Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
si-o fi schimbat cetatenia...uneori zic ca e turc.Dragomir Paul a spus:Locul - 77 - Mitu Manuel nu este cumva din Galați ?!!!... :wink:
daca scriati mai clar , ca ati rezolvat numai in hol si in birou , multi dintre noi ne mai gandeam odata daca sa participam sau nu la acest turneu ,mihaela-andrei a spus:DA AM REZOLVAT,SPER SA SI TINA REPARATIA......
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:ursuleanvasile a spus:ati rezolvat cu caldura in sala ?
daca scriati mai clar , ca ati rezolvat numai in hol si in birou , multi dintre noi ne mai gandeam odata daca sa participam sau nu la acest turneu ,mihaela-andrei a spus:DA AM REZOLVAT,SPER SA SI TINA REPARATIA......
intradevar , toate eforturile organizatorilor de a iesi bine , au fost anulate prima data de frigul din sala , apoi de nesupunerea fata de Dan2 si de cei care au experienta in domeniu ,...
ar trebui impus la organizatori sa scrie la prezentarea turneului , la cate grade aprox. se incalzeste sala , ...
nu se poate asa ceva ,
acest turneu trebuia organizat vara ( daca stiti ca nu aveti caldura in sala )...
Ai plecat de la concurs inainte de disputarea ultimului meci din grupele inferioare,cand situatia din grupa era neclara.Dupa socotelile tale,locul 4 in grupa urma sa fie ocupat de Irimia Sorin,din Moinesti,si ai zis ca ai o oportunitate sa pleci acasa cu cineva,renuntand la disputarea ultimului meci cu mine,deoarece calificarea iesise din calcul.Numai ca ultimul meci din grupa,Irimia-Duceag s-a terminat cu o surpriza,al doilea castigand.in consecinta,la incheierea grupei inferioare 3,din cei ramasi in concurs,pozitia nr 4 era ocupata de Duceag Catalin,Botoșani.Nu vad care e problema.Foile concursului sunt la mine,le voi da lui Florin Apian cu prima ocazie.Daca mai ai ceva nelamuriri,le vei putea consulta la Bistrițatriumph a spus:nu inteleg o chestie de ce este DUCEAC CATALIN-Botoșani pe locul 4 in superioare cand eu trebuia sa fiu, chiar daca am plecat inainte de superioare?!(rezultatul ar trebui sa se pastreze indiferent daca joc sau nu in grupele superioare!)
ps:e vorba de gr. inf nr. 3 !
extras din regulament:
In cazul in care un jucator calificat in grupele superioare nu participa la aceasta faza sau se retrage inainte de a juca toate meciurile, i se anuleaza toate victoriile din grupa superioara si va fi punctat la nivelul ultimului loc din grupa superioara.Un jucator calificat intr-o faza superioara, dar care nu se prezinta din diverse motive nu este inlocuit de un alt jucator si este punctat la nivelul la care a ajuns.
Jax a spus::clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:ursuleanvasile a spus:ati rezolvat cu caldura in sala ?
intradevar , toate eforturile organizatorilor de a iesi bine , au fost anulate prima data de frigul din sala , apoi de nesupunerea fata de Dan2 si de cei care au experienta in domeniu ,...
ar trebui impus la organizatori sa scrie la prezentarea turneului , la cate grade aprox. se incalzeste sala , ...
nu se poate asa ceva ,
acest turneu trebuia organizat vara ( daca stiti ca nu aveti caldura in sala )...
multumescOrza Catalin a spus:vasile,una peste alta, in fotografia aia in care iti sufli in manusi, singura concluzie e ca esti totusi fotogenic.....
Asa este, in ciuda frigului,totul a fost okey si frumos. Intr-adevar fetita joaca superb, mi-a placut sa joc cu ea. Multa bafta in continuare atat ei si antrenorilor!marius a spus:A fost frig e adevarat , dar gazdele au incalzit atmosfera prin ospitalitate si amabilitate. Sunt cativa oameni inimosi la Moinesti care incearca sa creasca si copii si sunt sigur ca vor reusi. O fetita a reusit sa stranga aproape toata sala la meciul ei cu Pal Zoltan. Una peste alta pentru mine personal o amintire frumoasa.
Mersi mult laky!laky a spus:In saptamana turneului de la Moinesti, la M-Ciuc au fosr constant -30 grade! Asa ca baietii nostrii la Moinesti, la 8-10 grade cate ziceti ca au fost acolo, s-au simtit ca in Hawai! Nu degeaba suntem asi la sporturile de iarna!!! :biggrin: :biggrin: :biggrin: Asa ca bravo Zoltika, bravo Tamas Jeno, v-ati depasit conditia! Pui Daniel mai putin, se pare ca mai sufera de gripa(aviara caci altceva nu poate avea :lol: )care la chinuit si la Odorhei.