluat meniul.
Constatarea despre mărimea cărnatului îmi aparține în totalitate, și vreau să știți că deși nu țin să mă incadrez in categoria gentlemenilor tenisului de masa, mă consider doar un om cu bunul simț în limitele normalului și căruia ?i plac ca regulile jocului să fie respectate. De altfel, pentru a orice eventualitate sanvișurile în plus atât de recomandate de dvs au fost pregătite de acasă, fiind elementele care m-au ajutat să rezist în condițiile ?idilice? create.(drăcușorul din mine mi-a adus aminte că soluția propusă de dumneavoastră de a lupta împotriva foamei, seamănă izbitor cu cea a unui fost prim-ministru care prin anii 90 ne dădea soluția salvatoare împotriva frigului din casă prin implementarea acelei haine în plus!)
?n concecință nu m-am dus la doamna Chirap să-i mai cer o porție, așa cum cu o fină ironie mi s-a sugerat, dar nici să-i spun sărut m?na pentru masă!
?n continuare, orice asemănare a bancului de mai jos cu realitatea este pur întâmplătoare...
Nea Ion, flăm?nd nevoie mare, intră la un restaurant cu staif (pentru gentlemeni!), și comandă fasole cu c?rnați. Chelnerul ?i aduce o portie domnească, așa ca pentru burți subțiri, și observă că nea Ion, tăt intorcea c?rnatul pe toate fețele, uit?nduse de zor când la un capăt al c?rnatului când la celălalt.
- Este vreo problemă?
- No, șefule, bag samă că-i mare bai mare cu capetele c?rnatului!
- Și care ar fi problema?
-No dragă domnule, baiul e că de ce ?s capetele așa de aproape unul de altul?
Din partea mea, (fără însă a închide topicul) consider discuțiile încheiate.
Pentru ca pot si pentru ca acest domn are dreptate din punctul meu de vedere, redeschid acest subiect!
P.S. Subiectul a fost inchis de catre organizator(Chirap), nu de catre domnul Marcel Giosan!
P.S. 2
Postat în original de marcelgiosan
încă o dată scuze tuturor participanților la Turneul A+ din Bucovina, și consider că aici vorbesc și în numele Organizatorilor locali, care au vrut totuși să vă ofere o sâmbătă frumoasă în Țara Fagilor, dar au avut parte de ghinion (ploaie) și poate n-au momentan resursele sufletești să le pună pe h?rtie.
sansa oferita aici Marcele catre organizatorii locali a fost sfidata prin acest act de inchidere a subiectului.
Stimate D-le Sorin,
Am fost plecat din tara si nu am putut sa raspund la postarea dvs,...
De obicei, odata cu trecerea timpului, amintirile se estompeaza, pe cind la dv vad ca se inmultesc.
Sunt tare curios cum socotiti dv cele 8h pe care le-ati asteptat, atita timp cit inferioarele s-au terminat intre orele 13h-14h, la 14h30 a inceput prima serie de grupe superioare, la ora 17h a doua serie de grupe superioare, iar eliminatoriile au inceput la ora 20h...
Din moment ce spuneti ca ati asteptat destul de mult intre inferioare si superioare, banuiesc ca ati fost in seria a doua, ce a inceput la ora 17h...deci unde sunt cele 8h?
Al doilea lucru deranjant este expresia dvs: "nici ospitalitate sincer nu prea am vazut".....adica vroiati sa va asteptam cu flori in gara, sau sa intindem covorul rosu?
Atita timp cit asiguram conditii deosebite de joc pentru tenisul de masa (doar e Sala Polivalenta, nu o sala de sport gen Nastase sau Udrea) si va oferim pentru hidratare apa de calitate ( nu de 0.7 lei sticla, cum se plingea cineva ) , consider ca e mai important decit sa anunti ca oferi cafea ce se dilueaza cu trecerea timpului pina dispare, sau te lauzi ca ai nu stiu cite ceuane cu mincare, dar asa cum spunea Roman Bogdan, sunt jucatori ce ramin fara.....si atunci unde este ospitalitatea?
Mai bine hai sa vedem birna din ochiul nostru, si nu paiul din ochiul celuilalt!!
Am impresia ca nu ati inteles nimic din ce am postat atit eu, cit si Dan Tigau....Foarte bine ca asigurati conditii bune de joc insa pe de alta parte din moment ce asigurati minimul impus adica doar apa plata nu mi se pare fair-play sa va legati de cei care ofera mult mai mult la taxe comparabile .( banuiesc ca pe de alta parte profitul difera semnificativ)
In general la concursuri A sau A+ se sta cam toata ziua si apreciez mult organizatorii care vin in sprijinul concurentiilor si asigura mai mult decat minimul necesar adica apa plata deoarece multi vin de departe si unii fac eforturi deosebite inclusiv financiare pentru a ajunge la concurs si prin urmare orice mana de ajutor intinsa si de organizatori este binevenita.
Foarte bine ati spus : "Mai bine hai sa vedem birna din ochiul nostru, si nu paiul din ochiul celuilalt!!"
