AmaTur: Turneu A Turneu A Gura Humorului ,,HAI AI NOSTRI '' ed. 2 Sambata 07.11.2015 O+ A+ I

Felicitari Mihai Alex ! Iata ca orele de antrenament cu Cornel Balauca au dat roade in sfarsit. Bravo tie si antrenorului tau, sunt sigur ca vor veni si alte podiumuri.

Felicitari Cornel Balauca pentru rezultatele discipolului Alex Mihai,felicitari Alex ...

Iata ca Alex,la a doua participare in circuitul amatur daca retin bine,a reusit sa aduca la Botoșani o alta cupa.Colegii lui din sala de antrenament intuiau acest rezultat iar Alex nu a facut decat sa ne confirme ca nu ne-am inselat.
Va multumesc pentru felicitari Sorin si Marius;in continuare raman la parerea ca meritele sunt doar ale lui Alex...

Felicitari si lui nenea Romeo pentru o alta cupa adusa in visteria botosaneana.:))

Ultima editare:
Vă semnalez un caz mai puțin uzual petrecut sâmbătă, 7 noiembrie 2015, la turneul Amatur de la Gura Humorului, din care am putea trage cu toții ?nvățăminte. Se disputau meciurile din grupele superioare ale categoriei ''începători"; în una dintre ele, s-a ajuns la următoarea situație: Constantin și Marius Pralea (unchi și, respectiv, nepot - rude de s?nge, deci) disputau ultima partidă, decisivă pentru cel de-al doilea. Calculele erau făcute: dacă primul dintre ei nu mai avea nicio șansă de calificare, celălalt trebuia să câștige două seturi pentru a continua concursul (așadar, ?i era suficientă și înfrângerea la limită, nemaivorbind de victoria la orice scor); în caz contrar, se califica Alexandru Grosu (cu care Marius avusese și un conflict în meciul direct, câștigat cu 3-1). Prin urmare, erau întrunite toate motivațiile pentru un aranjament ''?n familie", obișnuit în astfel de conjuncturi; spre cinstea lor, cei doi au decis să joace fair-play, iar Marius a pierdut cu 1-3, rat?nd pentru un singur set ieșirea din grupe în favoarea lui Alexandru. Jos pălăria în fața unor astfel de oameni! Sportul trebuie să rămână o luptă între forță, psihic și îndem?nare, dar, mai ales, CARACTERE.

Dupa noul regulament, cei din acelasi oras (eventual rude) vor juca primul meci indiferent de pozitia in grupa.
Inteleg ca a fost vorba de fairplay in acest caz dar, pentru evitarea oricaror discutii e de preferat ca regulamentul sa fie respectat.
Dan Chirap a mentionat acest lucru inaintea desfasurarii concursului.

Respect.

Clasament Open

1.
Vasilache Sebastian - Iasi.jpg
Vasilache Sebastian - Iași
2.
Carpovici Boris - Falticeni.jpg
Carpovici Boris - Fălticeni
3 -- 4
Ursulean Florin - Straja
Duceac Catalin - Botoșani
5 -- 8
Hagatis Andrei - Vatra Dornei
Onufrei Ciprian - Botoșani
Cozma Catalin - Fălticeni
Ilies Ioan - Rădăuți
9 -- 12
Georgiu Dragos - Vatra Dornei
Corneanu Sorin - Botoșani
Firu Marian - Vatra Dornei
Rosca Mihai - Galanesti
13 -- 2v gr.sup.
Irimia Sorin Jr - Moinesti
14 -- 18 1v gr.sup.
Mironescu Adrian - Botoșani
Toporas Cosmin - Suceava
Rosca Niculai - Galanesti
Bujoreanu Neculai - Fălticeni
Ursan Viorel - Rădăuți
19 -- 24 0v gr.sup.
Marcu Vasile - Vatra Dornei
Ursulean Vasile - Straja
Chirap Dan - Gura Humorului
Sumanaru Catalin - Iași
Rosca Adela - Galanesti
Carpovici Sergiu - Fălticeni

Am sa revin cu victoriile obtinute in inferioare.
O greseala in clasament , Ilies Ioan e pe locul 4 a pierdut finala mica cu Ursulean Florin , eu am pierdut de la Ilies 3-0 in sferturi

Domnule Dan, felicitari inca odata pentru organizarea tuturor concursurilor de la Gura Humorului, insa am o rugaminte la dvs, sper sa nu o luati in nume de rau, este doar o sugestie si cred ca or fi OK sa afisati si rezultatele din grupele inferioare si superioare ( acele tabele pe care le ducem la dvs la terminarea jocurilor din grupe), asa cum faceati odata si cum fac toti ceilalti organizatori de turnee
Cu deosebit respect, HAI ai nostrii!!!!

Pt mine week end in Bucovina,inseamna: tenis de masă,imbratisari cu prietenii,vizita la manastiri,papa bun,atmosfera de sarbatoare.Pt toate astea,vinovat e Dan Chirap.

Domnule Dan, felicitari inca odata pentru organizarea tuturor concursurilor de la Gura Humorului, insa am o rugaminte la dvs, sper sa nu o luati in nume de rau, este doar o sugestie si cred ca or fi OK sa afisati si rezultatele din grupele inferioare si superioare ( acele tabele pe care le ducem la dvs la terminarea jocurilor din grupe), asa cum faceati odata si cum fac toti ceilalti organizatori de turnee
Cu deosebit respect, HAI ai nostrii!!!!
Ceilalti organizatori indeosebi eu... afiseza aceste rezultate in timp real. La acest concurs va rog sa ma credeti ca am depus prea mult efort si am adormit efectiv pe buda din cauza oboselii si nu am dat importanta acestor detalii. Data viitoare o sa va angajez pe Dvs. sa faceti notificarile in calculator si sa treceti rezultatele de la fiecare grupa in parte !

Ultima editare:
Back
Sus