ANULAT Turneu " A " la Gura Humorului ANULAT

Privind de departe, am impresia ca minunea asta de statiune se pregateste special pentru turneul nostru de tenis de masă!
Toate facilitatile posibile sunt la indemana: ski,, sanie, plansa, punga, patinaj, piscina, drumetie, excursii, serbarile zapezii, spectacole, toate par pregatite sa primeasca amaturisti si prieteni gata de distractie intr-un week-end de vis!
Atatea posibilitati concentrate intr-un singur orasel care ne primeste cu bratele deschise, la mai putin de doua ore de Bacău, Iași, Piatra Neamț, Botoșani, Bistrița!
Mai ca-mi vine sa urc in masina si sa conduc cale de 500 de km ca sa pot spune “Et in Arcadia ego!”
Multumesc pentru cuvintele frumoase! Nu-i chiar asa departe nici de capitala. Noi avem pe aici prin Bucovina o vorba: " Vedi Gura Humorului e poi muori"...

De la Vatra Dornei
Hagatis Andrei amatori
urmeaza si lista celor din Vatra Dornei care vor participa

Parca-i un pic mai usor de la Brașov :) ... Botoșani-Suceava era cam 'varza' si anul trecut in vara.

Tocmai se anuntase vreme rea pentru sfarsitul saptamanii (cod portocaliu) si vroiam sa-ntreb daca e posibil sa se reprogrameze turneul dar vad ca tocmai s-a luat aceasta decizie...normala zic si eu !
Asadar ne revedem pe 25 februarie.

Tocmai se anuntase vreme rea pentru sfarsitul saptamanii (cod portocaliu) si vroiam sa-ntreb daca e posibil sa se reprogrameze turneul dar vad ca tocmai s-a luat aceasta decizie...normala zic si eu !
Asadar ne revedem pe 25 februarie.
Multumesc pentru intelegere !!!

Turneul din 11 Februarie se amana pe data de 25 Februarie 2012 ! Amanunte in primul post.

Back
Sus