AmaTur: Turneu A Turneu A - Mediaș - 27 sep 2014 - editia a VII-a

Multumiri si tot respectul pt modul in care Florin Apian a facut efortul de a ne prezenta rezultatele turneului in pauzele dintre meciurile sale ( mi-ar placea sa vad implementat acest mod de prezentare la toate turneele ) ; remarc hegemonia judetului Mureș care a acaparat 7 din primele 8 locuri ale clasamentului la amatori ( 4 - Târnaveni , 3 - Targu Mureș ) , doar veteranul Ovidiu Pitac reusind sa se strecoare intre ei ; felicitari si colegilor mei sibieni care au reusit sa treaca in superioare si tot astept sa ii vad si pe ei cat mai curand in primii 8 ; stima si consideratie pentru toti participantii la turneu si organizatorilor , cei care fac posibila aceasta nebunie frumoasa care este Amaturul .

Curios, dar ma simt dator sa felicit ... doi brasoveni: Ovidiu Pitac - la amatori - pentru ca a avut indrazneala sa se intercaleze intre targmureseni si tarnaveneni (or fi gasit potiunea magica a lu ASTERIX? ) si Gelu Vladoiu - la open- pentru pozitia de invidiat, tanand cont de faptul ca este cam "racan" la aceasta categorie. Despre restul ocupantilor celor doua podiumuri, toata stima si felicitarile mele.
Cat despre pronostic, am fost aproape ...

Multumim jucatorilor pentru participare, prezenta la orele stabilite si spectacolul oferit, multumiri speciale din partea reprezentantilor firmei Emi-TT celor care au achizitionat echipamente Joola la acest turneu.
Eu personal sint multumit atat de faptul ca ambele turnee au inceput aproape la timp si s-au incheiat la ore decente, cat si de jocul meu care de data asta pot spune ca a fost mult mai bun decat in ultima vreme - ii multumesc lui Vladut pentru cele vreo 15 minute de incalzire care se pare ca au fost esentiale.

Sa ne revedem cu bine la urmatoarele turnee! :thumbup:

... observ ca m-am cam repetat cu 'multumesc-multumim' dar asta este esenta ... si este si cam tarziu acum sa incerc sa reformulez ...

Ultima editare:
Florine, daca la tine este tarziu, la mine este devreme. Felicitari pentru jocul tau frumos si pentru butoanele tale. (sa ne pui si noua in program facilitatea cu tabelele)

"Felicitari" lui Beny Crinel care nu a reusit nici o victorie in speranta ca se intoarce la amatori. In curand se rezolva si problema acestei "facilitati". Si eu as fi avut "interes" sa am zero victorii sa trec la amatori, nu de alta dar la Focșani pe 11 trebuia sa joc la amatori pentru ca fac parte din organizare in Sala Polivalenta. Acum ori nu joc si fac organizare, ori....

Oricum, zero victorii este cel mai simplu de facut, eu am avut noroc cu carul de am urcat pe tablou. Pe de o parte am avut grupa "usoara" am jucat in inf cu primii doi clasati, in sup cu domnisoara (loc 3), iar in eliminatorii cred ca am fost subestimat de Vladut.

Asta este, un turneu reusit, chiar daca la Mediaș este o sala mica organizatorii au reusit sa faca o sala mare.

Da, a fost un turneu f. tare, lucru lesne de constatat. Pai, cum sa nu fie asa cand jucatori ca Gabi Tipser (openist cateodata) si Stefan Potolca, obisnuiti ai locurilor fruntase, n-au reusit sa iasa din superioare ?
Cum sa nu fie grupe tari cand ai parte in inferioare de 2 exdivizionari/exopenisti (Zelariu si Daniel Istvan), care, normal, au ajuns pe podium ?
La open, participare selecta, meciurie tari. A fost o incantare sa urmaresti jocul fetitelor de la Mediaș, Diana M. si Cristina D., dar si a lui Andreea Hudusan.
Si cum sa nu fie openul tare cand jucatori ca Bauer si Mocean se claseaza spre mijlocul clasamentului. Ei, cu atat mai mare este meritul lui Gelu pentru clasarea de exceptie (vad ca-ti merge bine norocul anul asta, Gelutule !!!)
Am remarcat, in postul anterior, clasarea f. buna, in corpore, a trupei din Târnaveni (cea din Tg. Mureș nu este o surpriza), dovada (si o spun nu stiu a cata oara) a talentului, dar mai ales a muncii serioase care se face aici. BRAVO lor !!!!
Felicitari tuturor participantilor pentru prestatii si spectacol, organizatorilor pentru reusita, dar mai ales lui Florin pentru efort.
Sa auzim numai de bine !
Ne revedem la Sibiu !
Sa aveti o duminica frumoasa si relaxanta, ca meritati !

A fost un turneu foarte frumos.Felicit organizatorii,participantii si castigatorii,dar nu pot sa ma abtin sa spun ca dupa grupele inferioare de la amatori in sala era un condens foarte mare.Sper ca pe viitor se va rezolva aceasta problema.Multumesc colegilor mai experimentati care m-au sustinut.Sanatate si numai bine la toata lumea si abia astept sa ne revedem la Sibiu.

felicitari d-lui Temelie pentru buna organizare, d-lui Apian pentru implicarea turneului ...turneu a fost mai mult peste asteptari...cu surprize multe...participanti peste nivelul concurentilor de la OPEN...mai mult nu vreau sa comentez din respect pentru d-nul Temelie....voi revenii cu placere la urmatorul turneu.....FELICITARI CASTIGATORIILOR ...

Parca si mai mult imi pare rau ca trupa noastra a contactat un virus de gripa si ne-a obligat sa ne retagem de la acest eveniment.
Felicitari organizatorilor,participantilor si premiantilor !

Bobyyyyyyyyyy, ce mai astepti, cand postezi ceea ce ai filmat. Eu nu m-am bagat sa filmez pt ca n-am vrut sa deranjez concurența:-)....saptamana viitoare vizionam Sibiu, Bacău, etc, nu mai se uita nimeni la Mediaș.
Eu iti multumesc anticipat Bobiță!

Buna seara. Din pacate nu am filmat finalele la nici o categorie. Am filmat doar doua meciuri cu mine si atat. Cand se juca finala la amatori atunci eu jucam cu Apian pentru intrarea in semifinala. Si atunci filmam meu respectiv. Eu nu fac concurenta cu nimeni :). Daca sunt la acel turneu si am privilegiul de a filma o finala, o filmez numai daca mi se cere.

Buna seara. Din pacate nu am filmat finalele la nici o categorie. Am filmat doar doua meciuri cu mine si atat. Cand se juca finala la amatori atunci eu jucam cu Apian pentru intrarea in semifinala. Si atunci filmam meu respectiv. Eu nu fac concurenta cu nimeni :). Daca sunt la acel turneu si am privilegiul de a filma o finala, o filmez numai daca mi se cere.

Va trebui sa dam exclusivitate si la filmat:D:D:D (daca da 2-3 poze gratis la organizator.):D

Back
Sus