Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Multumim de aprecieri!lica a spus:Salt*tare! cine-l va privi cu respect si nu vin eu din Lupeni pina la Voluntari doar ca sa joc......daca ma lasai la partea cu spritu,mai du-te-vino.........astept propuneri,cind se mai fac concursuri la Topoloveni si Valeni,daca sunt invitat ,ma risc si vin si eu cu ceva amatori........au astia frate o tuica si niste lautari...de moare lumea.BRAVO!!!!SI FELICITARI pt. oragnizatori,mi-as dori sa vad si la cei care sunt afiliati la FRTM ca fac concursuri asemanatoare........BRAVO di *N* ori
Ce vor sa insemne alea +60 dupa locu fiecarui participant in clasament?Dan2 a spus:...
1 FLORESCU ELEODOR DEVA HD 9 +60
2 RUSU CRISTIAN BUCURESTI B 10 +60
3 IANCU GEORGE PLOIESTI PH 124
4 LEORDA RARES REGHIN B 4 +60
...
Doar sa stabilim data si incepem deja pregatirile!Chiru a spus:ce-i intrebarea asta dane?crezi ca s-e pune problema la dom profesor cand e vorba de sprit?
cu siguranta gaseste si sala si mese tot ce-i legat de tenis!
multumescDan2 a spus:+60 - distanta intre localitatea de resedinta si localitatea in care ai participat este mai mare de 60 km.