PaliHR Coordonator Onorific 29 Feb 2016 #21 Tokos Pal si Zakarias Szabolcs din Odorheiu Secuiesc, la open.
M Manitiu Florin senior 29 Feb 2016 #22 Manitiu Florin, Kondort Dan , Morariu Marius din Sibiu la amatori.
PaliHR Coordonator Onorific 29 Feb 2016 #23 Mihaly Eva si Szabo Szilard din Odorheiu Secuiesc, la amatori.
C cristea1987 senior 29 Feb 2016 #24 Din cugir cristea virgil si kromek iulian la amatori.andone claudiu si sicoe rodica la open
Aurel Sabau senior 29 Feb 2016 #26 Se inscrie din Târnaveni: Capusan Sorin, Bleoca Marius, Molnar Tihamer, Dabacan Dorin - Open, Sabau Gheorghe, Sabau Aurel, Sabau Mircea - Amatori.
Se inscrie din Târnaveni: Capusan Sorin, Bleoca Marius, Molnar Tihamer, Dabacan Dorin - Open, Sabau Gheorghe, Sabau Aurel, Sabau Mircea - Amatori.
VladFarcas senior 29 Feb 2016 #29 Farcas Vlad Iaru Horatiu Simion Boby Mocean Dan Toti din Cluj la Open
I iacob senior 29 Feb 2016 #30 Se Inscriu la amatori din Blaj: Suciu Iacob Ciobanu Daniel Pacurar Cosmin Oniga Paul
FlorinBN ET Membru personal 29 Feb 2016 #31 FlorinBN a spus: Inscrieri - on 29-Feb-16 at 12:08:36 Click pentru a extinde...
krisztalori organizator local 29 Feb 2016 #32 Din Sanpaul se inscriu la amatori: Lorincz Ferencz Attila Kulcsar Lorand Csorbai Lorand Szakacs Marius iosif Pall Jozsef Attila Kriszta Arpad Lorand
Din Sanpaul se inscriu la amatori: Lorincz Ferencz Attila Kulcsar Lorand Csorbai Lorand Szakacs Marius iosif Pall Jozsef Attila Kriszta Arpad Lorand
Adrian Veres senior 29 Feb 2016 #33 Din Orastie: incercam sa ajungem ! La amatori Jeler Nicolae Veres Adrian
A Alex93 senior 29 Feb 2016 #34 La amatori Safta Alexandru Targoviște.. as vrea sa stiu daca am loc... cu cateva zile inainte? Multumesc
La amatori Safta Alexandru Targoviște.. as vrea sa stiu daca am loc... cu cateva zile inainte? Multumesc
FlorinBN ET Membru personal 29 Feb 2016 #37 Alex93 a spus: La amatori Safta Alexandru Targoviște.. as vrea sa stiu daca am loc... cu cateva zile inainte? Multumesc Click pentru a extinde... Sinteti al 4-lea pe lista de asteptare, in mod normal prindeti loc, dar nu pot sti cu cate zile inainte se vor elibera.
Alex93 a spus: La amatori Safta Alexandru Targoviște.. as vrea sa stiu daca am loc... cu cateva zile inainte? Multumesc Click pentru a extinde... Sinteti al 4-lea pe lista de asteptare, in mod normal prindeti loc, dar nu pot sti cu cate zile inainte se vor elibera.
dennis senior 29 Feb 2016 #38 Cred ca este un record in ceea ce priveste rapiditatea ocuparii locurilor la cele doua sectiuni : Concursul a fost postat la ora 10.39 iar la ora 12.16 - timp 97 minute - locurile la amatori (72) erau ocupate si s-a deschis lista de asteptare; -Din cele 36 de locuri la open s-au ocupat 35. Dupa 115 minute s-au ocupat locurile si la sectiunea open.
Cred ca este un record in ceea ce priveste rapiditatea ocuparii locurilor la cele doua sectiuni : Concursul a fost postat la ora 10.39 iar la ora 12.16 - timp 97 minute - locurile la amatori (72) erau ocupate si s-a deschis lista de asteptare; -Din cele 36 de locuri la open s-au ocupat 35. Dupa 115 minute s-au ocupat locurile si la sectiunea open.