AmaTur: Turneu A Turneu A la Gura Humorului " Umor la Gura Humorului" ed. VI O+A+J 14 .07. 2012

Chirap Dan, Pogorevici Mircea, Tatarau Tudor, Marin Florica din Gura Humorului, Havrici Emanuel Capul Codrului - Toti la amatori

Din pacate trebuie sa particip la o demonstratie sambata. Asadar, Axinte Bogdan din Iași se retrage cu promisiunea ca va participa cu siguranta data viitoare. Multumesc

MULTUMESC , tuturor colegilor care au fost aproape de mine in aceste clipe grele . Cu multa dragoste al vostru coleg MARCU.
D-nule BALAUCA imi pare rau ca nu am avut timpul necesar sa va rezolv problema care d-voastra ma-ti rugat.Cand ajung acasa rezolv problema si vi le trimit prin posta , sau la Fălticeni

Ultima editare:
Fara grija domnu' Marcu.E bine daca se rezolva la Fălticeni sau chiar dupa.Nu e graba.Inteleg ca aveti lucruri mult mai importante de facut in aceste momente.Multumesc mult ca nu m-ati uitat.Numai bine.

Costea Sabin- Amatori - Pascani
Daca este cineva din Iași care vine cu masina si ar avea inca un loc va rog sa-mi dati un mesaj privat.

Back
Sus