Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Ce este tenisdemasa.ro
filo a spus:Anul trecut cei de la Intersport aveau drept de participare (un amator care se legitimeaza are drept de participare pana la sfarsitul anului respectiv).
Ei nu au dreptul sa participe in schimb anul acesta pentru ca au participat in divizia B, dar dupa cate stiu au renuntat la echipa, asa ca dezbaterea ramane deschisa daca si cand ar avea drept de participare din nou in AMATouR. Eu propun ca ei sa nu aibe drept de participare decat pe langa turneu pana prin septembrie (nu putem sa interzicem unor jucatori care incearca sa evolueze spre alte sisteme competitionale acest lucru, dar in momentul in care revin in AMATouR trebuie sa avem o perioada de gratie). Eventual putem sa dam o `dispensa` pe o anumita perioada de timp jucatorilor care vor sa evolueze in div B si daca nu le convine trebuie sa `stea` o perioada apoi poate participa din nou in AMATouR. Nu este aceeasi situatie cu Soos Dezso (de ex) care a participat la calificarile pentru divizie dar nu au intrat deci acesti jucatori au drept de participare in AMATouR fiind considerati ca legitimati fara activitate de performanta.
Joaca linistit. Eu credeam ca te-ai apucat serios de div. B si ma asteptam ca la anul sa te vad direct in superligaSpuneti fratilor daca e voie sa mai jucam ca nu fac turneul din ciuc si gata.Sincer sa spun nu am nici chef dupa ce am citit aici in diferite topic-uriolitica , trebuie facut Partidul Pingponghistilor Amatori Pur Sange, si sa ne certam in continuare ca in parlament si sa nu facem sport.
Si eu am jucat 3 meciuri in intersport cand s-au retras colegii , ca m-a rugat patronul , altfel ca organizator de etapa ar fi fost fara ehipa, fara legitimatie fara acte ca si Zoltan Pal! Daca asta ne scoate din amatour i-mi pare rau. Ziceti !?
:? :? :? :? :? :?