Dakiro
Coordonator Onorific
Probabil ca asa este !:wtf:Saracu dotore a vrut sa spuna ceva si voi ati inteles altceva
Raspuns final .
Daca lucrurile sunt simple de ce sa nu le facem mai complicate?!
Anuntul pe care l-am facut in legatura cu prezenta Otiliei Badescu la turneu a fost scris pe site cu o saptamana inainte de inceperea turneului-timp suficient pentru oricine sa stie acest lucru
Asta in legatura cu afirmatiile Dvs.:
1 .In nici un caz nu poate fi o "prezenta stearsa" o campioana la nivelul Dumneaei
2."Deci o prezenta trecatoare,aproape anonima."-nici macar atat,cine a dorit si a fost interesat a remarcat-o pe Otilia Badescu din momentul intrarii dumneaei in sala, a discutat cu ea. Nu poate fi confundata cu nimeni altcineva , mai ales dintre cei care iubesc tenisul de masa
Domnule doctor, in legatura cu "experienta" mea puteti afla ca de 5 ani organizez competitii , numai anul trecut am organizat 7 turnee B , 1 A, 2 campionate judetene si altele 2 locale pentru copii .Probabil mai am multe de invatat.
Sa stiti ca eu apreciez orice persoana care vine la mine si-mi adreseaza recomandari sau critici in mod direct, dar nu accept in nici un fel ca cineva sa se ia de invitatii si de prietenii mei.
Va sugerez sa incercati si Dvs. sa organizati macar un turneu de oricare fel ,sa aveti tot felul de surprize, sa veniti cu lucruri noi si sa ne invatati si pe noi, cei mai neinitiati, sa facem acest lucru.
Acestea fiind spuse consider ca toate comentariile pe care le-ati facut sunt indreptate catre mine, deci spre organizarea turneului, le iau ca atare, si v-as fi recunoscator daca am incheia subiectul.
P.S. „Iata inca o persoana sincera,care-mi da dreptate la cele afirmate de mine”
Aveti dreptate domnule doctor ! Si el si-a uitat adidasii! Deci...:
Veniti amandoi la sala sa va dau papucii!!!:biggrin: