Turneu A la Valenii de Munte 21 MARTIE 2009

Re: Turneu A la Valenii de Munte 21 MARTIE 2009

DOMNUL DAN2 O INTREBARE.
EU CU EUGEN DONA SI VADUVA PUTEM SA VENIM NUMAI LA TERASA LA ORELE 22?
CA DOAR ACOLO N-E E VALOAREA!
CE ZICE-TI?

Chiru a spus:
DOMNUL DAN2 O INTREBARE.
EU CU EUGEN DONA SI VADUVA PUTEM SA VENIM NUMAI LA TERASA LA ORELE 22?
CA DOAR ACOLO N-E E VALOAREA!
CE ZICE-TI?
Mai intai trebuie sa munciti, sa dovediti ca nu aveti valoare la tenis si abia spre seara sa aratati ce stiti mai bine!

sorin167 a spus:
Domnu' Dan cu tot respectul, dar ma bat la tuica de pruna cu dv. oricand!!!
Numa' sa afle valenarzii, teisanenii, homoracenii, izvoranii, manecenii si cerasanenii ca vrei sa te pui cu tuica lor, or sa vina fiecare cu mostra lui, sa le gusti pana te convingi!

Dan2 a spus:
sorin167 a spus:
Numa' sa afle valenarzii, teisanenii, homoracenii, izvoranii si manecenii ca vrei sa te pui cu tuica lor, or sa vina fiecare cu mostra lui, sa le gusti pana te convingi!
Si dac-o fi sa fie mai buna tuica de Valeni, asa-i in tenis! Desi as putea sa merg pe blat cu una de la Cerasu. Protopopul de Valeni (unchi-meu) se lauda acum vreo cativa ani cu o medalie de aur la Festivalul tuicii de Valeni. Solutii se gasesc tot timpul!

sorin167 a spus:
Dan2 a spus:
sorin167 a spus:
Numa' sa afle valenarzii, teisanenii, homoracenii, izvoranii si manecenii ca vrei sa te pui cu tuica lor, or sa vina fiecare cu mostra lui, sa le gusti pana te convingi!
Si dac-o fi sa fie mai buna tuica de Valeni, asa-i in tenis! Desi as putea sa merg pe blat cu una de la Cerasu. Protopopul de Valeni (unchi-meu) se lauda acum vreo cativa ani cu o medalie de aur la Festivalul tuicii de Valeni. Solutii se gasesc tot timpul!
Uite asa se demonstreaza ca pe romani i-a unit intotdeauna tenisul, religia si bautura!!! ( sau invers?)

din Ploiești mai vine
George GHITA

Ne apropiem cu pasi repezi de inscrierea cu numarul 144. am notat deja 135 de participanti. Trebuie sa ne gandim serios sa schimbam titulatura nu TURNEU ci FESTIVAL.

Ia-n'treaba bre daca au sheva gratar pi acolosha ca tzi-oi adushi niscaiva cheshti'...Ba di-un crap, ba di-o scrumbie... :D
Bre aldi matali ati umplut Valenii cu atita personal... Mai sunt locuri de " parcare " ?!!!... :D
Cica au un gratar asa de mare, ca incape si pestele ala mare, cu ochii bulbucati!!
Propun sa schimbam numele turneului in: "Operatiunea Monstrul" - sper sa gasim de unde sa cumparam pestele ...... :lol: :lol: :lol:

TENISU CA TENISU,MANCAREA CA MANCAREA,BAUTURA CA BAUTURA,
DAR MUZICA? CINE O FACE?
LA ASA CEVA MERGE CEVA DE JOC!!!!

Numa' de curiozitate, cam cite grade are tuica asta, de-o laudati atit? Ca am avut si eu niste colegi de prin zona Pitești-Ploiești si n-am reusit sa beau un pahar intreg din tuica lor ... si nici ei din cea de la mine, ce-i drept.

FlorinBN a spus:
Numa' de curiozitate, cam cite grade are tuica asta, de-o laudati atit? Ca am avut si eu niste colegi de prin zona Pitești-Ploiești si n-am reusit sa beau un pahar intreg din tuica lor ... si nici ei din cea de la mine, ce-i drept.
nu-i asa de tare ca palinca voastra, dar deodata ce ii vei simti gustul nu te mai poti opri (in jur de 30 grade) :D

se mai inscrie Mihalcea Dumitru din Slobozia(daca mai e loc!)

M-am lasat ''trombonit'' burtosule...!Nu stiam daca sa vin de maine sau sa vin sambata dimineata...,se pare ca tu ai inclinat balanta! :D :D :D

Din Brăila se inscrie :
Gaitan Tiberiu

Se mai inscrie din Brăila Gaitan Tiberiu.

Si se mai inscrie din China Ma Lin :mrgreen: K sa nu mai fie dubii cu cine cistiga turneul :lol: :lol: :lol: {am vrea noi!!!)

Back
Sus