Dakiro
Coordonator Onorific
Clasamentul provizoriu pe prima pagina !
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Eu personol nu cred ca ”ora exacta”,o dati voi, botosanenii,deoarece ”dusmanul meu de moarte ”n-a dat peste mine ca in celelalte 2 dati(Rădăuți si Iași),sa-i dau peste nas guralivului.Sper s-o mai fac cu proxima ocazie.Mentionez ca numai Onufrei Ciprian imi este ”dusman de moarte”,ceilalti botosaneni sunt jucatori O.K.La Iași,in sfarsit am razbunat cu varf si indesat onoarea dornenilor,invingandu-l pe Duceac Catalin cu 3-0 (un jucator cu un caracter deosebit de bun,un tanar cumsecade,de gasca)cat si pe acest Onufrei Ciprian un frustrat notoriu cu 3-1.Inc-odata fam.Chirap la inaltime ! Organizatori de exceptie care stiu sa imbine utilul cu placutul fiind totodata si prietenii tuturor. Multumim, sunteti exceptionali.
Iaca-ta ca in sfarsit "ora exacta" la ping pong este data si de Botoșani !!!
Bravo Ciprian ! Am avut incredere in tine, totul tinea doar de timp si in sfarsit ai reusit sa aduci locul 1 si la Botoșani. Felicitari si sa ne mai bucuri si pe viitor.
Felicitari si finalistilor de la open, din pacate n-am putut sa stau pana la sfarsit pentru a vedea finala dar sunt sigur ca a fost meci de 5 stele !
Felicitari tuturor concurentilor, fair play-ul a fost la el acasa si de aceasta data !
Multumim si firmei VIVA SPORT București pentru prezenta lor in mijlocul moldovenilor si speram ca pe viitor sa va revedem in "familia" noastra tot cu sfaturi utile si produsele de foarte buna calitate cum de altfel ne-ati obisnuit deja.
Am inteles ca pe data de 9 martie d-nul Misu Nistorica va organiza si la Botoșani un concurs A la care speram ca ne vor onora cu prezenta cat mai multi participanti fapt pentru care va multumim anticipat. Conditiile sunt exceptionale, dintre cele mai bune din tara.
Respect.