AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ "Memorialul Eugen Roman", Arad - 04.03.2017

Un turneu foarte puternic si echilibrat valoric;) Felicitări tuturor participantilor!! Categoria Elite a ?nsemnat intradevar ceva aparte , bv domnilor!!! Sa ne revedem sanatosi pe mai departe;) Un weekend la superlativ!;)

Castigatorul acestui turneu in mod normal trebuia sa fie VICTOR AVRAM, doar un ghinion la despartit de acest titlu. Grija mare pe viitor la victoras nu are limite!!!

Castigatorul acestui turneu in mod normal trebuia sa fie VICTOR AVRAM, doar un ghinion la despartit de acest titlu. Grija mare pe viitor la victoras nu are limite!!!

Multumesc frumos..am avut 10-4 in setul decisiv cu Luleaua ( Roman Iulian si nu am inchis jocul..1 punct mi-a lipsit ).Pe viitor o sa fim mai puternici..am aratat ca se poate...si m-as bucura ca fiecare din noi sa credem mai mult in noi...chiar se poate fratilor cu mai multa vointa. Sa ne revedem cu bine la urmatoarele turnee.Va salut cu drag..pentru mine a fost "un sut in fund, un mare pas inainte". :-D :-D Si acum mai am un gust amar ca putea sa fie mult mai bine si sa fie altfel podiumul...dar asta e data viitoare :-)

Un turneu reusit, felicitari organizatorilor si castigatorilor si nu in ultimul rand tuturor participantilor! Multumim pentru acest turneu!

Trimis de pe al meu HTC Desire 820 folosind Tapatalk

O mentiune speciala (cu felicitari) pentru Teleki Zsolt - Cluj Napoca, a carui ascensiune constanta o remarc de ceva vreme.

A fost un Concurs frumos, felicitări Organizatorilor !!!👍,Felicitări tuturor participanților și premianților !!! Ne-am simțit bine împreună....👏

Felicitări Wili si Robert ! 👏 Felicitări Raul si Sorin...! 👏👏👏

Victoraș, îmi pare rău pentru tine, chiar ca ai fost aproape. Ăsta micu' și acum tine cupa în m?nă. Stai ca'i pun o poza, ...Felicitări!

Turneul era de așteptat sa se termine la ora 2.00, dar a meritat. Meniul a fost neașteptat de bun, mulțumesc și în numele bețivilor cu care b?ntui acum.

@Pitzi și Florin , butonarii șefi, sa ne trăiți!!!

Felicitari Lukasz Klimas pentru rezultat!
Felicitari Vladoiu Gelu!
Felicitari Ivan Ioan Sorin!

Grupe superioare Open

Gr.superioara nr. 3
Nume si prenumeLocalitate
1​
2​
3​
4​
V​
Loc​
1MIHALESCU DINUTIMISOARA
3-0​
3-1​
2-3​
2​
2​
2BARAC MARIUSSIBIU
0-3​
1-3​
1-3​
0​
3IVAN SORIN IOANTARGOVISTE
1-3​
3-1​
3-1​
2​
1​
4DARMAZ IONTARGOVISTE
3-2​
3-1​
1-3​
2​
3​
Am rugamintea sa faceti o rectificare la grupa superioara 3 Open Mihalescu Dinu 3-0 3-2 2-3 si la Ivan Sorin Ioan 2-3 3-1 3-1, altfel era un alt tablou de eliminatorii.
Multumesc!

Trimis de pe al meu ASUS_Z00AD folosind Tapatalk

Ultima editare de un moderator:
Felicitări Wily pentru locul I și Johnny pentru locul II. Ati salvat onoarea vestului. Bravo Raul pentru locul obținut la un concurs așa de valoros si în special felicitări Pop Claudiu pentru așa un loc bun obținut la prima ta participare la Avansați.

Ultima editare:
Domnilor, va multumesc tuturor pentru sustinerea de la fata locului, dar si de la distanta! A fost un loc 3 muncit, dar se putea si mai bine, daca aveam mai multa rabdare si, poate, daca eram putin mai odihnit. :)

Multumesc "butonarilor" Pitzi si Florin pentru organizare, dar si prietenilor mei din Arad, Victor, Sebi si Raul si, in special, lui Bogdan, care a avut mare grija sa ma mentina in forma fizica in seara de vineri.... :cool:

Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor la acest Turneu!

Cateva instantanee de la fata locului:

Felicitari wily

---------- Post added 05.03.2017 at 16:06 ----------

Florine m-a rugat Kovacs Feri sa iti scriu pe forum ca a fost 3-2 pt el cu Farkas Gabor si nu ivers cum spare Mersi frumos

Tapatalkkal küldve az én SM-G920F eszközömről

Sper ca v-ati simtit bine, am incercat sa fiu o gazda cat mai primitoare, imi cer scuze pt ora asa tarzie la care sa terminat turneul, poate am gresit undeva si nu am fost pe faza.
A fost un turneu greu, meciuri tari, echilibrate, dar multa voie buna, si asta ma bucura

Multumim organizatorilor! A fost frumos, mancarea buna ,cald in sala , lumea multa. Ne-am simtit bine eu unul voi reveni cu placere.

Back
Sus