AmaTur: Turneu A Turneu A la IASI - "CUPA UNIRII" - 09 februarie 2013 - amatori si open

Mare noroc ai avut doctore ca ai scapat de mine si nu a mai reusit nimei sa te opreasca pana la titlu. Felicitari din partea unui admirator al tau.
Va multumesc domnule Romeo pentru atmosfera deosebit de destinsa de care am avut parte in meciul din grupele superioare cu dvs,am ras impreuna si ne-am simtit bine,am glumit,efectiv a fost o totala relaxare care nu prevestea ”furtuna”tenisistica ce avea sa vina.Va multumesc inca o data pentru ca-mi sunteti un admirator fidel si sper sa ne mai intalnim la masa de joc cu zambetul pe buze.

Din cate vad a fost un turneu foarte reusit, dar imi pun un semn de intrebare legat de acest regulament 2013.
Din cate vad la Open primii 4 au fost Ieseni, si cu ocazia asta vreau sa`i felicit, dar pe alta parte ma gandesc ca acei jucatori au practicat acest sport de performanta.Ce sansa am eu sa joc impotriva lor acum ca am ajuns la open, eu care am jucat "ping pong" prin cate baruri cu mese Active pe gresie fum de tigara si manele,cum pot sa inlocuiesc eu orele care le-au stat ei in sala alaturi de antrenor antrenandu`se din greu, timp in care eu faceam scoala sau mai nou sunt la servici.
Cred ca acest regulament ar trebui putin revizuit , e prea mare diferenta de valoare intre jucatori. E ca si cum am forma noi o echipa de fotbal si sa jucam impotriva Stelei , lui Dinamo sau Rapid, oare cate goluri luam?
Sper sa citeasca si Dan2 acest post

Felicitari pentru prestatie si pentru rezultat, domnule doctor. La mai mare si la mai multe !
Felicitari si mai tanarului dvs. adversar !
Un sincer admirator

Asadar ,am finalizat ,,CUPA UNIRII-IASI ,cu rezultatele ,participarea ,determinarea si eforturile tuturor...Indraznesc sa afirm ca a fost un concurs reusit!In perspectiva ,impreuna cu ADI Valcu ,vom organiza o competitie adresata doar copiilor (minicadeti ,cadeti si juniori B+F),in cursul primaverii -va vom anunta in timp util ,asadar continuam antrenamentele...Va multumim si va asteptam ,sa ne onorati cu prezenta si la viitoarele actiuni!!!Stiti de ce !-Sa va batem!!!!
va rog sa luati in calcul desfasurarea, in paralel, a unui turneu de adulti cu nr. limitat, avand prioritate cei care aduc copii la sala,
multumesc!

Un turneu excelent, nivelul participanților foarte ridicat, felicitari tuturor participanților și nu în ultimul rând finaliștilor și semifinaliștilor: felicitari dle doctor, felicitari Daniel, Ionuț si Ciprian, felicitari Albina, Gicuțu, Florin și Vladuț.
Nu este numai opinia mea, a fost cel mai reușit concurs organizat la Iași. P?na acum. Felicitari Adi și Gigi, și tuturor celor care v-au ajutat, și va doresc sanatate și putere sa organizați alte turnee și mai și :)

Rezultatele la sectiunea Open au fost afisate in postul 2 (12.02.2013, ora 11.20).
Rezultatele la sectiunea Amatori au fost afisate in postul 2 (12.02.2013, ora 13.43).
Felicitari, inca o data, tuturor participantilor la acest turneu!

Ultima editare:
Back
Sus