Adrian Pascu senior 15 Aug 2016 #43 Stiam eu ca complotatzi impotriva noastra, noi merem la calificari in divizia B , voi organizati turnee
Stiam eu ca complotatzi impotriva noastra, noi merem la calificari in divizia B , voi organizati turnee
A adi.crainic senior 15 Aug 2016 #44 Din Orastie la open Crainic Adrian - - - Actualizat - - - Din Orastie la amatori horvath mircea.zdrenghea mircea.georgescu constantin.serban marian.jeler nicolae.jeler mihai.veres adrian
Din Orastie la open Crainic Adrian - - - Actualizat - - - Din Orastie la amatori horvath mircea.zdrenghea mircea.georgescu constantin.serban marian.jeler nicolae.jeler mihai.veres adrian
Rozenfeld.IT senior 15 Aug 2016 #46 Dumitru Cherhat -open-Cluj Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
Rozenfeld.IT senior 15 Aug 2016 #47 Rozenfeld Cristian -amatori -Cluj Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
Catalin H senior 15 Aug 2016 #48 Din Baia Mare, Tudor Horotan si Catalin, Horotan , amatori - - - Actualizat - - - Schneeberger Mihai si Schneeberger Michael, Baia Mare, amatori
Din Baia Mare, Tudor Horotan si Catalin, Horotan , amatori - - - Actualizat - - - Schneeberger Mihai si Schneeberger Michael, Baia Mare, amatori
Kantor Imre-Zoltan Echipa AmaTur 16 Aug 2016 #59 Din Reghin la OPEN: Zidar Victor AMATORI: Lupescu Nicolae