AmaTur: Turneu A TURNEU A - KING PONG - ORADEA - 21 septembrie 2013

Buna ziua tuturor!
Ma bucur ca s-au inscris asa multi, si nu as vrea sa las pe cineva afara! Asa ca am discutat azi si ne-am hotarat sa ridicam numarul maxim de participanti la categoria OPEN la 28 (...eventual 32). Deci cei din lista de asteptare sunt inclusi!
Facem tot posibilul ca toata lumea (indiferent ce loc ia), sa se simta bine, sa fie multumit cu conditiile si cu organizarea, si sa-si doreasca sa se mai intoarca la noi! ;)

din motive intemeate cu parere de rau ma vad nevoit din nou sa ma retrag de -si tare a-si fi dorit sa fiu prezent la oradea !!
pop danut se retrage !

Bravo Cristi era si culmea sa joace locul900 si ceva maruntis la open si sa ocupe locurile celor care chiar sunt de open.

Cu scuzele de rigoare, dar trebuie sa-mi anunț retragerea - mi-a intervenit ceva de nereprogramat m?ine dupa-masa, prea departe de Oradea. La cât mai multe A-uri, King Pong, și sper sa fiu și eu prezent data viitoare!
Tokos Pali

De buna voie si nesilit de nimeni se retrage Pralea Constantin-Alba Iulia,fortat de imprejurari.Cedez voluntar premiul altui concurent.

Din Arad, ne inscriem si noi - Neamț Doru-556 si Nasui Ovidiu-920 - la amatori.

Ultima editare:
Ceva vesti de la Oradea?
Un clasament provizoriu de la amatori sau inca se mai joaca?
:)

Ultima editare:
Amatori:
1. Spatariu Daniel - Arad
2. Boata Edgar -Arad
3. Neamț Doru - Arad
4. Mirza Sorin - Arad
bravo aradenilor...
sa vedem cum tin openistii pasul cu amatorii...;)

Clasament categoria OPEN:
1. Frant Nicusor
2. Garduli Silviu
3. Avram Victor
4. Corbu Sorin
Felicitari tuturor participantilor!

Back
Sus