AmaTur: Turneu A Turneu A - Mediaș - 31 oct 2015

Clasament Open:

1.
Mocean Dan - Cluj Napoca.jpg
Mocean Dan - Cluj Napoca
2.
Dumitrescu Cristina - Medias.jpg
Dumitrescu Cristina - Mediaș
3 -- 4
Petrescu Liviu - Pitesti.jpg
Petrescu Liviu - Pitești
Capusan Sorin - Tarnaveni.jpg
Capusan Sorin - Târnaveni
5 -- 8
Muntean Diana - Mediaș
Simion Boby - Cluj Napoca
Sufletel Radu - Alba Iulia
Mureșan Iulian - Cluj Napoca
9 -- 12
Gogu Gabriel - Cluj Napoca
Lunca Razvan - Târnaveni
Pascu Adrian - Cluj Napoca
Vitan Vasile - Târnaveni
13 -- 2v gr.sup.
Migea Cornel - Sibiu
14 -- 21 1v gr.sup.
Apian Florin - Bistrița
Andone Claudiu - Cugir
Daneliuc Gabi - Sibiu
Aron Darie - Sibiu
Barabas Sandor - Toplita
Todarcea Ioan - Sibiu
Baciu Gabriel - Târnaveni
Zakarias Szabolcs - Odorheiu Secuiesc
22 -- 24 0v gr.sup.
Dabacan Dorin - Târnaveni
Pinzar Andrei - Mediaș
Dordea Lucian - Mediaș
25 -- 28 2v gr.inf.
Teleki Zsolt - Cluj Napoca
Zelariu Petru - Târnaveni
Carpaci Alexandru - Ludus
Stehuta David - Bistrița
29 -- 30 1v gr.inf.
Molnar Tihamer - Târnaveni
Bleoca Marius - Târnaveni
31 -- 34 0v gr.inf.
Radu Constantin - Sibiu
Ban Peter - Cluj Napoca
Iancu Sorin - Sibiu
Suciu Iacob - Blaj

Felicitări Dane Moceane! :)

Mamă ce turneu tare...dacă Gabi Gogu a reușit ''performanța'' să se claseze pe locul 9...

Bravo Dane,de mult am vrut sa te vad cistigatorul unui turneu , hai si tu Boby, pacat ca la Cluj nu se mai tin turnee de tenis

Dupa cum ne arata si rezultatele,a fost un turneu de "anduranta" dominat de tanara generatie la ambele categorii.Bravo copii!!!
Felicitari Iulia pentru locul I la amatori,bravo Alex pentru finala!(lucru aproape "normal",constatand ca au fost 5 "Moldovani" inscrisi din Târnaveni,toti foarte talentati)
Bravo Dan si Cristina pentru accesul si,mai ales,spectacolul oferit in finala de la Open!!!Felicitari Dane!Hai Cristina,hai Diana,data viitoare va fi randul vastru!
Felicitari baietilor din Agnita care au reusit sa depaseasca inferioarele(Adi si Valentin) si superioarele(Geor-gica),mai mult spor la antrenamente pentru ceilalti(Casian si Raul).
Felicitari Florin si Dragos pentru reusita turneului

Ultima editare:
A fost un turneu foarte tare, deci merita felicitari toti participantii si, mai ales cistigatorii. Multumim lui Dragos si Florin pentru organizare. Cei care nu vin la turneele de la Mediaș nici nu stiu ce pierd. Sa fim sanatosi sa ne putem intilni cit mai des !

Va multumesc, turneu fain bine organizat, felicitari castigatorilor si tuturor participantilor. Cu stima Timy. ola

Turneu cu participanti de valoare si cu oameni de caracter . Atmosfera frumoasa , prieteni vechi si noi , organizatori si locatie de calitate . Felicitari invingatorilor , onoare invinsilor . Am discutat cu mai multi colegi care au ajuns in fazele superioare si toti erau de acord ca sistemul de joc din eliminatorii cu biletele ca la loz in plic e cam depasit .
Exista variante mult mai fiabile din punct de vedere sportiv ( Adonis stie :thumbup: , pot afla si altii daca sunt interesati ) . Si pt doritori , bineinteles ca am si cateva imagini :

Back
Sus