Turneu A la Brașov - 12 iulie

Re: Turneu A la Brașov - 12 iulie

din Ploiești mai vin:

Nicu ANDREI
Mihai BALAN

turneu a brasov 19 iulie

turneu a brasov 19 iulie

din deva vin:

matei dumitru
florescu eleodor
popa radu
zbancu leo
szakacs raul

Vreau sa-i intreb pe organizatori la ce sistem de joc s-au gandit pentru cele 6 mese?

Ce se intampla in cazul in care numarul maxim de jucatori admisi(60) va creste simtitor?Ma gandesc ca vor fi destui jucatori care vor veni neanuntati.Va fi destul de dificil mai multi de 10 in grupa iar varianta cu 12 grupa va dura la fel de mult.Probabil se va anunta iarasi un concurs maraton(vezi M.Ciuc).

In acest caz as dori cu placere sa ofer locul unui alt jucator care nu a reusit sa se inscrie pentru ca drumul e lung si personal nu sunt pregatit fizic la un efort asa mare.

Numai bine!

Din Cluj-Napoca mai inscriu pe:

Rusu Stefan
Moldovan Ioan

Daca nu ajungem chiar la fix, va rugam sa ne distribuiti in grupe si jucam apoi meciurile restante unul dupa altul.

In caz de forta majora se mai pot pune 2 mese Active sau se vor juca 2 seturi din 3 in grupele inferioare. Vom mai vedea pe parcurs. Pana acum sunt inscrisi aproximativ 50.

turneu a la brasov

turneu a la brasov

cu parere de rau, dar echipa de la deva nu mai poate veni.
va multumim pentru intelegere si va dorim succes.

Avand in vedere o situatie interesanta de la concursul de ieri de la Brașov, as ruga introducerea in regulament urmatorul lucru: sa nu se poate corecta scorul unui meci din grupa la sfarsit, pentru ca ieri a fost o grupa in care 5 jucatori au avut 8 victorii, si cand unul dintre ei a vazut ca va cade a spus ca pe unul dintre meciurile sale nu a pirdut-o cu 2-0 ci cu 2-1, si asa s-a calificat. Cred ca toata lumea e de acord ca aceste situatii nu sunt FAIR si nu sunt corecte.

Am sesizat acest lucru domnului Tecuschi Dan care s-a dus la persoana care a fost implicat in acest lucru , dar a spus ca scorul ramane asa,2-1, ca cei doi meciul carora a fost corectat tot spuneau ca a fost 2-1 chiar daca noi cu colegii mei spuneam ca a fost 2-0 ca mai multi ne-am uitat la meciul respectiv.

Back
Sus