Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
da...adevarul este ca sunt unii mari scrisi cu litere mici si unii mici scrisi cu litere mari (la mine ma refer).....deci cum sa va trec ?....cu litere mari, bold si subliniat ?... :roll:PRIZA TOK a spus:Din VATRA-DORNEI-CIOBANU GABRIEL(si fa bine si-i scrie pe toti cu litere mari ,deoarece toti suntem mari jucatori de tenis de masă ,mai putin pe unul "aron darie" care este ceva mai mic) :lol:
Bogdane de la brasov i-ati gandu de la revansa :lol: :lol: :lol:mandrubogdan a spus:De la Hunedoara cu revanse de luat la sibiu/brasov etc. :
Mandru Bogdan
Mandru Adrian
poti participa....insa, cu acordul parintilor....iulyblebea a spus:am 14 ani p[ot aprticipa? nu am mai participat si nici nu sunt legitimat.. asi vrea sa stiu daca pot participa ...
Domnule CULE,mai sunt si exceptii de la regula dvs.In cazul meu,domnul Mister Forhand trebuie sa-mi ceara revansa si am sa ma gandesc daca ii voi acorda-o.Va rog ,nu generalizati.Daca nu ma credeti,intrebati-l.cule a spus:cam multi mai Gabi vor sa-si ia revansa..ce aveti fratilor cu sibiul..luat-o mai usor..nu v-am facut nimik nici unul din noi..mai ales Mister Forhand..asta e..a fost mai bun decat voi..asta e..voi puteti spera in continuare..