AmaTur: Turneu A Turneu A Gura Humorului ,,Cupa Arinis '' Sambata 22.08.2015 Open + Amatori

Sunt bocna..doar printr un miracol sa pot juca maiine...vedem

Cu scuzele de rigoare Dane pentru ora tarzie la care scriu,se retrage Buzila Ioan din Botoșani.
Desi am fost anuntat din timp ca omul s-a accidentat,abia acum m-am trezit si io sa scriu pe forum.In caz ca e prea tarziu,imi asum "cartonasul" indiferent de culoare lui.
Multumesc pentru intelegere.

Cu scuzele de rigoare Dane pentru ora tarzie la care scriu,se retrage Buzila Ioan din Botoșani.
Desi am fost anuntat din timp ca omul s-a accidentat,abia acum m-am trezit si io sa scriu pe forum.In caz ca e prea tarziu,imi asum "cartonasul" indiferent de culoare lui.
Multumesc pentru intelegere.
Dai o tuica la Mangalia !!! :)

Dom' Catalin, le e frica de matale si vor sa te lase pe dinafara... :)

Stiu, prietene...insa omul s-a inscris ca toti ceilalti...de asta banuiesc o conspiratie tenebroasa ca sa nu fie acceptat azi in concurs...succes participantilor ! :)

Grupe inferioare Amatori
1Corneanu SorinAtomei ArmandPoturu IoanSimionese Sorin GabrielUjeniuc DanPislariu Marian
2Dumitrescu DanSumanaru CatalinIsaic RaduCojocaru AdrianMacovei BogdanHavrici Rares
3Volostiuc MariusMarcean OvidiuIanos ValentinGugles MariusIpate GiovaniBotusan Vasile
4Darmaz IonVaculisteanu IonutGrosu OctavianRomascan VictorTipu Vlad
5Meszar RazvanPalamaru EmilBalanescu FlorinGrosu AlexandruVolostiuc Catalin
6Salavastru PetruIvanov SorinBogza DragosCotoara ToaderFagaras CristianGrapina Florin
7Morosan MarianNicu ConstantinPadurariu CiprianHusarciuc BeniaminPralea Marius
8Sofian CorneliuRobu ValentinNemaciuc OvidiuDragan Petru IoanMorosan IonelBorcea Viorel
9Petenchi EdmondVieru CosticaAlbu ConstantinCondur IulianBlanariu IoanSimionese Ovidiu
10Lucic CorneliuBoicu GabrielStefan AlexandruBarbalata LorinLupu Cristian
11Corocaescu CristianPralea ConstantinBadaluta MarianStefanachi BogdanLeuciuc StefanCiortescu Cristi
12Turcu ViorelCocea CatalinMunteanu SilviuAlexandru LiviuRomascan ConstantinBotezatu Ioana
[td="width:15"][/TD][td="width:140"][/TD][td="width:140"][/TD][td="width:140"][/TD][td="width:140"][/TD]

Back
Sus