Antal Denes
senior
Re: TURNEU A" LA MEDIAS - 21 nov. 2009
Toata considerattia celor care au participat la org.la turneu.Totul a inceput O.K de la intrare in sala pana la toti participanti pt intelegere a acestei miscari a toleranteisi prieteniei de care se bucura aceste turnee.Sunt mandru ca pot fii aproape de atatia prieteni.La multi ani Gabi sa sti ca nu e nimeni suparat pt. neturile si tusurile reusite asta este rezultatul orelor de antrenament,dar in acel moment al jocului toata lumea ar vrea sa castige acele pucte.Va doresc multa sanatate si sa ne vedem cu bine.victor.arad a spus:Foarte frumos concursul din toate punctele de vedere, meciuri foarte frumoase , au venit din toata tara adeversari f buni , chiar pot spune ca a tot ce sa int la medias a decurs cu succes si chiar cu astfel de turnee se poate ridica si nivelul turneelor amatour.
in rest ce sa zic , gaby felicitari ca ai fost peste tot cum s-ar zice , ai ajutat f bn la organizare si a iesit totul perfect.
vreau sa felicit pe toti pt participare , si in mod special pe cei care au ajuns in fazele finale , eu insa am pierdut in primii 32 din pacate precum colegul meu din arad, va multumim pt tot si ne auzim la turneele viitoare