AmaTur: Turneu A Turneu A Moinesti 16 mai 2015

Ma alatur si eu celor care ii felicita pe organizatori. Felicitari prietenilor nostri din Moinesti ( stim cat e de greu sa organizezi asa ceva 1) si nu in ultimul rand felicitari pentru o ciorba de vita dementiala !!!!!!!!! Merita sa venim la Moinesti si numai pentru ciorba aceea .

Enciu Alexandru - Hasna Cosmin 0-1, 0-2, 1-2, 2-2, 3-2

Set 1: ...4-7, 4-8, 4-9, 4-10, 5-10, 5-11

Set 2: 1-0, 1-1, 1-2, 2-2, 2-3, 2-4, 2-5, 2-6, 2-7, 3-7, 3-8, 4-8, 4-9, 4-10, 4-11

Set 3: ... 11-8

Set 4: 1-0, 2-0, 3-0, 3-1, 4-1, 5-1, 5-2, 6-2, 7-2, 8-2, 8-3, 8-4, 9-4, 9-5, 10-5, 11-5

Suspansul...se prelungeste!

Set 5: 1-0, 2-0, 2-1, 3-1, 4-1, 5-1, 5-2, 5-3, time-aut Enciu, 6-3, 7-3, 8-3, 8-4, 9-4, 9-5, 10-5, 10-6, 11-6

asteptam filmarile...asa cum ne-ai obisnuit:)

Mulțumim frumos pentru un turneu mai mult decât reușit, cu gazde ospitaliere și organizare impecabilă! Mulțumim Sebi, sperăm să repetam această experiență cât mai des la Moinești! Mulțumim și doamnei tale, mulțumim și lui Gabi și tuturor celor care te-au ajutat și ne-au făcut să ne simțim ca acasă! Cât despre Marcel.... chapeau, îmi doresc să pot diponibiliza și eu la fel de multă energie și bunăvoință.
Mulțumim de asemenea tuturor participanților care au creat o atmosferă nemaipomenită și țin să le mulțumesc în mod deosebit celor cu care am jucat la masa de tenis - a fost o onoare și o încântare!
Să dea Cel de sus să ne întâlnim sănătoși la următorarele turnee și să ne simțim cel puțin la fel de bine ca la Moinești!

A mai trecut un turneu A la Moinesti si sunt bucuros ca am reusit sa-l organizez si sa adun 84 de impatimiti ai jocului cu mingea de celuloid (in curand va fi cu mingi de plastic). Trebuie sa va multumesc voua, participantilor, care ati creat o atmosfera prietenoasa, fara animozitati, cu mult fair-play asa cum trebuie sa se intample in toate sporturile. Ca numar de participanti e cel mai mare turneu organizat de mine, asa ca am avut nevoie de sprijin, iar el a venit din partea echipei din Comănești (5 mese, sprit de calitate), Gabi Darie cu mana lui dreapta Otonel, care au facut ciorba de vacuta la ceaun, cred ca una din cele mai apreciate ciorbe si jumatatii mele, care dupa sedinta cu parintii a fost maiestra de ceremonii in camera verde! Va asteptam cu mare placere la urmatorul turneu, iar daca cineva a fost nemultumit de ceva, imi cer scuze!

un concurs bine organizat!organizare perfecta,conditiii de joc bune si mancare buna!voi reveni cu palcere!
ii multumesc domnului sarbu dan(stie el de ce) si ii multumesc lui marian oancea pentru aprecieri si felicitari la fel si celorlalti care m-au felicitat .

Pentru prima data cind ajung la Moinesti la un concurs de tenis si am ramas surprins placut cit de bine venit esti si cita ospiatlitate din partea gazdelor.Nota 10 din toate punctele de vedere ramaneti asa si veti fii in sufeltule nostru.Felicitari pentru concurs .

Dumitrescu Dan - Nistor Florin (Eliminatorii Amatori)

Dumitrescu Dan - Nistor Florin (Eliminatorii Amatori)

Semifinala Amatori: Munteanu Ion - Marola Mihai

Semifinala Amatori: Munteanu Ion - Marola Mihai

Semifinala Amatori: Dumitrescu Dan - Barsa Ioan

Semifinala Amatori: Dumitrescu Dan - Barsa Ioan

Finala mica Amatori: Dumitrescu Dan - Marola Mihai

Finala mica Amatori: Dumitrescu Dan - Marola Mihai

Finala Amatori: Barsa Ioan - Munteanu Ion

Finala Amatori: Barsa Ioan - Munteanu Ion

Back
Sus