Turneu A la Drobeta Tr. Severin in 26.sept.2009

Re: Turneu A la Drobeta Tr. Severin in 26.sept.2009

lica a spus:
Aloooo,nea Paul,Galațiuuuuuu,ce naiba domne ,cind sa zic,ca merg si eu sa ma revad cu bunii mei amici,ce-mi dau sa vad,ca numai Sorin Botirca este pe lista,nema Rares,nema nea Paul...ce naiba?!?hai domne ,faceti un mic efort ca va asigur ca n-o sa va para rau,acolo o sa dati de oameni de mare calitate.....inclusiv de bunul meu prieten Sandu Nef care stie sa organizeze concursuri......eu inca mai sper...numai bine.
Nea Vasile,cu mare placere as fi venit sa ne revedem cu totii(nici pe dom Tinel nu l-am vazut tare de mult).Am ceva programat weekendul asta si nu am cum sa ajung.
Sper sa ne onorati cu prezenta la Valeni!!! :wink:

Dan2 a spus:
rflash a spus:
Dupa 100 de oameni la Topoloveni la un B turneul asta pare foarte subnutrit :roll:
Chiar te poti implica, marind numarul participantilor cu 2... tu si Anca! Mai e timp!
Totusi, ma surprinde ca Timișoara are doar 3 reprazentanti, iar Lugoj, Resita lipsesc!
Alo, Timișoara, se aude?
Din 20 de turnee A de pana acum am fost la 12.
Media pentru primii 100 de jucatori este de 7 (6.98 daca cineva chiar vrea cifra exacta).
Doar 4 jucatori dintre acestia au fost la mai multe turnee decat mine.
Intamplator am ceva planificat pentru acest weekend si nu am cum sa vin .... in plus fara mine si Alex Bogdanel are acum sansa sa castige si el un turneu :twisted: :twisted: (a mai avut una dar a avut emotii in finala :mrgreen: )

Bineinteles ca Lugojul nu putea lipsi la unul dintre cele mai frumoase turnee din AMATuR !!! VOM VENI LA TURNEU URMATORII: SCHIOPULESU ION,STOICA IOAN FLORIN,POD ADRIAN SI INCA TREI JUNIORI !!!

Un turneu foarte reusit, pentru care tin sa-i felicit pe Tinel si pe Nicu ! O treaba excelenta!
Numarul de participanti a fost relativ mic comparativ cu alte turnee A, dar valorile au fost extrem de concentrate la varf. S-a jucat in 4 grupe de 10-11 jucatori si am terminat pe la 11 seara !!!
1. Tinel Boescu (felicitari o data in plus pentru modul EROIC de a disputa semifinala si finala cu muschii gambelor blocati!). BRAVO TINO!
2. Doru Florescu
3-4 Bela Szakacs
Bogdan Trifu
5-8 Darie Aron
Costica Radu
Gabi Daneliuc
Costi Motoroi
Revenim cu placere data viitoare si poate reusim sa vedem si noi Hidrocentrala!

Cu adevarat extenuant! 17 meciuri pentru finalisti , 13-14 meciuri pentru cei calificati in grupele superioare!(au fost 4 grupe inferioare , 2 de 10 si 2 de 11 , 4 grupe superiore de 5 , urmate de eliminatoriul de 8 )
Multumesc celor care au participat si au contribuit la reusita acestui turneu!
Multumiri speciale lui Vali Suta pentru sponzorizarea cu produse Dr. Oetker si pentru modul elegant si discret in care a procedat!
Multumiri speciale lui Sorin Botirca pentru ajutorul "logistic" acordat pentru buna desfasurare a tuturor fazelor turneului!
Cred ca v-ati simtit bine la Severin! Va mai asteptam oricind cu aceeasi maxima placere!
O sa revin cu clasamentul integral!

Rog pe cei care au facut fotografii sa le posteze. Eu am uitat de acest aspect! Mea culpa!

A fost un turneu destul de greu , desi au fost mai putini jucatori decat s-ar fi estimat.Cazarea a fost super , ne pare rau ca nu am ramas sa vizitam Hidrocentrala insa data viitoare vom ramane cu siguranta. Sibienii desi au fost doar 2 sunt multumiti de rezultate.Felicitari organizatorilor si castigatorului.Ne vedem la Valenii de Munte.

Felicitari Tinel !-Felicitari Nicu !
acum 10 minute am ajuns acasa,regret ca nu am mai putut sta la vizita planificata de comun acord azi cu Tinel (am vorbit cu Titi Matei-Deva-acum o ora) si mi-a reconfirmat ca am avut ce pierde,sant convins ca nu a spus-o numai pentru a ma irita -datorata faptului ca l-am batut din tot sufletul la masa de tenis,ci ca vizita care ai organizat-o era si este ceva de vazut.Mai este timp,si-n mod sigur cand am sa mai trec prin Drobeta,am sa te sun Tinel,si-s convins ca nu-i neaparat nevoie de un turneu pentru a te vizita acolo unde iti faci treaba !
Bafta si sa ne vedem cu bine la Valeni !
(am sa pun si ceva poze pe forum,ceva mai pe seara)

1. Tinel Boescu (felicitari o data in plus pentru modul EROIC de a disputa semifinala si finala cu muschii gambelor blocati!). BRAVO TINO!

Daca-i vorba de carcei, cel mai bun remediu este aspirina, numai ca trebuie luata inainte de a incepe chinul, una pe la 12 si una mai spre seara daca mai este cazul.

Back
Sus