AmaTur: Turneu A Turneu A inaugural - Dej 27 iul 2013 - Cupa Somes editia 3 - noua sala de tdm din Dej

Felicitari organizatorilor pentru un turneu de nota 10. Felicit castigatorilor de la open si amatur, in special pe grasutu (Vald Farcas), acesta care joaca din ce in ce mai bine. Intodeauna cand a fost concurs la Dej am venit cu mare drag pentru ca ma simt foarte bine. Abia astept urmatoru turneu la Dej, mai ales cand va fi gata si sala de jos o sa fie nemaipomenit. Mancarea buna si bere la discretie chiar daca am baut numa jumate de pahar :). Bravooooooooo pentru un turneu frumos.

Domnule Spaller. circuitul si turneele Amatur sunt deschise oricui, indiferent de cetatenie, nationalitate, etnie, varsta, sex, inaltime sau numar la pantofi.
Faptul ca in circuit sunt inscrisi pe langa romani si maghiari, moldoveni, sarbi. polonezi, chinezi, francezi, belgieni, italieni, turci, sirieni, greci (ce imi vin acum in minte) nu poate fi un motiv de umilinta sau de pros...), ci un semn de prietenie fata de oameni din alte tari, care vin in Romaniai din placere sau cu afaceri si isi petrec timpul liber impreuna cu romani bucurosi de noi cunostinte.
Iar, daca nu am reusit sa va conving inca, va ofer un argument care sper sa va multumeasca: in multele turnee la care acesti domni au participat, au fost mult mai multe situatii in care romanii au reusit sa-i "umileasca", invingandu-i si nelasandu-i sa ne castige turneele.
Cateva vorbe frumoase despre turneu, pe care l-am urmarit cu atentie, felicitari organizatorilor din Dej si cat mai multe turnee frumoase in noua sala, iar lui Vladut ii urez sa le ia cat mai repede urma lui Dan Mocean si lui Boby, cat mai curand un turneu castigat si sa se reintalneasca cu ei in categoria OPEN istilor!

multumesc tuturor participantilor la concursul de la dej si dlui florin apian pt sustinerea logistica la butoane ! acum sincer am fost si eu la multe concursuri oriunde daca esti carcotas ai ceva de bagat de vin!a dar asta e !nu poti sa multumesti pe toata lumea de si noi am incercat sa facem tot posibilul ca lumea sa se simta bine sa fie conditii bune de joc si sa atragem concurenti noi in circuit !! va multumesc si va astept la urmatoarele turnee !

Felicitari organizatorilor, felicitari tuturor participantilor!!!! O sala noua, cocheta, conditii excelente, ospitalitate desavarsita.BRAVO DEJ!!!

Felicitari organizatorilor pentru un turneu reusit, multumiri lui Florin Apian pentru munca pe care o depune mereu cu pasiune si cu gandul la .. cei de acasa, care nu pot participa la respectivul turneu, in general, dar stau cu ochii pe forum si urmaresc cu nesat "ultimele stiri" de la turnee. Multumiri si celor care ne-au postat fotografii sau filmulete, facandu-ne partasi "indirecti" la eveniment.
FELICITARI lui Vladut, dar mai ales lui Claudiu Andone, care, desi angrenat pe doua fronturi, reuseste sa prinda podiumul, ca o confirmare a progresului constant datorat unei pregatiri asidue.
Lui Boby, toata stima !
Tuturor participantilor, invingatori sau invinsi, felicitari.
Numai bine !

Ma alatur celor care au transmis felicitari organizatorilor.Le merita cu prisosinta.Iar daca cineva nu s-a simtit bine la acest turneu,aceasta se datoreaza numai lui.Ma bucur pt Claudiu Andone,il felicit dar lui cred ca i se potriveste de minune zicerea marelui filozof grec Pavlov: "men sana in corpore sana" adica: asa-i trebuie !

Felicitari organizatorilor pentru un turneu reusit, multumiri lui Florin Apian pentru munca pe care o depune mereu cu pasiune si cu gandul la .. cei de acasa, care nu pot participa la respectivul turneu, in general, dar stau cu ochii pe forum si urmaresc cu nesat "ultimele stiri" de la turnee. Multumiri si celor care ne-au postat fotografii sau filmulete, facandu-ne partasi "indirecti" la eveniment.
FELICITARI lui Vladut, dar mai ales lui Claudiu Andone, care, desi angrenat pe doua fronturi, reuseste sa prinda podiumul, ca o confirmare a progresului constant datorat unei pregatiri asidue.
Lui Boby, toata stima !
Tuturor participantilor, invingatori sau invinsi, felicitari.
Numai bine !
Da, Claudiu Andone joaca tot mai bine, dar asta datorita faptului ca se antreneaza cu mine :D

si pt mircea munten la multii ani si numai bucurii sa ai si succese in viata de sportiv si familiala si mai lasa tuica pe acasa ca ai ambatat oameniii :D

Eu zic ca nu Mircea a imbatat oamenii, acei oameni s-au imbatat singuri, el doar le-a pus "ispita" la indemana :)
Depinde de fiecare dintre noi cum si cat rezistam acestor ispite :)
si pt mircea munten la multii ani si numai bucurii sa ai si succese in viata de sportiv si familiala si mai lasa tuica pe acasa ca ai ambatat oameniii :D

ori cum la dej va asteptam an continuare si an cursul saptamanii pt un antrenament precum si la urmatoarele concursuri de tip b pe care le vom organiza !

Back
Sus