TURNEU "A" LA MEDIAS - 21 nov. 2009

Re: TURNEU A" LA MEDIAS - 21 nov. 2009

Din VATRA-DORNEI-CIOBANU GABRIEL(si fa bine si-i scrie pe toti cu litere mari ,deoarece toti suntem mari jucatori de tenis de masă ,mai putin pe unul "aron darie" care este ceva mai mic) :lol:

din Galați - Bocaniala Norocel (asta daca nu mai uita acasa Radu Costica)

Revansa fata de stimabilul domn Denes Antal si bineinteles sa-i schimb PRIZA d-nului Tok :D

PRIZA TOK a spus:
Din VATRA-DORNEI-CIOBANU GABRIEL(si fa bine si-i scrie pe toti cu litere mari ,deoarece toti suntem mari jucatori de tenis de masă ,mai putin pe unul "aron darie" care este ceva mai mic) :lol:
da...adevarul este ca sunt unii mari scrisi cu litere mici si unii mici scrisi cu litere mari (la mine ma refer).....deci cum sa va trec ?....cu litere mari, bold si subliniat ?... :roll:
oricum, Daneliuc va asteapta cu forehand-ul....;)

mandrubogdan a spus:
De la Hunedoara cu revanse de luat la sibiu/brasov etc. :
Mandru Bogdan
Mandru Adrian
Bogdane de la brasov i-ati gandu de la revansa :lol: :lol: :lol:
in legatura cu sibiu....... te ajut si yo cu placere :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

am 14 ani p[ot aprticipa? nu am mai participat si nici nu sunt legitimat.. asi vrea sa stiu daca pot participa ...

iulyblebea a spus:
am 14 ani p[ot aprticipa? nu am mai participat si nici nu sunt legitimat.. asi vrea sa stiu daca pot participa ...
poti participa....insa, cu acordul parintilor....:)
sa stii ca nu e usor....e o zi destul de lunga

da stiu ... dar vreau sa vad cu joaca niste jucatori ami buni de cat mine .. e primul concurs si vreau sa vad cum este... si nu cred ca o sa stau prea mult .. o sa iau bataie repede de la veterani cu palete bune si dinastea .. eu am una hobby dinn pacate nu imi permit 4-5 milioane pe o paleta pro

avem o rugaminte,
cei care cred ca au nevoie de cazare....sa anunte in vreun fel, azi sau maine (marti sau miercuri), ca sa putem comunica mai departe.......pentru ca vila este destul de aglomerata
multumim
p.s. pentru oaspetii de la Mangalia camerele sunt rezervate

cam multi mai Gabi vor sa-si ia revansa..ce aveti fratilor cu sibiul..luat-o mai usor..nu v-am facut nimik nici unul din noi..mai ales Mister Forhand..asta e..a fost mai bun decat voi..asta e..voi puteti spera in continuare..

cule a spus:
cam multi mai Gabi vor sa-si ia revansa..ce aveti fratilor cu sibiul..luat-o mai usor..nu v-am facut nimik nici unul din noi..mai ales Mister Forhand..asta e..a fost mai bun decat voi..asta e..voi puteti spera in continuare..
Domnule CULE,mai sunt si exceptii de la regula dvs.In cazul meu,domnul Mister Forhand trebuie sa-mi ceara revansa si am sa ma gandesc daca ii voi acorda-o.Va rog ,nu generalizati.Daca nu ma credeti,intrebati-l.

Inscriu pe TERESCU CIPRIAN (Tm) si pe GHEORGHE NICU (D.T.Severin)

Back
Sus