Alex93
senior
Safta Alexandru, amatori, Targoviște
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Este un jucator chinez, deci nu cred ca vrei sa-i stii numele! A jucat ieri la turnneul B de la Baicoi ..... scuze .... !!!cine e Jimmy?
Nume Prenume va rog.
Este un jucator chinez, deci nu cred ca vrei sa-i stii numele! A jucat ieri la turnneul B de la Baicoi ..... scuze .... !!!
Salut Mihai, trebuie sa raspund l-a aceasta intrebare ca eu l-am inscris. Nu-ti face griji, in clasamentul amatur e trecut cu numele Jimmy, asa ca nu e problema verifica si o sa te convingi, loc 1915 MP 11.75 stima!ba chiar vreau sa i stiu numele, mai ales cand imi semneaza pe foaia cu proprie raspundere
ba chiar vreau sa i stiu numele, mai ales cand imi semneaza pe foaia cu proprie raspundere
Salut Mihai, trebuie sa raspund l-a aceasta intrebare ca eu l-am inscris. Nu-ti face griji, in clasamentul amatur e trecut cu numele Jimmy, asa ca nu e problema verifica si o sa te convingi, loc 1915 MP 11.75 stima!
Regulament AmaTur 2015/2016 a spus:4.4. înscrierea jucătorilor
4.4.1. înscrierea în circuit
- înscrierea participanților noi în circuit se poate face direct prin înscrierea la oricare din turneele B sau A organizate în cursul anului. Participantul trebuie să transmită datele necesare înregistrării: nume și prenume (fără nick-name), localitatea de domiciliu, județul și categoria la care dorește să fie înscris (conform anunțului postat de organizator);
Deci persoanele care nu au domiciliu stabil in Romania nu pot participa la turneele din Amatur?
Deci persoanele care nu au domiciliu stabil in Romania nu pot participa la turneele din Amatur?
Salut Mihai, trebuie sa raspund l-a aceasta intrebare ca eu l-am inscris. Nu-ti face griji, in clasamentul amatur e trecut cu numele Jimmy, asa ca nu e problema verifica si o sa te convingi, loc 1915 MP 11.75 stima!
Presupun ca daca s-a inscris cu acest nume a avut un motiv, avand in vedere ca e cetatean chinez e lesne de ce, a explicat cineva ca sta in Voluntari are familie (l-a Baicoi sambata a fost si cu sotia si copilul lui) un baiat ok, acum din pacate toata tevatura asta cred ca l-a speriat si mi-a spus sa-l retrag !... mi-ar parea rau c-a din acesta cauza sa nu mai vina baiatul l-a concursuri, si asta doar ca vor unii sa fie importanti si vor sa fie mai catolici decat papa.nu ma trimiteti pe mine sa verific, mergeti dumneavoastra si verificati regulamentul.
Mai bine spuneti mi numele si prenumele si terminam balciul.
Stiu ca a mai participat la concursuri ca intru de 100 de ori pe zi pe forum, dar eu nu sunt de acord si cei care l au inscris asa au gresit. astept nume si prenume, multumesc!
Jimmy as....ia stai asa
Bah jj nebun?
Conteaza?????
.. Iar ma enervezi Sencule.. cu valurile tale..
Ce nu ti-e clar..? Unii se cred in AmaTur ca.. vatafii pe mosia altora..
Sent from my iPhone using Tapatalk