AmaTur: Turneu A Turneu "A" JAZZ PONG Social Club 20 August 2016

CURELEA PETRE
NICOLAE MARIN
SRRBANICA VALENTIN
RADUCAN COSMIN
Amatori

ba chiar vreau sa i stiu numele, mai ales cand imi semneaza pe foaia cu proprie raspundere
Salut Mihai, trebuie sa raspund l-a aceasta intrebare ca eu l-am inscris. Nu-ti face griji, in clasamentul amatur e trecut cu numele Jimmy, asa ca nu e problema verifica si o sa te convingi, loc 1915 MP 11.75 stima!

ba chiar vreau sa i stiu numele, mai ales cand imi semneaza pe foaia cu proprie raspundere

Salut Mihai, trebuie sa raspund l-a aceasta intrebare ca eu l-am inscris. Nu-ti face griji, in clasamentul amatur e trecut cu numele Jimmy, asa ca nu e problema verifica si o sa te convingi, loc 1915 MP 11.75 stima!

Regulament AmaTur 2015/2016 a spus:
4.4. înscrierea jucătorilor
4.4.1. înscrierea în circuit
- înscrierea participanților noi în circuit se poate face direct prin înscrierea la oricare din turneele B sau A organizate în cursul anului. Participantul trebuie să transmită datele necesare înregistrării: nume și prenume (fără nick-name), localitatea de domiciliu, județul și categoria la care dorește să fie înscris (conform anunțului postat de organizator);

Deci persoanele care nu au domiciliu stabil in Romania nu pot participa la turneele din Amatur?

Deci persoanele care nu au domiciliu stabil in Romania nu pot participa la turneele din Amatur?

Chinezul Jimmy sau Alex(i se mai spune). Are domiciliu in Romania, este din București(Voluntari) de f. mult timp!! Bineinteles ca se poate afla numele si prenumele lui. Trebuia sa fie inscris corect cu nume si prenume inca de la prima participare in Amatur!!!

Nu scrie nimic in Regulament de domiciliu stabil, ci doar de domiciliu.
Trebuie să avem cu toții o apartenență la un loc anume, măcar pentru a putea fi cuprinși în statistici. :)
Majoritatea folosim orașul în care ne desfășurăm momentan activitatea, unii figurăm cu localitatea de naștere deși munca, școala sau viața ne poartă în lumea mare.
Câțiva și-au schimbat localitatea de naștere trecută în clasamentul AmaTur, cu cea în care muncesc sau ?nvață momentan pentru a putea participa la Turneele A+ Regionale din zona lor.
Mihai a rugat ca jucătorul respectiv să fie înscris în competiție cu numele său întreg deoarece, după cum bine știți, la fiecare înscriere la un turneu semnăm într-un tabel că:

Subsemnatul(a) ... conform tabel ... declar pe propria răspundere că:
- Am luat la cunoștință și sunt de acord cu Regulamentul AmaTur 2015/2016;
- Nu sufăr de nici o afecțiune care să îmi pericliteze starea de sănătate în timpul desfăsurării competiției și îmi asum întreaga responsabilitate în ceea ce privește participarea mea la Turneul:

nu ma trimiteti pe mine sa verific, mergeti dumneavoastra si verificati regulamentul.
Mai bine spuneti mi numele si prenumele si terminam balciul.
Stiu ca a mai participat la concursuri ca intru de 100 de ori pe zi pe forum, dar eu nu sunt de acord si cei care l au inscris asa au gresit. astept nume si prenume, multumesc!

nu ma trimiteti pe mine sa verific, mergeti dumneavoastra si verificati regulamentul.
Mai bine spuneti mi numele si prenumele si terminam balciul.
Stiu ca a mai participat la concursuri ca intru de 100 de ori pe zi pe forum, dar eu nu sunt de acord si cei care l au inscris asa au gresit. astept nume si prenume, multumesc!
Presupun ca daca s-a inscris cu acest nume a avut un motiv, avand in vedere ca e cetatean chinez e lesne de ce, a explicat cineva ca sta in Voluntari are familie (l-a Baicoi sambata a fost si cu sotia si copilul lui) un baiat ok, acum din pacate toata tevatura asta cred ca l-a speriat si mi-a spus sa-l retrag !... mi-ar parea rau c-a din acesta cauza sa nu mai vina baiatul l-a concursuri, si asta doar ca vor unii sa fie importanti si vor sa fie mai catolici decat papa.

Ptr incriere la concurs Bolea Catalin la amatori Multumesc

Back
Sus