TURNEU A LA ADJUD PE 28 APRILIE...

triumph

junior
DETALIILE TURNEULUI DIN ADJUD:

SALA DE DESFASURARE:sala de sport(Nastase) de langa stadion sau mai precis cum intri in oras dinspre Focșani pe dreapta.
TIP MESE: Active
NR. MESE:9 [cine are un fileu BUN e rugat sa l aduca]
SPATIU DE JOC: BUN
TIMPUL PROBABIL ALOCAT: 09.00-17.00
NUMARUL MAXIM DE JUCATORI ADMISI: 80
PLATA ORARA A MESELOR:nu
SALA:din taxa de participare
TAXA JUCATOR:10-20 ron,
MATERIALUL DE PREMIERE:CUPE,MEDALII,DIPLOME si premii in bani pt. locurile 1-4 de catre SC. VRANCART SA.

SISTEMUL PROBABIL DE JOC: grupe preliminarii in care se califica primii 4 apoi grupe superioare si eliminatoriu.

ORA DE INCEPERE A TURNEULUI: 10.00
INSCRIEREA PARTICIPANTILOR: loco(pana-n ora 09.30)si forum
ORGANIZATORI:Turcu Florin(0745334948)si Vlase Ciprian

...locurile 1-4 vor fi sponsorizate in bani de SC. VRANCART SA.

LOCUL 1: 250 LEI
LOCUL 2: 150 LEI
LOCUL 3-4: 100 LEI

...deci in final premiile acordate de SC. VRANCART SA vor fi de 700 ron
pt locurile 1-4 .

LOCUL 1 : 300 RON

LOCUL 2 : 200 RON

LOCUL 3-4 : 100 RON

...PLUS O MICA GUSTARE(sandwich)!! 8)

Succes baieti! Cu asemenea premii..300 de RON locul I chiar ca-ti vine sa participi, dar sa mai si castigi. De asemenea bravo sponsorilor
La Constanța sponsorii sunt tot participantii saracii in numar de vreo 20 si ceva, iar premiul I nu-ti ajunge decât de o bere cu prietenii, iar locul II - stai de dou? ori mai mult la masa de joc si GATA!

FUN a spus:
Succes baieti! Cu asemenea premii..300 de RON locul I chiar ca-ti vine sa participi, dar sa mai si castigi. De asemenea bravo sponsorilor
La Constanța sponsorii sunt tot participantii saracii in numar de vreo 20 si ceva, iar premiul I nu-ti ajunge decât de o bere cu prietenii, iar locul II - stai de dou? ori mai mult la masa de joc si GATA!

Adjud-ul e destul de aproape de Costanta, deci ma astept ca o delegatie de acolo sa participe la Adjud la turneu........

Aviz amatorilor de curs? lung?...totusi!! Dupa cunostintele mele cozmetizate dupa GPS-ul zonei, un dus - intors fara stationarea la meci face egal cu aproximativ 800 si chiar mai bine de km pana la Adjud, daca nu e vorba de alta localitate decat cea de dupa Bacău cum urci la deal?

FUN a spus:
Aviz amatorilor de curs? lung?...totusi!! Dupa cunostintele mele cozmetizate dupa GPS-ul zonei, un dus - intors fara stationarea la meci face egal cu aproximativ 800 si chiar mai bine de km pana la Adjud, daca nu e vorba de alta localitate decat cea de dupa Bacău cum urci la deal?

E mai putin decat 1400 de km dus-intors cat am facut eu ca sa ajung acolo anul trecut................

Back
Sus