Stimati colegi amaturisti, cateva ganduri :
- trebuie sa depasim impreuna idilicul Amaturului de altadata...aceasta miscare a devenit o afacere. Buna, rea, o afacere ramane. Cel putin, asa e vazuta de cativa organizatori ( daca pun taxa atat inmultit cu atatia jucatori, voi castiga aceasta suma - cheltuieli minime ( chirie ioc, mesele proprietate personala, apa de proasta calitate, etc ) inseamna profit mare...si invers !
- propun afisarea la fiecare turneu desfasurat, a unui sondaj de opinie a celor care au participat ( nu din auzite sau povestite ) cu doua variante de raspuns : DA sau NU ! Pentru o transparenta totala si ca sa nu ne mai ascundem dupa porecle, nume false, etc, calificativele trebuiesc asumate, sa se stie cine a dat NU si cine a dat DA ( fara prietenii pe sub masa, fara complicitati inutile, fara suparari ( cu bilele la vedere e expresia uzitata in politica ) ! Turneele care vor strange mai multi de NU se vor elimina usor usor de pe harta Amatur...la fel cum , in aceeasi nota se pot retrage acreditarile pentru desfasurare de turnee A+, turnee zonale sau TF, acelor turnee cu calificative slabe...dupa cum bine se spune in lumea afacerilor, daca nu masori rezultatele, nu poti gestiona un business. Simplu !
- nu-l cunosc pe dl Chirap personal asa ca nu ma lansez in speculatii sau idei false insa presimt ca va alege o varianta din doua : ori se va ambitiona si turneul urmator va fi un regal tenisistic, ori nu-l va deranja foarte tare critica celorlalti si va pune lacatul pe sala o vreme...nu stiu. Ramane sa aflam.
Stimate D-le Sorin,
Am fost plecat din tara si nu am putut sa raspund la postarea dvs,...
De obicei, odata cu trecerea timpului, amintirile se estompeaza, pe cind la dv vad ca se inmultesc.
Sunt tare curios cum socotiti dv cele 8h pe care le-ati asteptat, atita timp cit inferioarele s-au terminat intre orele 13h-14h, la 14h30 a inceput prima serie de grupe superioare, la ora 17h a doua serie de grupe superioare, iar eliminatoriile au inceput la ora 20h...
Din moment ce spuneti ca ati asteptat destul de mult intre inferioare si superioare, banuiesc ca ati fost in seria a doua, ce a inceput la ora 17h...deci unde sunt cele 8h?
Al doilea lucru deranjant este expresia dvs: "nici ospitalitate sincer nu prea am vazut".....adica vroiati sa va asteptam cu flori in gara, sau sa intindem covorul rosu?
Atita timp cit asiguram conditii deosebite de joc pentru tenisul de masa (doar e Sala Polivalenta, nu o sala de sport gen Nastase sau Udrea) si va oferim pentru hidratare apa de calitate ( nu de 0.7 lei sticla, cum se plingea cineva ) , consider ca e mai important decit sa anunti ca oferi cafea ce se dilueaza cu trecerea timpului pina dispare, sau te lauzi ca ai nu stiu cite ceuane cu mincare, dar asa cum spunea Roman Bogdan, sunt jucatori ce ramin fara.....si atunci unde este ospitalitatea?
Mai bine hai sa vedem birna din ochiul nostru, si nu paiul din ochiul celuilalt!!
Am impresia ca nu ati inteles nimic din ce am postat atit eu, cit si Dan Tigau....
Important nu este ca inafara de minimul impus, apa plata, sa oferi si altceva in plus(ceaune, sandwich-uri, etc) dar conditiile de joc sa fie improprii jocului de tenis.
Din punctul meu de vedere prefer sa fie conditiile pe care le poate oferi o Sala Polivalenta, ca jucatorii sa aiba lumina, spatiu, loc in tribuna unde sa se dezechipeze, sa nu fie condens,etc decit sa joci in sali intunecoase, sau cu soarele in ochi si sa se accidenteze....
Deci nu m-am legat niciodata de cei ce pot oferi ceva in plus..foarte bine daca pot..dar venim la un turneu de tenis, nu la un festin.
Iar pt cei ce vin de departe ..la toate turneele la care am participat (si slava Domnului, sunt destule) am gasit din partea organizatorilor pliante cu firme de catering, unde fiecare poate sa-si comande ce vrea....deci nu e nevoie ca organizatorul sa se ocupe de preparare, servire, etc, ca lumea sa fie multumita, in schimb sa nu fie atent la organizarea turneului(timpi morti, mese libere, etc)
Acum fiecare procedeaza cum vrea...
P.S. Si ca sa fie taxele comparabile....era ok daca in loc de 30 lei (cum a fost la Sala Polivalenta la Pitești) sa cer 40 de lei (cum a fost la Gura Humorului) si sa ofer si un meniu? Ca apoi sa spuna lumea ca piureul a fost sleit, ca friptura nu a fost facuta, ca furculitele nu au fost de calitate deoarece s-au rupt, ca nu s-au jucat grupe superioare, ca s-a stat citeva ore intre grupele superioare si inferioare, etc?