TURNEU A LA TIMISOARA 29 NOIEMBRIE 2008

Re: TURNEU A LA TIMISOARA 29 NOIEMBRIE 2008

bravo tinele :!: :!: :!: in sfirsit te-ai hotarit sa cistigi un turneu.
ne vedem la tm.
papapa

Sa speram ca vine ,s-ar putea sa mai aduca inca 2 jucatori,mai stau inca la discutii sunt nehotarati :)

De prin București nu e nimeni interesat?Stiu ca drumul e lung dar.......Alex ce zici?

clasament

clasament

Buna,
Unde pot vede rezultatele si clasamentul turneului de la Timișoara din 29 nov?Am inteles ca se acorda niste puncte?de la ce loc in sus se acorda?

O zi buna.

Din cite am auzit au fost in jur de 80 de participanti, conditii foarte bune de joc.
Primii 3 premianti:
1. Toth Lazlo - Cluj Napoca
2. Rusu Stefan - Cluj Napoca
3. Florescu Eleodor - Deva
- restul clasamentului il voi posta dupa ce primesc foile de la organizator.

cateva imagini cu castigatorii:

Precizez ca in prima imagine NU cupa am vrut sa surprind ci artexul lui Shuni

Cine stie unde sunt pozele? Ca eu am intrat pe link si vad doar Megaupload...
Cum se procedeaza?

Intii trebuie sa instalezi Megaupload Toolbar, este un link pe acolo, apoi apare optiunea de download si codul.

poze

poze

Vreau si eu poza de grup din 29 nov de la tm te rog daca o ai sa mi-o trimiti pe mail la adresa mc_ili7(at)yahoo.com
ms mult.
Ai spus ca inca nu ai primit foile de joc de la concurs cand le primesti afisezi numai clasamentul sau si grupele cu tot cu meciuri?

De obicei afisez doar clasamentul, dar daca se doreste pot pune si foile cu grupele pe pagina turneului.

Cer scuze dar numai maine(miercuri) am sa pot trimite foile;asta din cauza ca au ramas la d-na Mihalca si numai maine intru in posesia lor.

turneu tm 29 nov

turneu tm 29 nov

Buna,
Ai spus ca nu poti sa postezi clasamenrul ca nu ai primit foile de la organizatori nici acum nu le ai primit?sau daca este undeva asi dori si ue sa-l vad.astept un raspuns.
O zi buna,

Back
Sus