TURNEU *A* LA TIMISOARA 30 OCTOMBRIE 2010

Re: TURNEU *A* LA TIMISOARA 30 OCTOMBRIE 2010

roman bogdan a spus:
sa filmat mircea dar, se pare ca se intarzaie cu punerea pe forum
Din ce am vazut si inteles eu, organizatorii au adus doi maistori special pt filmat si care vor scoate un DVD cu acest turneu. :thumbup:
De asemenea, au fost facute mai multe poze de catre David Paul (prezent si la ultimul turneu B din Timișoara). Necesita insa timp pt prelucrare, etc. Sa speram ca pe la sfarsitul saptamanii vor fi disponibile si pt download.

Pina la sfirsitul saptamani vom avea un DVD cu acest turneu Sa filmat profi si poze la fel,aveti rabdare .Bogdane te felicit ai fost sus :clap: am vb la BANU SPORT si am rezervat in MARTIE un nou turneu A.Pina atunci bagati fratilor antrenamente.

daca sunteti amabil sa modificati la locurile 24-32 ONEASA SILVIU - HATEG.
multumesc

Nasule,scuze,dar trebuie sa dai porcu de craciun!!!!!!! Numele este TICU SORIN nuTiOU,si mai este o greseala am doua meciuri castigate nu unu.POD ADRIAN -Lugoj n-are nici un meci castigat.

Pod Adrian are victorie la Ionescu Lucian si la Stan Sorin in grupele inferioare.Probabil cei doi s-au retras si s-a pus 3-0 din oficiu.
La voi pe foaie apari cu o singura victorie la Netoiu Ionut(3-1).Probabil s-a strecurat vreo greseala cand s-au scris rezultatele meciurilor pe foaie.Eu doar am reprodus ceea ce scrie pe foaia grupei inferioare 3 ,in rest nu stiu ce s-a intimplat.

Oricum,nu conteaza,ori pe locul 60 ori pe 140 c-am tot aia este.Binr ca ai corectat numele,aia era cel mai important.
Merci !! :thumbup:

Nu conteaza ,importanta e placerea de a juca, de a cunoaste alti impatimiti ai tenisului si asa mai departe.

piri e sfarsit de sapt, si nu vedem nici poze nici filmare, ce se intampla?

Salutare.va postez ce mi-a trimis Paul(fotograful) ,care mi-e bun amic, ,chiar in seara asta :
""salve
Galeria cu pozele de la editia 30.10.2010 le puteti accesa la linkul :
Ca sa obtineti pozele este aceeasi procedura ca si data trecuta: Utilizatorul este: amatur2 si Parola este: amatur2 Le folosesti exact asa cum sunt scrise cu litere mici In rest ... vizionare placuta si happy download Rabdare la incarcarea pozelor..sunt de dimensiuni mari si ia un pic de timp pana se incarca.
"
Eu le-am dat jos,arata foarte bine!Merci Paul!

Re: TURNEU *A* LA TIMISOARA 30 OCTOMBRIE 2010 pozele

Re: TURNEU *A* LA TIMISOARA 30 OCTOMBRIE 2010 pozele

Galeria cu pozele de la editia 30.10.2010 le puteti accesa la link-ul: http://www.pauldavid.ro/index.php?optio ... =53:amatur
Ca sa obtineti pozele este aceeasi procedura ca si data trecuta:
Utilizatorul este: amatur2 si Parola este: amatur2
Le folosesti exact asa cum sunt scrise cu litere mici
In rest ... vizionare placuta
Rabdare la incarcarea pozelor..sunt de dimensiuni mari si ia un pic de timp pana se incarca

DRAGI COLEGI SI PRIETENI ROMAN DE LA ARAD VA INTREABA: V-AR PLACEA UN TURNEU "B" LA ARAD CU MAJORETE INTRE GRUPELE INFERIOARE/SUPERIOARE/ELIMINATORII??????????????

E o greseala cred in clasament : DEAK VALENTIN cu MANEA ADRIAN - trebuie skimbate locurile.

Back
Sus