TURNEU A MIERCUREA-CIUC 05 APRILIE

pai o oferta ceva....

pai o oferta ceva....

sa stim si noi ce preturi, de ex vreau un korbel magic hand, sau un mayze, slager inspire,etc, niste plasme la ce preturi, etc, de ex aia de la buzau au oferte de pret, voi nu aveti?

Re: pai o oferta ceva....

valeriann a spus:
sa stim si noi ce preturi, de ex vreau un korbel magic hand, sau un mayze, slager inspire,etc, niste plasme la ce preturi, etc, de ex aia de la buzau au oferte de pret, voi nu aveti?
Ofeta Andro o gasesti pe www.andro.ro,iar oferta pt Butterfly e in principiu identica cu cea de la buzau,intrucat magazinele mari beneficiaza de discounturi de la importatori.Probabil ca te puteai edifica singur daca dadeai un simplu "search"pt andro,pe "google"

cata_60 a spus:
valeriann a spus:
Ofeta Andro o gasesti pe www.andro.ro,iar oferta pt Butterfly e in principiu identica cu cea de la buzau,intrucat magazinele mari beneficiaza de discounturi de la importatori.Probabil ca te puteai edifica singur daca dadeai un simplu "search"pt andro,pe "google"
la Ciuc sunt mai ieftine decat la Buzău !

De la Bistrița mai vin:
Capota Gugu
Balogh Ferenc
Patrasciuc Ovidiu
si a renuntat Scurtu Nicolae.

andro

andro

Stiu pe de rost oferta andro de pe site dar andro acolo e la un pret la odorheiul secuiesc alt pret pe dandoy alt pret, se vede treaba ca daca tu stii preturile de la Miercurea Ciuc, ar trebui sa le stiu si eu.Uite ca nu am de unde sa le stiu, si eu, nefiind informat despre PRET nu cumpar nimic, stiu si oferta de la stiga, si cea de la butterfly, si cea de la dr.neubauer, si cea de la 729 friendship, si cea de la dhs, si cea de la butterfly, donic, joola, nittaku, yassaka, etc. Ca si materiale cunosc toate ofertele. Ma interesa ce au aia ai vostri pe stoc, si la ce preturi, intelegi? Sau e asa greu de inteles, incat sa ma trimiti pe site-ul lui andro, unde nu are cum sa coincida pretul cu cel de la Miercurea Ciuc, dat fiind faptul ca la Odorhei sunt mai ieftine ca pe site, bla ,bla bla. Eu daca aveam magazin la Piatra Neamț, si ma intreba cineva in prealabil ce produse se gasesc si preturile, faceam un efort, ma interesam si postam, nu trimiteam lumea sa se informeze pe site-uri. Am fost destul de explicit? Daca nu , trebuie sa mai explic odata. Spune-mi si reiau explicatia.Concluzia: nu este decat una, nu stii sa ajuti lumea!!! Si ca sa nu spui ca sunt greu de cap, iti dau un exemplu: din oferta de la Buzău, la magazinul din Buzău erau 5 lemne de la Butterfly si cateva de la Tibhar, in rest pauza, nu aveau nimic, fete cateva , bla, bla, bla. Daca tu erai dragutz si-mi spuneai clar ce pot gasi si la ce pret cantaream si eu oferta si poate trimiteam si eu niste bani prin colegii care au participat sa-mi cumpere ceea ce stiam ca pot gasi.Te pup!

Si cind ma gindesc ca anul trecut la Cimpia-Turzii si la Cluj participantii se plingeau ca turneul e prea lung .... :(

Pai asta de la Ciuc intra in Guiness Book !

Shuni mi-a povestit ca drumul + turneul au totalizat 28 de ore non-stop, cu un nr. incredibil de meciuri 3/5 ...

Musai trebuie punctat suplimentar, ca proba maraton :)

Back
Sus