Turneu A la Paleu (Bihor)

filo

Membru Fondator AmaTur
Langa Oradea cam la 5 -6 km se va desfasura primul turneu A din acest an, iata fisa de prezentare:
LOCALITATEA: Paleu
DATA:02 feb 2008
ORA:9:00
SALA: Casa de cultura
ADRESA+INDICATII ACCES: din Oradea pe drumul care se merge spre Satu Mare se ia la dreapta dupa trecerea pe sub un pod(intrebati eventual)
NR. MESE: 5
TIMPUL PROBABIL ALOCAT: 9:00- sfirsit
NUMARUL MAXIM DE JUCATORI ADMISI: 40 seniori si 12 juniori
TAXA PROBABILA PER JUCATOR: copii 8, seniorii 15 ron
TAXA ORGANIZARE: - 0
MATERIALUL DE PREMIERE: cupe, medalii
SISTEMUL PROBABIL DE JOC: grupe inferioare, grupe superioare, copii vor juca turneu separat.
NR. DE CAPI DE SERIE: dupa clasament
INSCRIEREA PARTICIPANTILOR: pe forum , telefonic , loco.
ORGANIZATOR: Tibi Varodi tel:0747278743

Obs: bineinteles ca bograciul cel vestit va delecta papilele gustative ale celor prezenti.

Musai trebuie sa facem ceva astia de la Piatra Neamț sa gustam "bograciul" ca ne-ai inebunit cu el ( salivez de fiecare data cind citesc ).

Am vazut. Face si maica-mea ceva asemanator cu galuscute dar sunt din gris cu ou si carne de pui si ea i-i spune Papricas. Toata treaba este sosul ala. Vada ca asta se mai numeste si Gulas. Tre sa fie f bun.

Mai baieti, niste retete cu "sos de topspin" si "gulas de serve" nu aveti pe acolo? :) De-astea mi-e mie foame mai mult!! :oops:

Bograciul e un fel de gulas, un fel de mancare traditionala ungureasca (ciorba) cu multa carne...

ca sa-l incerci trebuie sa vii la Paleu ca daca il faci acasa cu siguranta nu e asa de bun ca cel facut la cazan.

Va rog sa va anuntati care doriti sa participati ca nu au mai ramas multe portii!!!!!!!!!!!!!!!!

filo a spus:
Va rog sa va anuntati care doriti sa participati ca nu au mai ramas multe portii!!!!!!!!!!!!!!!!
(pentru mine daca ar fi cu carne de peste m-ar atrage , pt. ca altfel de carne nu mananc .............)
dar venim cu bucurie , mai putem prelungi minivacanta in apa termala la Felix................

de la Straja-SUCEAVA :

Ursulean Vasile (senior) si
Ursulean Florin (junior 11 ani).

Din Bistrița:
Nistor Dorel
Apian Florin
Ivan Alexandru
Dumitru Ioan

Se poate scrie pe forum citi s-au inscris pina acum, sa stim la ce sa ne asteptam?

salut

salut

din cluj vin 2 masini cite persoane nu stiu,dar un lucru e sigur eu personal nu vin.imi pare rau poate altadata.bafta amatoriilor

Ca remarci pot spune ca a fost o prezenta muuuuuuuuuult peste asteptari (54 de persoane) desi noi ne asteptam la vreo 35 cu juniori cu tot, o bila neagra delegatiei de la Satu Mare care m-au mintit in legatura cu Moldovan Sergiu (el mi-a zis ca nu e legitimat de aproape 2 ani dar a participat anul acesta la divizia B), si toti cei din Satu Mare l-au sustinut in ideea ca nu e legitimat.
Sistemul de joc a fost 4 grupe de 11 (juniorii au jucat separat)
la sfarsitul grupelor inferioare (pe la 17.45-18.00) s-a intrat pe tablou eliminatoriu astfel, pozitiile 3 si 4 din grupele inferioare au tras la sorti ocupantii de pe locurile 1 si 2 (cei de pe locul 4 au jucat cu cei de pe locul 1 iar cei de pe locul 3 cu cei de pe locul 2).
Felicitari finalistului care a demonstrat ce poate face un Superblock, pana in finala i-a invins pe Apian si Horvath care sunt familiarizati cu `materialele` (sa vedem dupa septembrie ce va fi ca iarba asta va fi scoasa!)

Clasamentul final este urmatorul:

1.Nistor Dorel Bistrița 30p
2.Toth Imi Salonta 25p
3.Horvath Tibi Oradea 20p
4.Rusu Stefan Cluj 20+3p
5-8.
Apian Florin Bistrița 15+3p
Ivan Alexandru Bistrița 15+3p
Ursulean Vasile Suceava 15+3p
Gergely Anton Oradea 15p
9-16.
Turcu Dorin Satu Mare 12+3p
Varadi Tibor Oradea 12+3p (org)
Ciordas Bujor Satu Mare 12+3p
Tic Ioan Oradea 12p
Iacob Claudiu Alesd 12p
Camarasiu Tibi Cluj 12+3p
Moldovan Ioan Cluj 12+3p
Moldovan Sergiu Satu Mare -acest jucator este descalificat el fiind participant in divizia B.
17-20
Ciobota Gheorghe Oradea 10p
Balaj Stelian Oradea 10p
Griciuc Eugen
Borodan Cristian Oradea 10p
21-24
Miron Mihai Cluj 9+3p
Kerestesi Ianos Satu Mare 9+3p
Sucs Iosif Satu Mare 9+3p
Dumitru Ioan Bistrița 9+3p
25-28
Tascianu Cristian Oradea 8p
Merai Ianos Oradea 8p
Ianc Dorel Oradea 8p
Popescu Cornel Oradea 8p
29-32
Sava Petru Cluj 7+3p
Fabian Villi Oradea 7p
Radu Serban Cluj 7+3p
Banaru Lavinia
33-36
Iusan Mircea Cluj 6+3p
Nadaban Mihai Alesd 6p
Cocervei Oleg Chisinau (Rep. Moldova) 6+3p
Siviu Niculae București 6+3p
37-44
Popa Octavian Oradea 5p
Blajan Cristian
Sava Bogdan Cluj 5+3p
Codreanu Claudiu
Lele Mihai Alesd 5p
Egyed Iulia Oradea 5p
Nadaban Remus Alesd 5p
Edyed Iosif Oradea 5p
Pe langa turneu a participat Wang Xiao Zong (China)

Juniori:
1. Svab Denis Alesd 7p
2. Nadaban Horatiu Alesd 6p
3. Cotranta Marcel Oradea 5p
restul participantilor:
Fetco Mark Oradea 5p
Cozac Zsolt Oradea 5p
Nyca Gergo Oradea 5p
Ursulean Florin Suceava 5+3p
Takacs Suzana Alesd 5p
Zifceac Paula Alesd 5p

Back