Ovidiu Nicolaiciuc
senior
Se retrage Mazapa Gelu - Iași - Open
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Matei Dumitru din Simeria. As veni si eu la open, daca mai aveti locuri si afinata![]()
Ultima data cind am fost la Gura Humorului,când m-am dus sa mănînc,n--am mai găsit decât afinata si-am mîncat la afine pina m-am âmbătat. Acum m-am hotărât sa-i las eu pe alții sa manance afinata .Hai si tu sa mîncam niște bere !Hopa vulturas ai facut aripi decind ai devenit organizator![]()
- O minunatie de Turneu A+ la GURA HUMORULUI
- FELICITARI ANTICIPATE COORDONATORILOR, ORGANIZATORILOR SI TUTUROR CELOR CARE SUNT IMPLICATI SI AJUTA CA ACEST TURNEU SA FIE ASA CUM SE ANUNTA SI SE DORESTE. UNUL DE NEUITAT.
- M-am uitat pe liste si m-am bucurat pentru toti cunoscutii prietenosi, zelosi si dragi mie care pot ajunge la acest "GRANDIOS TURNEU A+" de la GURA HUMORULUI.
- Cu siguranta ca toti cei care vor participa sunt deja castgatori. Unii vor lua o cupa iar altii satisfactia ca au trait LIVE "STAREA DE SPIRIT SI FIORUL COMPETITIONAL" a unui Turneu de calibrul asta.
- Regret ca treburile prioritare ma tin in loc si nu pot ajunge la turneu desi mi-am dorit, dar asta nu ma impiedica sa-i salut pe toti cei dragi care vor ajunge, sa le urez multa bafta si sa aiba parte de tot ceia ce isi doresc la un Turneu la care pot sa-si doreasca orice
- SUCCES MAXIM TUTUROR PARTICIPANTILOR IN TOT CE VA DORITI SA AVETI SUCCES SI SA AVETI PARTE DE TOT CE ESTE MAI BUN PE TOATA PERIOADA DE DESFASURARE A SUPER TURNEULUI A+ DE LA GURA HUMORULUI