Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Trebuie ocupat pana nu ramane pe tuse Aron Darie md 19, care din greseala apare printre cei mici la poz/loc 319LISTA CONCURENTI
1 loc liber la open !
Trebuie ocupat pana nu ramane pe tuse Aron Darie md 19, care din greseala apare printre cei mici la poz/loc 319
Media este medie, nu se calculeaza dupa relevanta si este pacat sa te prezinti la ora 8,30 pt amatori cand open-ul incepe mai tarziu. Mesajul meu nu este impotriva ta, ci dupa cum vezi este o observatie la o scapare, poate tu nu cunosti ca nu ai voie sa joci la amatori cu media 19.Cred ca ar fi mai bine sa lasi asta in seama organizatorile....stai linistit ca nu incearca nimeni sa te traga pe sfoara...am vreo 6 luni de cand nu am mai jucat din motive medicale (in concluzie acea MA 19 ...nu este relevanta)
Imi pare rau ca Aron Darie a avut probleme de sanatate. Imi pare bine ca a trecut peste probleme si a revenit in amatur.Buna ziua domnul Gelu,
Va multumim de ajutor, eu inca nu l-am actualizat pe dl. Munteanu in lista din exel si nu am observat inca media dansului.
-- Situatia domnului Darie este exceptionala, datorita problemelor medicale ale dansului si ramane deocamdata in "Stand By" - ne consultam!
MUNTEAN ALIN - Târnaveni - MA:20 este trecut la OPEN
Asa este, dar o fata de 12 ani nu cred ca poate deranja mult. La OPEN nu stiu daca ar castiga vreun joc, asa ca recomand sa fie lasata la AMATORI.Hudusan Andreea...880 ...este posibil sa fie legitimata
Daca nu stie fiecare unde ii este locul, conf. regulament, ma bag si eu si normal ca deranjez.
Asa este, dar o fata de 12 ani nu cred ca poate deranja mult. La OPEN nu stiu daca ar castiga vreun joc, asa ca recomand sa fie lasata la AMATORI.