Re: Turneu A la Valenii de Munte 21 MARTIE 2009
Fara indoiala, turneul de la Valeni nu s-ar fi putut organiza fara ajutorul prietenilor; prieteni din toata tara, care au sarit si au dat o mana de ajutor de cate ori eram in impas
si carora tin sa le multumesc in mod deosebit.
Inainte de toate, Valentin a fost inima turneului; A deschis usi, a intrat pe geamuri, audiente, sponsori, cazare,
materiale administrative, flori, protocol, tuica si multe altele pe care cred ca le-am si uitat.
Ba n-am uitat, sotia, fetita, cumnatul? toata familia si chiar si Dana, ne-au sarit in ajutor!
Pentru cele 16 mese si transportul lor, pentru despartitoare, pentru sandwichuri, ne-au scos din mare incurcatura Adrian Urzeala, D-l Alexandru Moise, Viorel Draganescu, Sorin Botarca ( cu peripetii?), Iulian Ciurca, Costi Motoroi, George Iancu?
Tuturor acestora, precum si Dumneavoastra, tuturor celor care ati participat la acest turneu va multumim din suflet!
De asemenea, multumim D-lui Liviu de la pensiunea Vera si Livia, pentru cazare si pregatire party, D-lui Dan Diaconescu, pentru ajutorul acordat de Uniunea Transportatorilor Muntenia, firmei TIMBARK pentru sucuri, precum si Domnului Radulescu, directorul Salii Sporturilor
O data operatiunea incheiata, am trecut si la calcule?
Dupa ce am scazut cheltuielile, am castigat imensa suma de 27 RON, pe care am impartit-o frateste si ne-am propus sa o investim urmatoarea actiune de... tenis de masă.
Si am mai castigat satisfactia lucrului bine facut si prietenia unor oameni deosebiti, pe care-i uneste dragostea de tenis.
Cei interesati de cheltuielile facute se pot orienta dupa bugetul turneului, pe care l-am atasat: se zice ca desteptul invata din greselile altuia...