bumbu pavel
senior
Buna! Va rog treceti tot clasamentul final?Mulțumesc! A fost un turneu frumos cu o buna organizare! FELICITARI!!!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Da, Claudiu Andone joaca tot mai bine, dar asta datorita faptului ca se antreneaza cu mineFelicitari organizatorilor pentru un turneu reusit, multumiri lui Florin Apian pentru munca pe care o depune mereu cu pasiune si cu gandul la .. cei de acasa, care nu pot participa la respectivul turneu, in general, dar stau cu ochii pe forum si urmaresc cu nesat "ultimele stiri" de la turnee. Multumiri si celor care ne-au postat fotografii sau filmulete, facandu-ne partasi "indirecti" la eveniment.
FELICITARI lui Vladut, dar mai ales lui Claudiu Andone, care, desi angrenat pe doua fronturi, reuseste sa prinda podiumul, ca o confirmare a progresului constant datorat unei pregatiri asidue.
Lui Boby, toata stima !
Tuturor participantilor, invingatori sau invinsi, felicitari.
Numai bine !
da am avut probleme cu 2 p-alete dar sunt sigur ca de la cele cateva beri in plus va rog nu urmati exemplu meuexcelent turneu.eu ma intreb doar daca dan mai are ceva palete de vanzare ca am vazut ca a avut probleme cu vreo 2
si pt mircea munten la multii ani si numai bucurii sa ai si succese in viata de sportiv si familiala si mai lasa tuica pe acasa ca ai ambatat oameniii![]()
era buna ispita oricum pacat nu o consuma toti cu simtEu zic ca nu Mircea a imbatat oamenii, acei oameni s-au imbatat singuri, el doar le-a pus "ispita" la indemana![]()
Depinde de fiecare dintre noi cum si cat rezistam acestor ispite![]()