timo boll
senior
se retrage Hasna Cosmin
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Leacuri babesti, o tuica si aspirina saracului... si pana maine esti ca nouSunt bocna..doar printr un miracol sa pot juca maiine...vedem
Leacuri babesti, o tuica si aspirina saracului... si pana maine esti ca nou![]()
Dai o tuica la Mangalia !!!Cu scuzele de rigoare Dane pentru ora tarzie la care scriu,se retrage Buzila Ioan din Botoșani.
Desi am fost anuntat din timp ca omul s-a accidentat,abia acum m-am trezit si io sa scriu pe forum.In caz ca e prea tarziu,imi asum "cartonasul" indiferent de culoare lui.
Multumesc pentru intelegere.
E o simpla eroare Dan ma primește cu brațele deschise domnilor.
1 | Corneanu Sorin | Atomei Armand | Poturu Ioan | Simionese Sorin Gabriel | Ujeniuc Dan | Pislariu Marian |
2 | Dumitrescu Dan | Sumanaru Catalin | Isaic Radu | Cojocaru Adrian | Macovei Bogdan | Havrici Rares |
3 | Volostiuc Marius | Marcean Ovidiu | Ianos Valentin | Gugles Marius | Ipate Giovani | Botusan Vasile |
4 | Darmaz Ion | Vaculisteanu Ionut | Grosu Octavian | Romascan Victor | Tipu Vlad | |
5 | Meszar Razvan | Palamaru Emil | Balanescu Florin | Grosu Alexandru | Volostiuc Catalin | |
6 | Salavastru Petru | Ivanov Sorin | Bogza Dragos | Cotoara Toader | Fagaras Cristian | Grapina Florin |
7 | Morosan Marian | Nicu Constantin | Padurariu Ciprian | Husarciuc Beniamin | Pralea Marius | |
8 | Sofian Corneliu | Robu Valentin | Nemaciuc Ovidiu | Dragan Petru Ioan | Morosan Ionel | Borcea Viorel |
9 | Petenchi Edmond | Vieru Costica | Albu Constantin | Condur Iulian | Blanariu Ioan | Simionese Ovidiu |
10 | Lucic Corneliu | Boicu Gabriel | Stefan Alexandru | Barbalata Lorin | Lupu Cristian | |
11 | Corocaescu Cristian | Pralea Constantin | Badaluta Marian | Stefanachi Bogdan | Leuciuc Stefan | Ciortescu Cristi |
12 | Turcu Viorel | Cocea Catalin | Munteanu Silviu | Alexandru Liviu | Romascan Constantin | Botezatu Ioana |