A fost un turneu reusit, cu meciuri echilibrate, aprig disputate, cu rezultate surpriza,...Intr-un cuvant: extraordinar.
Insasi clasarea pe podiuml spune acest lucru.
Am remarcat la open talentul si sansa lui Barabas Zoltan, castigatorul categoriei, tenacitatea lui Sipos Nandor, a fetitelor Andreea Hudusan si Varga Krisztina - toti din Tg. Mureș -intarand convingerea (daca mai era nevoie) ca acolo se "face" tenis de masă serios, adevarat, ca sunt talente rafinate.
Am mai remarcat perseverenta si tenacitatea sportivilor din Resita -Corbu Sorin si Sorescu Deian (pe care nu-i mai vazusem), stilul inconfundabil si smatchurile unice, ucigatoare a lui ***************** din Campina (nou in open), cu care si-a pus in dificultate toti adversarii,...Ma opresc aici cu aprecierile la open, desi ar fi multe de spus, de remarcat. Am punctat doar observatii privind jucatorii "oaspeti", cu cei din Cluj, Sibiu, Deva, Cugir, Hunedoara,...fiind mai familiarizati.
La amatori, surpriza mare si ...interesanta. Cred ca nici el, castigatorul categoriei, nu visa sa castige.Dar asa-i in tenis, nu? Felicitari Victoria, felicitari deci Iulian Mureșan, felicitari
Poleac Aurelian - Cluj Napoca, Stanciu Silviu - Petrila, Tipser Gabriel - Sighișoara. De remarcat efortul deosebit a lui Emi (D-tru Beltechi -Victoria), care s-a straduit sa ajunga la timp dupa un drum obositor din Germania, incarcat ca de Craciun, reusind, in ciuda oboselii evidente, o performanta remarcabila. Bravooooo!
Felicitari tuturor participantilor care au onorat cu prezenta acest turneu inedit ca parcurs, de la inscrieri pana la final, dandu-i "culoare" si valoare, felicitari organizatorilor (Dragos Temelie si Florin Apian), multumiri sponsorilor pentru aport si implicare.
Cinste invingatorilor, onoare invinsilor !
La revedere, prieteni !