AmaTur: Turneu A Turneu A "Memorialul Dan Leorda", Reghin - 6.05.2017

Imi cer scuze pentru calitatea unora dintre imaginile urmatoare, dar sa stiti ca in poze suntem noi, romani, unguri, sasi, rromi.....,chiar daca ne mai certam cateodata.

O sa vina Florin cu unele mult mai bune.

buna ziua si toate gandurile bune pentru toti cei ce au au participat la acest memorial.am sa fiu scurt si la subiect : cel mai frumos turneu la cere am participat in amatur(poate la egalitate cu cel din 2016 de la galati).nici un incident nici o discutie oameni fericiti pentru re intalniri,organizare ireprosabila. rares,domnii apian si giosan.despre "papa" nu am nimic de comentat.rares ai facut ceva minunat...sa fie primit!!!

Netul de vina....începând cu organizatorii și terminând cu cei ce s-au bucurat de acest prilej de reîntâlnire pt un tenis de masă de buna calitate, au contribuit la readucerea aminte a ceea ce ?nseamnă acest memorial...RESPECT pt ceilalți, pt acest sport și nu în ultimul rand pt cel ce "patroneaza" acest turneu (e drept ca din alta lume). Mi-as dori ca ceea ce văd de fiecare data la Reghin, sa întâlnesc și la celelalte turnee...oameni de calitate, prietenoși...meciuri tari, dar în deplina sportivitate..."clinciuri" amicale doar la o bere și lângă ciaun. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut. O sa revin mereu cu plăcere la Reghin...țineți steagul sus, pt ca asa va sta cel mai bine.

Back
Sus