AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ "Memorialul Eugen Roman", Arad - 04.03.2017

Da normal ar fi sa fie 2 categorii: OPEN (36 jucatori) si ELITE (24 jucatori) = 60 jucatori ! Asta inseamna sa se mai cumpere un set de cupe+medalii+diplome .
Inca nu au aparut grilele de punctare pentru Turneele A+ dar cred ca vor fi grile separate OPEN si ELITE . Daca se joaca amestecat dupa ce grila se va puncta ??

Nu au mai fost pana acum turnee A+ separate Open si Elite pentru ca este primul turneu A+ care se desfasoara dupa ce au aparut cele 4 categorii.
Vazand ca la turneele A au fost postate grile separate pentru fiecare categorie in parte am presupus ca si la turneele A+ se vor face grile de punctare separate.
Acest turneu A+ este unul de referinta pentru ca este PRIMUL in noul sistem de punctare si cu noile grile si poate sa reprezinte un punct de plecare pentru celelalte turnee A+ care vor urma.

Inca stau si cantaresc problema, sa fac sa nu fac, vad ca unii ma suna chiar pt treaba asta, dar sa tinem cont si de retrageri, acum in prezent sunt 24 de jucatori cu mp peste 27, mai stam pana miercuri ,joi si vom hotari

http://www.amatur.ro/tenisdemasa/Turnee.php?ctg=Aplus&year=100

N-au mai fost pana acum turnee Aplus separate open-elite, daca se joaca amestecat nu are rost intrebarea, daca se face separat ne vom gandi la ceva pana atunci.

Ar trebui pararea mea daca face Bogdan la turneul asta 2 categorii separate Elite si Open sa fie OBLIGATORIU la toate A+-urile din anul asta sa se faca la fel.. in caz ca nu se fac 2 categorii dinstincte la Arad sa ramana la fel tot anul pentru ca altel nu ar fi corect punctate A+-urile si ar fii unele turnee punctate mai bine decat altele, ceea ce nu ar duce la o partajare corecta a jucatorilor de la Open. Este doar o parare. :-)

Ultima editare:
Ar trebui pararea mea daca face Bogdan la turneul asta 2 categorii separate Elite si Open sa fie OBLIGATORIU la toate A+-urile din anul asta sa se faca la fel.. in caz ca nu se fac 2 categorii dinstincte la Arad sa ramana la fel tot anul pentru ca altel nu ar fi corect punctate A+-urile si ar fii unele turnee punctate mai bine decat altele, ceea ce nu ar duce la o partajare corecta a jucatorilor de la Open. Este doar o parare. :-)

Uita-te ce a scris si Florin, daca fac separat, va fi dificil, pt ca nu se stie cum se puncteaza, nu a mai facut nimeni A+ cu patru categorii

Uita-te ce a scris si Florin, daca fac separat, va fi dificil, pt ca nu se stie cum se puncteaza, nu a mai facut nimeni A+ cu patru categorii

Nu este dificil pentru Florin, poate pentru tine este un efort în plus. Victor are dreptate, dar nu este o diferență mare la punctaje, le reglează Florin.

Bogdane dăi drumul liniștit la Elite, asa dai tonul și pentru ceilalți. Sunt multi care se înscriu mai târziu pentru ca prioritatea la înscriere este dată de clasament și nu se grăbesc. Eu mi-am luat și cazare în Arad, dar nu-mi permit să mă înscriu decât atunci când sunt aproape sigur.

Se va puncta ceva mai bine, nu asta-i problema ... daca va descurcati cu logistica, se rezolva si cu aritmetica ...

Separarea in doua categorii O+E ar fi benefica, dar nu trebuie impus un numar de locuri pentru fiecare categorie, deoarece este de asteptat ca la A+ numarul de jucatori la Elite sa fie simtitor mai mare decat cel de la OPEN. O varianta ar fi o singura lista de inscrieri, iar repartizarea intre O si E sa se stabileasca dupa incheierea inscrierilor, avand ca limita MP 27+(0-5) locuri, multiplu de 6.

Savu Cristian - Oradea- Open

---------- Post added 21.02.2017 at 15:59 ----------

Separarea in doua categorii O+E ar fi benefica, dar nu trebuie impus un numar de locuri pentru fiecare categorie, deoarece este de asteptat ca la A+ numarul de jucatori la Elite sa fie simtitor mai mare decat cel de la OPEN. O varianta ar fi o singura lista de inscrieri, iar repartizarea intre O si E sa se stabileasca dupa incheierea inscrierilor, avand ca limita MP 27+(0-5) locuri, multiplu de 6.

E realtiva treaba cu beneficul, avantajul ar fi ca cei din Elite vor avea meciuri mai grele, si vor fi unii care nu ajung in superioare sau mai sus, care altfel ar fi ajuns, dezavantajul e ca cei de la Open nu apuca sa se dueleze cu jucatorii super buni(eu cel putin as vrea, sa prind doar jucatori din elite in grupa, doar de aia ma duc sa joc)

Pop Gabriel - Oradea, Incepatori.ms

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Maralescu Felix - incepatori
Mateiu Andrei - incepatori
Toma Cristian -incepatori
Din Santana toti 3.

Turnee separate Elite si Open

Turnee separate Elite si Open

In urma numeroaselor cereri la Open va exista Elite si Open .
Numarul de locuri pe categorie va fi comunicat ulterior insa suma celor doua va fi 60 de locuri.
De asemenea posibil sa existe si 2 Wild card-uri pe categorie insa care nu vor afecta numarul de locuri enuntat in anuntul initial.( exemplu la incepatori 36 + 2 ) .
Daca sunt jucatori de la Open care ar vrea sa participe la Elite va rog sa imi scrie pe forum si joi la inchiderea inscrierilor si retragerilor daca mai sunt locuri ii voi muta la elite .(prioritatea este data de locul in clasament )
De pe lista de la Open nu am scos inca jucatorii Avansati insa daca dupa actualizarea clasamentului nu vor avea medie de open si va mai fi lista de asteptare atunci acestia vor fi trecuti pe ea .

Ultima editare:
Back
Sus